|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
GLAM GLOW maseczka gwiazd. Warto ???
Zastanawiam się nad kupnem ....
Czytałam pozytywne opinie, ale jestem ciekawa czy stosujecie i polecacie ten produkt? ![]() Dostępna w Douglas 50ml-199 zł, 15ml-99 zł. Może są gdzieś trochę tańsze? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: GLAM GLOW maseczka gwiazd. Warto ???
O mamusiu jaka cena.Chętnie bym spróbowała,ale cena skutecznie mnie zniechęca.No cóż gwiazdą nie jestem
![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Cena niestety powala. Za krem czy podkład może bym i tyle dała, ale nie za maseczkę...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
nie stosowałam niestety; ale jak masz wolne środki to zaszalej
![]() ja aktualnie gdybym miała mozliwość zakupu to chyba jednak wybrałabym się raczej na jakiś zabieg do kosmetyczki albo nawet dwa za taką total cenę i potem mysle juz tylko wystarczyłyby tańsze maseczki, bo cera byłaby oczyszczona i odswieżona na jakiś czas po profesjonalnym zabiegu/ach. Edytowane przez Julenia Czas edycji: 2012-12-21 o 23:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Zawsze można poprosić o zrobienie próbki i przetestować to cudo
![]() Ciekawe jaki ma skład ta maseczka, że tyle kosztuje. Może ma jakiś tańszy odpowiednik, a taka cena ze względu na markę i to, że jest sprzedawana w Douglasie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
To niektóre składniki:
- glinka wulkaniczna - glinka z wybrzeża Francji -pył wulkaniczny (peeling) - zielona herbata (wyciąg) - ekstrakt z rumianku i nagietka - ekstrakt z ogórka, ekstrakt z bluszczu pospolitego - ekstrakt z żywokostu lekarskiego - olej lawendowy - kilka rodzajów parabenów (5) - mocznik |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ja stosowalam..
![]() Rzeczywiscie skora jest ladnie oczyszczona, wygladzona i rozswietlona.. zwezyly mi sie rozszerzone pory- byly niemalze niewidoczne.. ale.. Podarowalam ja rowniez mojej mamie i zauwazylam,ze w jej przypadku efekty sa naprawde spektakularne.. Wygladzilo jej zmarszczki oraz ujedrnila jej sie skora. Cere ma gladka, rozswietlona, o wyrownanym-jednolitym kolorycie i co powiedziala,ze jej sie podoba najbardziej to to,ze nie potrzebuje podkladu jak gdzies wychodzi teraz. Takze stwierdzam,ze owszem, warta tych pieniedzy ale dla kogos starszego. Wydalam na ta maseczke nie za duzo,jak na dobra maske, bo 70 $ ale zawsze moge znalezc tansze o takim samym dzialaniu. W moim przypadku byla to tylko zwykla maseczka oczyszczajaca ![]() Starszym polecam jak najbardziej. Edytowane przez carmen_88 Czas edycji: 2012-12-22 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Zgadzam się z Carmen. Na mojej 25-letniej skórze jakichś rewelacyjnych efektów nie zaobserwowałam. Ale dodam, że chwilę po nałożeniu maseczki twarz dosłownie pali, trwa to około 4 minut. Ponoć to znak tego, że działa, ale relaksująca ona raczej nie jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ja na początek kupiłam mamie w prezencie, raz przetestowałam tylko, wydaję mi sie, że twarz była ładnie oczyszczona ale niestety więcej nie mogę stwierdzić po 1 razie.
A może polecicie mi inne super oczyszczające, o podobnym działaniu ale tańsze? ![]() Używam korundu ale raz na 2-3 tyg boje się częściej.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.