|
Notka |
|
Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć Miejsce dla miłośników fotografowania. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat sprzętu fotograficznego, metod fotografowania. Możesz zamieścić zdjęcia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
......................... ..
......................... ......................... ......................... .....
Edytowane przez haurka Czas edycji: 2013-05-05 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Moje fotograficzne początki - proszę o ocenę :-)
C.d. fotografii.
Edytowane przez haurka Czas edycji: 2013-05-05 o 21:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Heej
![]() Widać, że umiesz zauważyć piękno świata wokół nas, a to wspaniała cecha, która otwiera nam wiele możliwości. Na pierwszy rzut oka widać, że musisz poćwiczyć nad ostrością obiektów, które chcesz wyeksponować. Zdjęcie z jażębiną mi się podoba, a dokładniej zwrócenie uwagi na jej cień, jeszcze może gdyby podłoże było równe, można by było lepiej wyeksponować ten detal, ale nadal jażębinki są nieostre, za to faktura chodnika jak najbardziej podkreślona ![]() Natura jest piękna, ale zdjęcia byłyby ciekawsze gdybyś złapała jakąś ulotną chwilę, 5te zdjęcie drugiej tury było by wspaniałe, gdybyś ujęła moment strząsania wody z tych owoców, bo szczerze mówiąc w pomniejszeniu właśnie to widziałam, ale po powiększeniu okazał mi się nieostry pęk... za to kolor łodygi i tła świetnie współgra. Widać, że lubisz kwiaty. Spróbuj je potraktować jako formę plastyczną, gdzie sednem jest jego faktura i kolor, tło neutralne, nie zakłócające odbioru. Drogi aparat to nie wszystko, dobrze by było, gdybyś poczytała fachową literaturę, która oswoiłaby cię z technicznymi sprawami, precyzyjnie cię nakieruje, to niesamowicie polepszy jakość twoich prac. Z osobistych doświadczeń polecam Książkę o Fotografowaniu Andrzeja A. Mroczka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dziękuję
![]() Edytowane przez haurka Czas edycji: 2013-05-05 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Super zdjęcia.
Ja również zaczęłam się 'bawić' aparatem ![]() Pozdrawiam cieplutko.
„Motyle w brzuchu. Metafora do bani. Prędzej wściekłe pszczoły.” ![]() Edytowane przez magdal3na Czas edycji: 2013-01-10 o 15:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
bardzo ładne zdjęcia
![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- https://www.facebook.com/AntasPhotography?fref=ts to "fanpage" strony mojego chłopaka .pierwsze kroki w fotografii ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:45.