|
Notka |
|
Papierowy zawrót głowy Forum dla ludzi, którzy lubią tworzyć z papieru. Tutaj dowiesz się jak zrobić ciekawą kartkę lub scrap. Zaprezentujesz swoje dzieło. Zapraszamy. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Album-dziurki....
Przepraszam jeśli poruszę temat ,który był, szukałam....może nieskutecznie ale szukałam....
Chcę zrobić scrapowy album dla córci, ale z mozliwie największą liczbą stron, ile dokładnie nie wiem, bo chcę go robić na bieżąco....córka na razie ma dwa latka więc jeszcze sporo "dokładek "będzie...i dlatego mam pytanie jak sprawić aby dziurki się nie poprzerywały....czytałam tu o zaciskarce, nitownicy i innych urządzeniach ale nie mogę znaleźć niczego w rozsądnej cenie... czy są może jeszcze jakieś inne sposoby by dziurki wytrzymał upływ czasu?
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Album-dziurki....
W lidlu czasem można dostać najprostszy zestaw do nitowania poniżej 20 zł z tego co pamiętam. Nie musisz mieć nie wiadomo jak skomplikowanego sprzętu
![]() Innym sposobem byłoby zastosowanie odpowiednio grubych kart w albumie. Możesz sobie teraz na razie składać karty razem - bez spinania, żeby nie narazić ich na wytarcie a potem jak album będzie gotowy to je po prostu spiąć.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.