marynarka w czekoladowym kolorze - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-08-24, 09:49   #1
paula007
Zakorzenienie

marynarka w czekoladowym kolorze

chce kupić czekoladową marynareczkę. tylko, że mieszkam na wsi i na zakupy jeżdże niezmiernie rzadko. macie więc może jakieś zdjęcia takich marynarek? i namiary gdzie można kupić??? proszę o pomoc

pozdrawiam

ps. jestem teraz poza domem, więc nie wiem kiedy będę miała jeszcze dostęp do kompa. wybaczcie wiec jeśli nie będę odpisywać.
paula007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-24, 10:11   #2
carla1010
Rozeznanie

GG do carla1010
Dot.: marynarka w czekoladowym kolorze

Na allegro widziałam fajniutkie, ale marynarki bez przymiarki nie kupię. Dizś wiele rzeczy jest kiepsko szytych i dlatego oprocz T-shirtów muszę przymierzyć. Ale kuszą mnie oba, bo cena nie jest jakaś strasznie wygórowana.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60548389
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=61471220
carla1010 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-24, 10:13   #3
ada77
Raczkowanie

ostatnio widziałam takowe w cubusie - ciemna czekolada, kalsyczny krój, bardzo ładna i porządna jak to cubus, cena ok. 150 zł; są też w vero moda, ale te juz mniej ładne i zapinane na haftkę, co mi się nie podoba; w h&m tez widziałam, ale jakieś liche, ale i tansze ok. 100-120, nie pamiętam; cubus rulez !!! pewnie w zara i promod też mają, ale tu ceny będą powyzej 200 zl
ada77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-24, 10:16   #4
ada77
Raczkowanie

tych z allegro to bym nie polecała, cena miła dla oka, ale krój i jakość wykonania już nie, zwłaszcza na żywo; mozna kupic na allegro, ale renomowanej firmy, tylko jak się zna ich rozmiarówkę; polecam takie marki jak: cubus, kappahl, zara, promod, ae woman, solar, czasem i vero moda ma ciekawe propozycje, ale trzeba mierzyć bo mają straszliwie długie rękawy
Stary 2005-08-24, 12:40   #5
yola66
Raczkowanie

mnie na alegro wpadła w oko taka czekoladowa marynarka:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=61048060

ale tez mam wątpliwość co do jakoś tego ubranka
yola66 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-24, 12:43   #6
Catkin19
Raczkowanie

GG do Catkin19

Mnie kusi ta czekolada na allegro. Z pierwszego linka. Są bardzo dobre recenzje aukcji tych żakiecików. Cena kusi. Tylko jeszcze nic nie kupiłam z ubrań na allegro i szczerze mówiąc troszke się obawiam, że bedzie lipnie wykonany i że nie spodoba mi sie to co dotkne potem. Co sądziecie?
Catkin19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-24, 12:46   #7
carla1010
Rozeznanie

GG do carla1010

Ja ponieważ jestem z Łodzi i ten allegrowicz ma takie miasto wpisane w lokalizacji to chcialam sie spotkac i przymierzyc, ale w mailu odpisal ze nie mieszka jednak w Łodzi więc z zakupu nici. Ale wygląda na załkiem nieźle uszyty.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-08-24, 17:20   #8
kasia89
Zakorzenienie

Ostatnio na allegro tez przegladalam ta aukcje http://www.allegro.pl/show_item.php?item=61471220 i spodobaly mi sie te zakieciki. Zwlaszcza ten bialy, już się sobie wyobrażam w nim na rozpoczeciu roku szkolnego Tylko tak samo jak Catkin nigdy nie zamawialam na allegro, i obawiam sie czy wszystko bedzie ok W dodatku mama mnie odwodzi od tego pomyslu, wiec już mam ochote zamowic go na przekor jej Ale narazie problem i tak jest rozwiazany, bo sa same S, a ja potrzebuje M
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-24, 17:26   #9
misiolinka20
Raczkowanie

kurcze dziewczyny tez strasznie podoba mi sie ta czekoladka!!! tym bardziej, ze brazowy lub czekoladowego zakiet uznalam za priorytetowy zakup a tu prosze, jeszcze sprzedawca z Łodzi. kurcze, czemu akurat nie mieszka on w Łodzi???!!! boje sie kupowac takie rzeczy bez przymierzania. a noz cos sie bedzie ciagnelo lub uwieralo pod pacha. nigdy nic nie wiadomo. chyba bede sie musiala powstrzymac. zreszta zaraz zawolam mame i ona mi to skutecznie wybije z glowy moja mama potrafi zdzialac cuda
misiolinka20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-24, 18:02   #10
carla1010
Rozeznanie

