|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() Internet w telefonie / opłaty / pakiety
Kupiłam Iphone w sieci T-Mobile , nie ma simlocka , ja już jakiś czas mam kartę w sieci orange , ale ę zastanawiam sie nad przejsciem do t - mobile ... Są tam jakieś pakiety na tani internet ? Szukalam info , ale nic nie znalazlam
![]() ![]() Edytowane przez MorganF Czas edycji: 2012-07-24 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Internet w telefonie / opłaty / pakiety
ja mam starter z plusa (taki z kiosku) a za neta płacę 9zł miesięcznie
![]() po wykorzystaniu 150MB trochę zwalnia ale nie jest to specjalnie uciążliwe..
i kiedy spada tyle gwiazd ja chcę ocalić choćby Nas.. ![]() Najbardziej na tym forum dziwi mnie tekst: "korzystamy z tego konta w kilka osób, wcześniej pisała koleżanka a teraz przedstawiam swój problem.." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Posprawdzaj sobie na stronach operatorów ceny pakietów. Zwróć uwagę które są limitowane (tj. czy po wykorzystaniu naliczają Ci opatę czy poprostu transfer zwalnia).
Piszesz, że nie masz simlocka a potem ze chcesz go zdjąć? Nie rozumiem. Co do simlock - tylko orange na chwilę obecną nakłada, zdjecie to 77zł (salon lub *100) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Żona Gargamel
|
Cytat:
Ja mam 1GB miesięcznie w Playu ale łącznie z abonamentem, 40zł płacę, więc nie wiem czy Ci to pomoże ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam w Play 1GB z abonamentem za 99zł chyba.
Spokojnie wystarcza ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
źle napisałam . telefon ma simlocka
![]() znalazłam info , że około 10 zł kosztuje pakiet na nieograniczony internet w telefonie w sieci t-mobile , ale niestety rozmowy i smsy drogie trochę . a można samemu ściągnąć simlocka 80 zł to trochę dużo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Bardzo korzystnie wychodzi zakup karty z orange na all z 6 giga do wykorzystania na internet, ja swoją kupiłam za ok25-27 zł. Czas na wykorzystanie pakietu to rok - można go przedłużyć bezpłatnym sms-em.
Ja akurat korzystam na laptopie z tej karty i zużyłam ok 700 mega w ciągu miesiąca - czytanie i przeglądanie stron,poczty, bez oglądania filmików i dużych ilości grafiki. Na telefonie powinno chyba być mniejsze zużycie, ale myślę że ta karta wystarczy mi na 4-6 miesięcy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ja w T-mobile mam za 9zł 100MB do wykorzystania, po przekroczeniu po prostu zwalnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
........
Edytowane przez miyavi666 Czas edycji: 2013-07-28 o 19:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Ja korzystam głównie z internetu, więc mam pakier w Play 1GB (według strony taryfa się nazywa LongPlay II 29) i płace ok. 30zł za kazdy miesiąc. Ogólnie już od ponad 2lat jestem w play i jestem bardzo zadowolona. Wszystko zalezy jak sobie dopasujesz taryfe. Ja szybciej mialam inna za 49zł i w rozliczeniu wychodziło, że srednio 60zł jak nie więcej płaciłam. W play często bardziej opłaca się wziąć najniższy abonament i wykupić pakiety (chyba pakiet na rozmowy ze wszystkimi to jakies 15zł miesięcznie).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:22.