|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
chce ladny ciemny blond
mam wloski rozjasniane balejazem prawie caly jasny blond tylko od spodu i odrosty ciemniejsze. moj naturalny to braz. a teraz chcialabym sama w domku zrobic sobie taki sredni lub ciemny blond, ale raczej taki chlodny, nic w stylu zlotego blondu itp. jaka farba to zrobic? bo ostatnio robilam sobie na probe kilka pasemek szamponetka blond i wyszly zolte :/
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: chce ladny ciemny blond
idz do fryzjera niech on lepiej ci tozrobi
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Faktycznie fryzjer chyba najlepszy, chociaż... Ja byłam zrobić tylko czekoladowe pasemka na moich blond włosach. Wyszłam z czymś w rodzaju "sraczkowatej marchewki" na głowie... Od tej pory jak już się farbuję, to tylko sama. Dobierz jakiś odcień z serii popielatych - na pewno nie wydzie żółty, a szary też nie, bo w końcu blond
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
do fryzjera nie chce isc bo jestem teraz daleko od moej fryzjerki poza tym i tak czesto tam chodze chcialabym sama w domku cos zrobic moze byc szapmonem zmywalnym na probe, mozecie cos polecic i jesli to mozliwe pokazac jak wygladaja efekty
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
up
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
ja zachorowałam na ciemny popielaty blond z londy i dzis oblecialam prawie cale swoje miasto i pol sasiedniego i nigdzie go nie bylo. ostatecznie kupilam ciemny blond (tez z londy).
http://www.edrogeria.pl/exec.php?SID...610001&skad=wp tutaj go nie widac zbyt dobrze http://www.edrogeria.pl/x_C_I__P_16615347-16610001.html a to ciemny blond tylko nie wiem jak one wychodza na wlosach
_cleooo_![]() Edytowane przez _cleooo_ Czas edycji: 2005-08-30 o 11:05 |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
podoba mi sie ten sredni i ciemny blon bo ten popielaty za ciemny, ale boje sie troche bo probowalam zrobic na pasemku saszetka z londy- jakis sredni czy jasny blond- nie pamietam i wyszlo takie zolte, ze strasznie sie zniechecilam. teraz chyba wybiore sie do fryzjera troche przyciemnic wloski z jasnego blozndu na jakis sredni i nie wiem czy na tym zrobic ciemnniejszy balejaz czy jasniejszy
|
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
?? to jest ciemny blond?? taki czarny? a ja zawsze myślałam że mam ciemny blond...
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
ja rok temu robiłam włosy ciemny blondem LONDY na swoich blond włsoach
|
|
#10 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Popieram.Te kolorki są strasznie ciemne.Sama ostatnio chce powrocic do swojego ciemnego blondu(bo zanim włoski mi całe odrosna to ohoho) ale jak ciemny blond jest taki aż taki to ja chyba zrezygnuje...A wracając do tematu postu to zrób tak jak piszą dziewczyny.Lepiej idź do fryzjera.
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
ja nie jestem tak wybredna
, bo pare dni temu pozbylam sie granatowej czerni która nosilam od ponad 3 lat i taki ciemny blond mi odpowiada.na pewno jest jasniejszy niz czern. ale to rzecz gustu. wlasnie jutro bede farbowala tym ciemnym blondem i mam nadzieje, ze nie bedzie jakiegos rudego polysku
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:08.

Popieram.Te kolorki są strasznie ciemne.Sama ostatnio chce powrocic do swojego ciemnego blondu(bo zanim włoski mi całe odrosna to ohoho) ale jak ciemny blond jest taki aż taki
to ja chyba zrezygnuje...