GG do carla1010

Misiolinko radzę wybrać się na wycieczkę do Ptaka, ja tam wiosną kupiłam sobie bardzo ładny sztruksowy czarny zakiecik i teraz za jakiś najdalej miesiąc zamierzam też się tam wybrać po zakup czekoladowego i brudengo różu. Miałam nadzieję na tego sprzedawcę, bo nie lubie długo szukać, ale jak nie można przymierzyć to trudno :-(. Ten który kupiłam to było objawienie, prościutki, świetnie leży i taniutki chyba 40-45 zł kosztował.
Stary 2005-08-24, 18:43   #11
Queen_Mary
Raczkowanie

Smile Dot.: marynarka w czekoladowym kolorze

Te żakiety z allegro wyglądają tak tandetnie, dziwne, że nawet do zdjęć ich nie uprasowali: sztruks tak trudno rozprasować! I uszyte są tragicznie: w tym wypadku to żadna oszczędność!
To są ubrania klasy "z targowiska" - ale lepiej iść na targowisko i przymnierzyć!!! Czasem tam są rzeczy lepiej skrojone.
Queen_Mary jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-24, 20:23   #12
karolinusienka
Zakorzenienie

czesc tez mam zamiar kupic sobe jakas marynarke
lecz mam pewnien problem. moja zmora sa szerokie biodra, bozia mi nie skapila jak mnie tworzyla
mozecie mi powiedziec jaki fason, kroj, dlugosc, czy doppadowana w talii czy nie pasuje do osob z takimi bioderkami?
bo mam ochote kupic sobie dopasowana i krotka. mam juz jedna taka niby do pol biodra tak jak radza stylisci w tv, ale ja sie sobie w niej nie podobam
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-24, 20:28   #13
Kasiek1987
Zakorzenienie

Nie znam się na zasadach, ale wydaję mi się, że marynarka kończąca się właśnie na szerokich biodrach tworzy wyraźną, poziomą linię, która poszerza je jeszcze bardziej. Ja bym wybrała taką kończącą się powyżej bioder.
Kasiek1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-24, 20:29   #14
misiolinka20
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez carla1010
Misiolinko radzę wybrać się na wycieczkę do Ptaka, ja tam wiosną kupiłam sobie bardzo ładny sztruksowy czarny zakiecik i teraz za jakiś najdalej miesiąc zamierzam też się tam wybrać po zakup czekoladowego i brudengo różu. Miałam nadzieję na tego sprzedawcę, bo nie lubie długo szukać, ale jak nie można przymierzyć to trudno :-(. Ten który kupiłam to było objawienie, prościutki, świetnie leży i taniutki chyba 40-45 zł kosztował.
po napisaniu zawolalam brata i pokazalam mu ten zakiecik i oboje stwierdzilismy, ze nie ma co sie tak napalac szkoda tylko, ze ja nie potrafie tak od razu i wlasnie tez doszlam do wniosku, ze sprobuje poszukac czegos w Ptaku. no i jak napisalas 40-45 zl to az mnie radosc ogarnela koniecznie sie tam wybiore i bede chodzic tak dlugo, az znajde moja wymarzona czekoladke:rolleyes : juz sie nie moge doczekac. carla mam wielka prosbe czy moglabyc napisac tak mniej wiecej gdzie kupilas swoj zakiecik. tez wlasnie nie lubie tam tak latac bo strasznie sie mecze (no ale czego nie zrobi sie dla swojego cudenka) a dzieki Tobie moglabym zaoszczedzic troche sil z gory dziekuje i pozdrawiam
Stary 2005-08-24, 20:39   #15
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiek1987
Nie znam się na zasadach, ale wydaję mi się, że marynarka kończąca się właśnie na szerokich biodrach tworzy wyraźną, poziomą linię, która poszerza je jeszcze bardziej. Ja bym wybrała taką kończącą się powyżej bioder.
no wlasnie ale wszyscy stylisci w tv mowia ze taka dlugosc zakrywa dupke, ktora w moim przypadku nie jest malutka.wiesz bioderka robia swoje. ja chyba sie jednak zdecyduje na krotsza! i juz nie bede sluchac rad stylistow, bo co oni tam wiedza....haha
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-24, 20:55   #16
carla1010
Rozeznanie

