|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wybor wody do farby Wella Colour Touch 4/0
Witam,
Zamierzam zafarbowac wlosy farba Wella Colour Touch 4/0 i zauwazylam ze Wella produkuje wode o 2 mocach do tej linii: 1.9% i 4% i nie wiem ktora wybrac. Obecnie mam na glowie sredni (bardziej jasny niz ciemny) braz ze zlotymi przeblyskami (od slonca ![]() ps. skladam hold fryzjerkom i amatorkom farbowania ktora maja ta wiedze w malym palcu! farbowanie to naprawde Sztuka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wybor wody do farby Wella Colour Touch 4/0
1,9% - skoro farbujesz na ciemniejszy to tyle wystarczy
![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dziekuje za odpowiedz Viki
![]() Wlasnie teraz zastanawiam sie nad tym kolorem 4/0. Ostatnio uzywajac koleston perfect 5/77 kolor wyszedl jasniejszy niz sie spodziewalam. Dosyc szybko sie tez rozjasnil a wcale za duzo w sloncu nie siedzialam. Farbe kupilam na ebay i moze w tym tkwil problem. Moglabym prosic Ciebie lub jedna z wizazanek o porade jaki kolor Wella Colour Touch wybrac zeby wyszedl ladny ciemny brazowy? Moze byc z jakimis przeblyskami, nie robi mi to wiekszej roznicy. Teraz okreslilabym siebie gdzies miedzy szatynka a jasna brunetka. Naturalnie tez jestem jasna brunetka, ciemne brazowe oczy i jasna karnacja. Z gory dziekuje i mam nadzieje ze nie zasmiecam forum zadajac pytanie z nieco innej beczki! ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- ...moze byc tez z serii Colour Touch Plus |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
jakiego koloru uzyc by wyszedl chlodny brazik naturalny bez dodatkowych refleksow na sloncu ?nie czarny a taki ciemny sredni brazik?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.