![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Krem nawilżający
Witam :-D Używam żelu do mycia twarzy Garnier Czysta Skóra i strasznie wysusza on mi twarz. Mam 16 lat i czy możecie mi polecić jakić dobry krem nawilżający stosowny do mijego wieku ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: Krem nawilżający
Iwostin
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
poniewaz jestem o rok młodsza mysle, ze moge ci pomoc
![]() ![]() ![]() ![]() pozdro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Aloe z Oriflamu, cena przystepna i efekt ok
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Justynko, oto moje propozycje
![]() - Mustela: BEBE, krem nawilzający do twarzy dla dzieci i niemowlat(wbrew pozorom, nawet dorosłe osoby go stosuja- kosztuje 32zł); -Nivea Visage Young: Control It- Krem-żel nawilzajacy (cena:16,30); -Johnson's : Facial Care: krem nawilżajacy (cena 13,6); -Pollena-Ewa: Magia Natury: Krem poziomkowy dla cery młodej (cena:9,10zł). Mam nadzieję, ze którys z nich bedzie skuteczny w Twoim przypadku. Powodzenia, pozdrawiam - |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Krem nawilzajacy
Czy moglybyscie mi polecic jakis dobry krem nawilzajacy ktory nie jest sprzedawany w sloiczkach po 50ml tylko po np.150 albo 200?
Dzieki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Re: Krem nawilzajacy
Iwostin krem nawilżający jest w tubkach 150ml
pzdr. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Tak, Iwostin. Ale ten z filrem jest tylko w tubach A 75 ml
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
krem nawilżający
Hej, szukam kremu nawilżającego do cery mieszanej i przy tym wrażliwej. Ostatnio zakupiłam dwa kremy nawilżające - Pharmaceris N (troszkę mnie podrażnia) i Oilatum soft krem (do cery wrażliwej i suchej, który zamierzam używać na noc). Ale co na dzień? Aktualnie moją ochroną jest krem o dosyć cięzkiej konsystencji Flos-leku (spf 20). Chciałam się ograniczyć tylko do niego. Niestety czuję, że to nie wystarcza i muszę jeszcze twarz nawilżyć. Myślałam o Avene, Creme pour peaux intolerantes (krem do skóry nadwrażliwej). Może macie jeszcze inne propozycje?
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Re: krem nawilżający
Hej, ja wprawdzie nie mam cery wrazliwej ale uzywam kremu nawilzajacego firmy Inter Fragrances z serii hypoalergicznej. Jest absolutnie swietny, szybko sie wchlania, dobrze nawilza i chyba nie ma prawa podraznic. U mnie dobrze sie sprawuje pod makijazem ale czytalam o nim na KW i ktos napisal ze sie walkuje - chyba to sprawa cery. Jest niedrogi - mysle ze warto sprobowac. Moze Szybki nawilzacz pod krem tej samej firmy tez by sie sprawdzil - chociaz on nie jest hypoalergiczny.
Pozdrawiam
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ten krem do skóry nadwrażliwej z Avene jest świetny, ale nie ma filtrów.
Może Iwostin SPF 15, albo Eris http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=3182 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Re: krem nawilżający/Inter Fragrances
Zastanawiałam się nad tym kremikiem - Inter Fragrances z serii hypoalergicznej. Nie wiecie gdzie można go dostać w Krakowie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny - dzięki za odpowiedzi.
Juz od dawna chciałam wyprobować Iwostin, ale podobno brakuje mu jakiś filtrów (było o tym na forum). Dlatego nastawiłam się na bloker + krem nawilżający (narazie moja cera na tym nie korzysta - chodzi o rozprowadzanie się podkładu i świecenie się). Eris spf 30 mam, ale przestałam używać bo nie czułam dostatecznej ochrony (wracając z polka w słoneczny dzień byłam zawsze czerwona, czego teraz przy 20-tce Flos-leku raczej nie ma). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Krem nawilzajacy
Mam bardzo sucha skore twarzy. Czy znacie jakis DOBRY krem nawilzajacy, ktory by jej pomogl? Obojetne jakiej marki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Nikt ci nie odpisuje to sprawdz moze ten http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=1628
Nie uzywalam go co prawda osobiscie ale ma bardzo dobre recenzje. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
krem nawilżajacy :)
Dziewczyny prosze poradzcie mi jakis krem dobrze nawilzajacy, tylko raczej za niewielka cene
![]() Pozdrawiam Shiva |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Re: krem nawilżajacy :)
Ja polecam ci nivea soft. Uwielbiam ten kremik, swietnie nawilża i super pachnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
soft nivea nadaje sie do butow a nie do twrzy polecam avonu krem gleboko nawilzajacy za okolo 15.9 w promocji
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
To jest twoje zdanie. Ja tam bardzo lubie ten kremik.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Ja natomiast uwazam ze kremy avonu nadaja sie do butow, a nivea soft jest moim ulubionym kremem i nadaje sie do cery mieszanej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
hehe no tak to tez twoje zadnie lae soft nadaje sie do natluszczania anie nawilzania
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Shiva, przede wszystkim napisz jaka masz cere. Poczytaj takze na KW, to duzo pomoze, a ze swojej strony polecam krem InterFragrances Hypoalergiczny krem na dzien nawilzajacy, podobal mi sie takze NiveaYoung (niby mial matowic0tu nie sprawdzal sie wcale ale mi naprawde buzie nawilzal).
pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
A może Iwostin ??
![]() P.s. Proszę, nie kłóćcie się jak dzieci ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Nikt się nie kłóci Aniu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
hehe, wiem
![]() Ja za to powiem że i po Nivea Soft i po głęboko nawilżającym kremie Avonu twarz świeci mi sie jak psu... ![]() ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Też mam cerę mieszaną, ale stosuję brevoxyl, więc jest ona bardzo wysuszona i nivea dobrze ją nawilża. Przed stosowaniem brevoxylu, kremu nieva nie używałam, bo po nim faktycznie wyglądałam jak latarnia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Ja polecam Dax, dla mnie rewelacja za niska cene.
Po Nivei Soft mialam bardzo zapchane pory, niestety, na mnie dziala komedogennie, choc w tamtych czasach uzywalo jej polowa mojego pietra w akademiku, i dziewczyny byly zadowolone. Natomiast Avonu zdecydowanie nie polecam. Wcale nie jest tani, w porownaniu z polskimi kosmetykami duzo lepszymi jakosciowo, a wielu osobom zrobil krzywde. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Ja polecam krem Avonu z serii Naturals z mlekiem i miodem, ślicznie pachnie, kosztuje około 9 zł w promocji. Jest tylko dosyć gęsty i radze go wklepiwać a nie naciągać skóry przy wcieraniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Szczerze mówiąc trudno jest polecic komus dobry krem nawilżający bo np. dla mnie bedzie on rewelacyjny a dla innej dziewczyny kiepski. Jedne dziewczyny zachwalają sobie Avon badz Nivea a drugie sie ich wystrzegają. Tak jak napisała Młodaa poczytaj recenzje w KW, moze ci to bardzo pomóc. Często jest tak ze zanim znajdzie sie ten własciwy krem spotyka nas wiele rozczarowan "bo ten do butów a ten nie" (pozwoliłam sobie uzyc "waszego"
![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
o! Joannea
![]() ![]() ja polecam 2 kremy, które według mnie doskonale nawilżają twarz: Inter Fragrances, Program Hypoalergiczny, Krem nawilżający na dzień: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=5754 Eveline, Anti Age Oligoproxygen, Esencja młodości - krem na dzień: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=6292 [ten nie tylko nawilża, ale i uelastycznia twarz]
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:11.