GG do carla1010

Misiolinko dokładnie nie pamiętam gdzie to było ale w jedenej z tych nowych hal. Jak wjeżdżasz to skręcasz w prawo przy starej hali Polrosu i one mają chyba oznaczenia od A do D. Ale niestety która dokładnie to nie powiem, sama też będę musiała przejść wszystkie cztery.
Stary 2005-08-24, 21:46   #17
misiolinka20
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez carla1010
Misiolinko dokładnie nie pamiętam gdzie to było ale w jedenej z tych nowych hal. Jak wjeżdżasz to skręcasz w prawo przy starej hali Polrosu i one mają chyba oznaczenia od A do D. Ale niestety która dokładnie to nie powiem, sama też będę musiała przejść wszystkie cztery.
tak myslalam, ze chodzi Ci o ktoras z tych nowych. szczerze mowiac za bardzo nie lubie tam chodzic bo tam kroluje moda a'la Mandaryna ale kiedys jak bylam to widzialam kilka sensownych sklepikow z ladniutkimi zakiecikami i marynareczkami no coz, czeka nas niezly maraton juz czuje jak mnie nozki bola pozdrawiam
Stary 2005-08-24, 21:56   #18
carla1010
Rozeznanie

GG do carla1010

Oj bedą boleć . Fakt są tam ciuszki a'la Mandaryna, ale może na jesień będzie coś innego. Przyznam się że na wiosnę i lato skusiłam się na troszkę ciuszków z dżecikami, tak pieknie w słońcu się mienią . A różyk lubię od 3 lat, tylko najbardziej taki pidżamowy w tym roku przekonałam się do brązu i zieleni. No i od 5 lat panuje w mojej szafie czerń . A w tym roku właśnie w Ptaku kupiłam moje pierwsze jeansowe spodenki od 5 lat . Przez ten czas były tylko spodenki w kancik . Myślę że pare perełek da się wygrzebać nawet w Ptaku, ja na wiosnę wypatrzyłam piekny płaszczyk a'la chanel w pastelowych kolorkach, ale kosztował 250 zł i nie mogłam się zdecydować .
Stary 2005-08-25, 14:32   #19
inka1980
Zadomowienie

ja sobie właśnie kupiłam śliczną sztruksową marynareczkę w kolorze gorzkiej czekolady. Jest urocza, szkoda tylko, że kosztowała 110 zł a to i tylko dlatego, że była ostatnim rozmiarem z poprzedniej kolekcji. Marynarki za 45 zł? Ehhh, szkoda, że ja na Śląsku mieszkam.....
inka1980 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-08-25, 16:41   #20
ada77
Raczkowanie

ja też nabyłam niedawno czekoladową marynarkę w remomowanym sklepie, ale eweidentnie nie umiem kupować żakietów i ten okazał się za ciasny, bo mam dość duży biust ( i wisi beżużytecznie w szafie, a szkoda, bo jest piękny......
Stary 2005-08-25, 17:26   #21
Vendi
Raczkowanie

Kocham czekoladowy kolor i tak sie sklada ze od czasu jak odkrylam ze dobrze w nim wygladam nazbieralo mi sie ciuszkow w tym kolorze Jesli masz mozliwosc to kup sobie marynarke dobra jakosciowa to napewno ja ponosisz ;Przejdz sie do sklepow Mango,Promod,Camaieu,Cubu s -napewno cos sobie dobierzesz,zycze milych zakupow i pochwal sie co kupilas.Zdjecia marynarek sa z Promodu.

Edytowane przez Vendi
Czas edycji: 2005-08-30 o 16:07
Vendi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-26, 18:28   #22
paula007
Zakorzenienie

hej dziewczyny. dzięki za porady. jak pojadę na większę zakupy i coś upoluję to na pewno się pochwalę.
pozdrowienia
pa
paula007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości