![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Stan mojej skóry na piersiach.
Witam, jestem tutaj nowa, pisze z poważnym problemem, niedawno zauwazyłam na swoich piersiach zmiany, obawiam sie ze to rozstepy. peosze was o porade w jakiej fazie one sa i czy da się coś z tym jeszcze zrobic. Poniżej zamieszczam zdjęcia. Najbardziej jest to widoczne jak leże, szczególnie na boku
![]() A i czy możecie ocenic jak działa Tevitol Strecht Match. Czy jest skuteczny. Z góruy dziękuję za poradę i wyrozumiałość. Jestem załamana. Edytowane przez zakazana88 Czas edycji: 2012-07-12 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Stan mojej skóry na piersiach.
Na dwoch pierwszych, to prawie nic nie widac (przynajmniej u mnie na kompie). Na zdjeciu numer 3 wyglada to jak rozstepy. Sa jednak prawie niewidoczne, wiec sie nie zalamuj. Smaruj piersi kremem, nos dobrze dopasowany stanik.
Poza tym, masz piekne piersi! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
na zdjęciu można by się czegoś dopatrywać, ale też z trudem; kup dobry krem i już
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Myślicie, że revitol Strech Match coś zdziała albo serum Eveline...?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Odchudzałaś się może? Albo przeciwnie, piersi Ci nagle powiększyły się?
Rozstępów na piersiach ciężko jest się pozbyć nawet kosmetycznymi kosmetykami czy jakimiś naturalnymi okładami, da się jednak sprawić, aby pojaśniały i zrobiły się mniej widoczne. Twoje są mało widoczne na zdjęciu ![]() Tutaj wklejam Ci wątek,powinien Ci pomóc: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post18156721 A poniżej kilka kosmetyków, które na KWC polecają: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...it.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...om.html&next=1 Sama od siebie nic nie polecę, bo nie jestem zbyt w temacie. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
naturalny kolagen, jakieś serum do biustu- może być nawet eveline, oliwka do ciała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
I prosze
![]() ![]() http://showbizandstyle.inquirer.net/...-stretch-marks kobieta pisze, ze dzieki oliwie z oliwek, w ogole nie miala rozstepow po ciazy. Nakladaj zawsze jak cialo jest jeszcze wilgotne. Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2012-07-12 o 11:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Co do Twojej skóry- bardziej niż rozstępy przypomina mi to cellulit.
Wiem, dziwne ale wygląda jak zaburzenia wzrostu tkanki tłuszczowej. Może spróbuj doustnych suplementów na cellulit? Albo masaże zimnym i ciepłym prysznicem na przemian? Ile masz lat? Może piersi bardzo gwałtownie ci teraz rosną? Jeśli to nagła zmiana a Twoje piersi nie powinny już rosnąc polecam zbadać sobie poziom prolaktyny. Mojej kuzynce tak gwałtownie rosły piersi jak miała mocno podwyższoną prolaktynę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Ej, czy tylko ja na tych zdjęciach widzę ładny biust i zero defektów?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
A myslicie, ze to która faza I czy II.
Nie odchudzałam sie, ale samoistnie schudłam torszke. ![]() Wstydzę sie ich przed moim facetem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Wszelkie oliwki będą b. dobre, bo chodzi o nawilżanie i uelastycznianie.
Jeśli chodzi o kosmetyki o dobra są francuskie, tyle, ze drogie. Poczytaj na kwc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
High Quality Since 2007
|
Do rozstępów mamy też często skłonności genetyczne, cokolwiek byśmy ze skórą robili to po prostu się pojawiają...
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Oj defekty są ale moze mało widoczne na zdjęciach, na mojej piersi ja takie jakby wgłębienia nie sa ani białe ani czerwone. Postaram sie zrobic lepsze zdjęcie i jeszzcze je dodam.
Dodam jeszcze, że gdy mam ubrany stanik jest to prawie nie widoczne, te rowki widac tylko jak jestem bez staika. Mam jeszcze rozstepy na udach ale to z okresu dojrzewania, nie przeszkadzaja mi az tak bardzo. I jak tu sie pokazac partnerowi? Wystdze sie, boje sie zabliżeń i tego, ze mnie zostawi gdy zauważy mój defekt. Chociaż wydaje mi sie, ze mnie Kocha. Edytowane przez zakazana88 Czas edycji: 2012-07-12 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
a nie opaliłaś sobie dekoltu? w staniku/stroju skóra jest bardziej zebrana i słońce nie dociera do 100% jej powierzchni, stąd po zdjęciu stanika mogą pojawić się jaśniejsze, nieopalone paski
mi to na rozstępy nie wygląda, bo one powinny być chyba czerwone? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Ale te paski to take wgłebienia które czuć pod palcami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
High Quality Since 2007
|
Cytat:
I zgadzam się z Cindirellą - masz śliczny biust. Zazdroszczę takiego rozmiaru ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Dodaje kolejne Zdjęcie, tutaj defekt jest znacznie bardziej widoczny chyba.
