|
|||||||
| Notka |
|
| Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Przychodzące cały czas e-maile
Mam taki problem: otóż codziennie przychodzą mi na skrzynkę e-maile o nowych wiadomościach w wątkach, w których uczestniczę mimo, że w ustawieniach zmieniłam opcję na "brak subskrypcji na e-mail"
Męczę się z tym od jakiegoś miesiąca, nie mam sił codziennie usuwać tej sterty wiadomości, z wątków też nie chcę rezygnować. Co mogę w tej sytuacji zrobić, bo już chwilami nie daje z tym rady, straszny harmider mi to robi ;/ Proszę o pomoc
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Przychodzące cały czas e-maile
gdzieś czytałam, że na e-maila nie będą przychodzić wiadomości dotyczące tylko tych wątków, które skomentowałaś PO odznaczeniu subskrypcji. wszystkie te, w których udzieliłaś się mając zaznaczoną subskrypcję, będą nadal powiadamiać Cię o nowej odpowiedzi do wątku. :/
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
i nie ma na to żadnej rady? nie wierze żeby nikomu to nie przeszkadzało...
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
|
Witaj
![]() Usuń wszystkie watki które znajdziesz tutaj: https://wizaz.pl/forum/subscription....ewsubscription Nie masz wyłączonej subskrypcji, zobacz w panelu: https://wizaz.pl/forum/profile.php?do=editoptions Ustawienia subskrypcji wątków aniolek Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2014-06-12 o 09:35 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
jak wejdziesz na wszytskie twoje watki, to zaznacz je i na samym dole pod nimi masz opcje i powiadomien i tam jest bez powiadomien na maila.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.