|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Wybor wody do farby Wella Colour Touch 4/0
Witam,
Zamierzam zafarbowac wlosy farba Wella Colour Touch 4/0 i zauwazylam ze Wella produkuje wode o 2 mocach do tej linii: 1.9% i 4% i nie wiem ktora wybrac. Obecnie mam na glowie sredni (bardziej jasny niz ciemny) braz ze zlotymi przeblyskami (od slonca ). Chcialabym uzyskac ciemniejszy braz (ale nie bardzo ciemny). Kilka miesiecy temu farbowalam wlosy Koleston Perfect 5/77 z woda 6%. Czy ktos moze powiedziec na ktora wode sie zdecydowac? Probowalam znalezc informacje w necie ale tam jest az za duzo informacji i juz mam metlik w glowie.ps. skladam hold fryzjerkom i amatorkom farbowania ktora maja ta wiedze w malym palcu! farbowanie to naprawde Sztuka
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wybor wody do farby Wella Colour Touch 4/0
1,9% - skoro farbujesz na ciemniejszy to tyle wystarczy
wiesz, że poziom 4 to bedzie już taki prawie-czarny?
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dziekuje za odpowiedz Viki
! Wlasnie teraz zastanawiam sie nad tym kolorem 4/0. Ostatnio uzywajac koleston perfect 5/77 kolor wyszedl jasniejszy niz sie spodziewalam. Dosyc szybko sie tez rozjasnil a wcale za duzo w sloncu nie siedzialam. Farbe kupilam na ebay i moze w tym tkwil problem. Moglabym prosic Ciebie lub jedna z wizazanek o porade jaki kolor Wella Colour Touch wybrac zeby wyszedl ladny ciemny brazowy? Moze byc z jakimis przeblyskami, nie robi mi to wiekszej roznicy. Teraz okreslilabym siebie gdzies miedzy szatynka a jasna brunetka. Naturalnie tez jestem jasna brunetka, ciemne brazowe oczy i jasna karnacja. Z gory dziekuje i mam nadzieje ze nie zasmiecam forum zadajac pytanie z nieco innej beczki! ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- ...moze byc tez z serii Colour Touch Plus |
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
jakiego koloru uzyc by wyszedl chlodny brazik naturalny bez dodatkowych refleksow na sloncu ?nie czarny a taki ciemny sredni brazik?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:50.

). Chcialabym uzyskac ciemniejszy braz (ale nie bardzo ciemny). Kilka miesiecy temu farbowalam wlosy Koleston Perfect 5/77 z woda 6%. Czy ktos moze powiedziec na ktora wode sie zdecydowac? Probowalam znalezc informacje w necie ale tam jest az za duzo informacji i juz mam metlik w glowie.

wiesz, że poziom 4 to bedzie już taki prawie-czarny?
21.06.2014r.