|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
marynarka w czekoladowym kolorze
chce kupić czekoladową marynareczkę. tylko, że mieszkam na wsi i na zakupy jeżdże niezmiernie rzadko. macie więc może jakieś zdjęcia takich marynarek? i namiary gdzie można kupić??? proszę o pomoc
pozdrawiam ps. jestem teraz poza domem, więc nie wiem kiedy będę miała jeszcze dostęp do kompa. wybaczcie wiec jeśli nie będę odpisywać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: marynarka w czekoladowym kolorze
Na allegro widziałam fajniutkie, ale marynarki bez przymiarki nie kupię. Dizś wiele rzeczy jest kiepsko szytych i dlatego oprocz T-shirtów muszę przymierzyć. Ale kuszą mnie oba, bo cena nie jest jakaś strasznie wygórowana.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60548389 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=61471220 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ostatnio widziałam takowe w cubusie - ciemna czekolada, kalsyczny krój, bardzo ładna i porządna jak to cubus, cena ok. 150 zł; są też w vero moda, ale te juz mniej ładne i zapinane na haftkę, co mi się nie podoba; w h&m tez widziałam, ale jakieś liche, ale i tansze ok. 100-120, nie pamiętam; cubus rulez !!! pewnie w zara i promod też mają, ale tu ceny będą powyzej 200 zl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
tych z allegro to bym nie polecała, cena miła dla oka, ale krój i jakość wykonania już nie, zwłaszcza na żywo; mozna kupic na allegro, ale renomowanej firmy, tylko jak się zna ich rozmiarówkę; polecam takie marki jak: cubus, kappahl, zara, promod, ae woman, solar, czasem i vero moda ma ciekawe propozycje, ale trzeba mierzyć bo mają straszliwie długie rękawy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
mnie na alegro wpadła w oko taka czekoladowa marynarka:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=61048060 ale tez mam wątpliwość co do jakoś tego ubranka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Mnie kusi ta czekolada na allegro. Z pierwszego linka. Są bardzo dobre recenzje aukcji tych żakiecików. Cena kusi. Tylko jeszcze nic nie kupiłam z ubrań na allegro i szczerze mówiąc troszke się obawiam, że bedzie lipnie wykonany i że nie spodoba mi sie to co dotkne potem. Co sądziecie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Ja ponieważ jestem z Łodzi i ten allegrowicz ma takie miasto wpisane w lokalizacji to chcialam sie spotkac i przymierzyc, ale w mailu odpisal ze nie mieszka jednak w Łodzi więc z zakupu nici. Ale wygląda na załkiem nieźle uszyty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio na allegro tez przegladalam ta aukcje http://www.allegro.pl/show_item.php?item=61471220 i spodobaly mi sie te zakieciki. Zwlaszcza ten bialy, już się sobie wyobrażam w nim na rozpoczeciu roku szkolnego
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
kurcze dziewczyny tez strasznie podoba mi sie ta czekoladka!!! tym bardziej, ze brazowy lub czekoladowego zakiet uznalam za priorytetowy zakup
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Misiolinko radzę wybrać się na wycieczkę do Ptaka, ja tam wiosną kupiłam sobie bardzo ładny sztruksowy czarny zakiecik i teraz za jakiś najdalej miesiąc zamierzam też się tam wybrać po zakup czekoladowego i brudengo różu. Miałam nadzieję na tego sprzedawcę, bo nie lubie długo szukać, ale jak nie można przymierzyć to trudno :-(. Ten który kupiłam to było objawienie, prościutki, świetnie leży i taniutki chyba 40-45 zł kosztował.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
![]()
Te żakiety z allegro wyglądają tak tandetnie, dziwne, że nawet do zdjęć ich nie uprasowali: sztruks tak trudno rozprasować! I uszyte są tragicznie: w tym wypadku to żadna oszczędność!
To są ubrania klasy "z targowiska" - ale lepiej iść na targowisko i przymnierzyć!!! Czasem tam są rzeczy lepiej skrojone. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
czesc tez mam zamiar kupic sobe jakas marynarke
![]() lecz mam pewnien problem. moja zmora sa szerokie biodra, bozia mi nie skapila jak mnie tworzyla ![]() mozecie mi powiedziec jaki fason, kroj, dlugosc, czy doppadowana w talii czy nie pasuje do osob z takimi bioderkami? bo mam ochote kupic sobie dopasowana i krotka. mam juz jedna taka niby do pol biodra tak jak radza stylisci w tv, ale ja sie sobie w niej nie podobam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Nie znam się na zasadach, ale wydaję mi się, że marynarka kończąca się właśnie na szerokich biodrach tworzy wyraźną, poziomą linię, która poszerza je jeszcze bardziej. Ja bym wybrała taką kończącą się powyżej bioder.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Misiolinko dokładnie nie pamiętam gdzie to było ale w jedenej z tych nowych hal. Jak wjeżdżasz to skręcasz w prawo przy starej hali Polrosu i one mają chyba oznaczenia od A do D. Ale niestety która dokładnie to nie powiem, sama też będę musiała przejść wszystkie cztery.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Oj bedą boleć
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
ja sobie właśnie kupiłam śliczną sztruksową marynareczkę w kolorze gorzkiej czekolady. Jest urocza, szkoda tylko, że kosztowała 110 zł a to i tylko dlatego, że była ostatnim rozmiarem z poprzedniej kolekcji. Marynarki za 45 zł? Ehhh, szkoda, że ja na Śląsku mieszkam.....
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
ja też nabyłam niedawno czekoladową marynarkę w remomowanym sklepie, ale eweidentnie nie umiem kupować żakietów i ten okazał się za ciasny, bo mam dość duży biust
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Kocham czekoladowy kolor i tak sie sklada ze od czasu jak odkrylam ze dobrze w nim wygladam nazbieralo mi sie ciuszkow w tym kolorze
![]()
![]() Edytowane przez Vendi Czas edycji: 2005-08-30 o 16:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny. dzięki za porady. jak pojadę na większę zakupy i coś upoluję to na pewno się pochwalę.
pozdrowienia pa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.