|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
CAAALA JA
Musze cos w swoim wizerunku zmienic.. wlosy, makijaz.. ale nie mam weny.. wiec POMOCY ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Re: CAAALA JA
![]() ![]() Disa napisał(a): > Musze cos w swoim wizerunku zmienic.. wlosy, makijaz.. ale nie mam weny.. wiec POMOCY ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
EE niee no cośty
![]() Jeśli to ma być zmiana na codzien to proponowałabym inną lżejszą, krótszą fryzurke, oraz zmianę makizjażu a właściwie bardzo delikany bo i rysy twarzy masz delikatne, przydąłoby się mocnijsze zaakcentowanie kości policzkowych i oczu.Na razie proponuje kilka wyjść co do makijażu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
A co myslisz o lokach???
TAKIE DUUUUUUZE FALE... byla by bardziej puszysta ta fryzura... tylko ja musze miec taka zeby nie siedziec nad nia duzo... a co do makijazu to jak narazie ogranicza sie on u mnie do malowania rzes thyhyhy ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Mam kilka fotek niestety akurat co do fryzur to nie mam wielu fotek znalazłam jedną może ci sie spodoba reszta to propozycja makijazy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
A może takie fryzurki!
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ciąg dalszy
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
OOOO te lokowate sa swietne!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
![]() ale sliczne sa i pasuja ;] dziekuje ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
taki makijaż to kwestia 4-7 minut - gorzej z osiągnięciem takich pięknych włosów jak Jennifer Lopez
![]() jak widzę Twoje włosy są raczej przyklapnięte z natury ![]()
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Nie wiem jakie mam czolo ;/ chyba przecietne ;]
ale podoba mi sie ta 2 ;] |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
A JAKIE KOLORY Mi pasuja???
Na moje (zreszta slepe) oko ;] to braz , czerwien i czern ... dobrze mysle??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Czerń?Cerwień? brrr gryzły by się, oczywiście pochodne ich jak najbardziej pozatym amartant, pistacja, błekity, beże, brzoskwinie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Niebieski nie pasuje do mnie (mimo tego, ze mam niebieskie oczy,a skore zołtawą) zielen i pistacja tez odpada... a pomarancz tym bardziej... brzoskwinia mi??? hmm chyba mdlo bym wyszla..ale trzeba sprawdzic ;]
Braz, zloto i roz.. przejdzie w odpowiednich kolorach Lubie klasyczne barwy: braz, czern, czerwien, biel, beż ciemna zielen... w ubiorze wiec makijaz musi byc podobny... Chyba, ze nosze kolory co do mnie nie pasuja ;[ bo to BAAARDZO Prawdopodobne... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Na tej fotce nie masz żółtawej cery ?????? albo ja niedowidze masz śliczną brzoskwiniową
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Zolta czy brzoskwiniowa.. opalam sie slabo i na zolty, do pewnego momentu i koniec... nie czerwienie sie ..od razu mam kolor opalenizny ;]... to sie chyba oliwkowy nazywa... ???
I jakie kolory makijazu i ubioru do mnie pasuja???? Ja totalna niewiedza w tym zakresie ;[ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
ACHHHHHHHHHHHHHH
Czuje sie pozostawiona na pastwe losu... albo co gorsza na swoj gust :[ ;]ppp |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Z oromną przyjennością bym pomogła, ale nawet kolorystyka i propozycje Ci sie za bardzo nie podobały, więc widocznie 1 chcąc pomóc to za mało(jeśli sie nie dopytujesz o nic znaczy ze wszystko było fatalne) nie wiem czy tobie chodziło o dzienny makijaż,czy o wieczorowy, czy w ogóle na jakies koncerty czy coś???? bo wygląda na to ae smoliste oko byś chciała, albo coś niszowego) no ale cóż ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
sarimata ;]
ee nie ![]() Mi chodzi o WSZYSTKO ;] ale najlepiej wybrac za mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
AAAAAAAAAAAAAA chcialam sie zapytac jeszcze.... Typ urody to mam jaki???? chodzi mi o te pory roku...???
Jak by sie komus nie chcialo czytac wszystkiego to sie opisze raz jeszcze: oczy niebieskie, wlosy braz (jak na zdjeciu - sa naturalne) skora zolta (chociaz chyba brzoskwiniowa rzeczywiscie bardziej pasuje...) opalams ie do pewnego stopnia i od razu na zloty braz.. (ale opalenizna jest delikatna) nie mam popazen slonecznych i nie mam piegow... Nie znam sie wogole na tych porach roku :[ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:38.