|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Chętne na kickboxing Gliwice
Cześć dziewczyny!
![]() Od razu zaznaczam, że pomimo korzystania z wyszukiwarki nie znalazłam podobnego tematu, ale mimo to jeśli taki wątek już był to proszę o przeniesienie. Od długiego czasu noszę się z zamiarem zapisania się na zajęcia z kickboxingu, jestem z Gliwic i nie oszukujmy się ale mam cykora żeby zapisać się na takie zajęcia sama, zwłaszcza, że jest to hmm bardziej męski sport i może któraś z Was jest z Gliwic i okolic i też chciałaby się zapisać na takie zajęcia, jesli tak to piszcie. Ja znalazłam jeden klub w Gliwicach ale nie wiem czy jak podam jego nazwe, czy nie zostanie to uznane za reklame dlatego narazie się wstrzymam ![]() Może Wy znacie jakieś fajne kluby w okolicach. Mam nadzieję, że znajdę towarzyszkę ![]() Pozdrawiam gorąco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Chętne na kickboxing Gliwice
Nie jestem z Gliwic, wiec nic cie nie doradze w sprawie klubu walki, natomiast chcialam tylko napisac, ze kickboxing nie jest tak do konca meska domena. Ja juz chodze chwilke na niego i w mojej grupie jest zdecydowana dominacja plci pieknej
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
I właśnie dlatego marzę by zacząć chodzić na treningi!:P
Pisałam, że jest bardziej męski gdyż dla wiekszości ludzi "nie w temacie" tak się to właśnie kojarzy :P Gdy mówię moim znajomym, że chcę chodzić na kickboxing to robią wielkie oczy i pytają czy chcę stracić zęby i dostawać w gębę od facetów:P ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- No nie!!!! Teraz mnie jeszcze bardziej nakręciłaś! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Przejdz się po klubach i zob jak są prowadzone masz możliwość 1 lekcji gratis.
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Też trenuję kick boxing, super rzecz, serio. Po zajęciach czuję że żyję, dosłownie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
moja siostra chodziła kiedyś na to no i zrobiła się waleczna
![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
hehehehe :P aż się boję jaka ja będę po treningach bo ponoć już jestem waleczna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
hej ThirstyX3!
Zapisałaś się może gdzieś na zajęcia?jesteś zadowolona?też bym chciała na kick boxing najlepiej w Gliwicach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Tez chcialam sie zapisac gdzies w Gliwiach ale jak na razie nie mam czasu, no i mam jeszcze karnet na silownie, wiec wgl odpada. Moze od września
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.