![]() Nie potrafię sobie z tym poradzic, najchętniej nie wichodziła nigdzie i nie pokazywała sie z dekoldem nikomu :/ często chodze smutna ![]() ![]() Edytowane przez zakazana88 Czas edycji: 2012-07-12 o 12:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Po drugie: nie gadaj, ze az tak sie przejmujesz stanem swoich piersi? A co Ty jakas skwarka-solarka jestes, ze kazdy najdrobniejszy defekt zabiera Ci checi do zycia? ![]() Po trzecie: teraz widze, to nie rozstepy, a po prostu zwiotczała skóra. Nie schudlas w ostatnim okresie? Nie opalalas tych piersi na sloncu? Jaki stanik nosisz? Kapiesz sie w goracej wodzie? Co robic? Hartuj te piersi na przemian zimna i ciepla woda, smaruj oliwka, kup DOBRY stanik. Kup ekspandor i cwicz z nim - jest bardzo dobry na piersi. I zapisz sie na basen - plywanie zabka jest super na biust ![]() Edit: zrezygnuj z goracych kapieli!!! Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2012-07-12 o 12:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko że moich nie widać, dopiero gdy rozciągnę skórę palcami lub gdy ktoś by mi siedział z twarzą między nogami ![]() Nie przeszkadza mi to zupełnie, nie szpeci, w ogóle się nad nimi nigdy nie zastanawiałam i generalnie je lubię ![]() Mi generalnie nie przeszkadzają one, nie zwracam na nie uwagi również u kogoś. Mój facet też ma i czasem mu liczę w ramach rozrywki ![]() Autorko, Twoje nie są mocno widoczne, zwłaszcza jak mówisz, że w bieliźnie ich nie widać ![]() Chociaż zdjęcia są poruszone więc dalej nie ma pewności, że to rozstępy. Ale stosowanie oliwek itp. nie zaszkodzi ![]() Edytowane przez Dzikun Czas edycji: 2012-07-12 o 12:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Mało co widać na tych zdjęciach, moim zdaniem nie wiem zupełnie czym się przejmujesz. Zazdroszczę Ci takich pięknych piersi i mówię to całkiem poważnie. A nawet dodam że trochę mnie irytuje Twoje przesadne przejmowanie się tym niby "defektem".
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;35251658]
Po drugie: nie gadaj, ze az tak sie przejmujesz stanem swoich piersi? A co Ty jakas skwarka-solarka jestes, ze kazdy najdrobniejszy defekt zabiera Ci checi do zycia? ![]() Co robic? Hartuj te piersi na przemian zimna i ciepla woda, smaruj oliwka, kup DOBRY stanik. Edit: zrezygnuj z goracych kapieli!!![/QUOTE] Nie no oczywiscie żę nie wszystkim sie przejmuje, ale piersi sa jednak ważne. Tez przechodziła mi myśl o zwiotczałej skórze ale jednak zostalam przy rozstepach. Schudłam ostatnio ale samoistnie, nie odchudzałm sie. A naprzemienne prysznice stosuje od niedawna. Stosuje również, serum eveline raz dziennie oraz Revitol Strech Match dwa razy dziennie, przy nakładaniu masuję je lekko. Edytowane przez zakazana88 Czas edycji: 2012-07-12 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
Tak, to zwiotczała skóra. Musisz hartowac te piersi, nawilzac i cwiczyc!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
na pocieszenie: sama miałam dużo gorsze (takie okropne białe pręgi) i wchłonęły się (albo ja się przyzwyczaiłam już tak bardzo :P) same, lub po smarowaniu serum Eveline (bo nie wiem czy to to pomogło, czy same się poprawiły). i jeszcze jedno: nie ma się czego wstydzić, jesteś kobietą, to normalne że masz rozstępy i celulit
![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Masz bardzo ładny biust. Serio. Nie masz się czego wstydzić.
Ja mam okropne naczynka na udach niestety a jakoś nie unikam zbliżeń. 3 miesiące temu miałam brzydki cellulit i też nie przeszkadzało mi to w seksie. Cellulit przegoniłam na siłowni i jest bomba. ;-) Masz ładne młode ciało. Możesz nad nim popracować ale naprawdę nie masz powodu do zahamowań. Dbaj o skórę, dobry stanik, uprawiaj sport, może kup sobie jakiś masażer albo wybierz się czasem do sauny i będzie ok. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
A myslicie, ze po jakim czasie moja skóra wróci do normy jak dostosuję sie do waszych wskazówek??
Czy któraś z Was juz tak miała? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też chcę takie cycki! ![]() Serio, zazdroszczę Ci, ja mam 2 razy mniejsze ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:37.