Zwi±zek na odleg³o¶æ. Wspierajmy siê w têsknocie. - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-01-25, 21:37   #1
klatar
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 316
GG do klatar

Zwi±zek na odleg³o¶æ. Wspierajmy siê w têsknocie.

Hej kochane! Takze ¿yjecie w takim zwi±zku? Jak d³ugo? Jak sobie radzicie z têsknot±? Nie macie czasem tego wszystkiego dosyc? Macie caly czas kontakt z waszymi t¿-tami?

26.04.2013 koniec szko³y
7.05, 8.05, 9.05, 14.05, 16.05, 21.05 matury
klatar jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-01-25, 21:40   #2
booombelek
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 8 711
Dot.: Zwi±zek na odleg³o¶æ. Wspierajmy siê w têsknocie.

zapraszam na w±tek roz³±kowy.
booombelek jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-01-25, 21:43   #3
201610170910
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 5 807

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=641330&page=122 równie¿ zapraszam na w±tek roz³±kowy
201610170910 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-01-25, 21:45   #4
Alice in Wonderland
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 093

Aktualnie chwilowo jeste¶my na odleg³o¶æ (od ok 3 miesiêcy), na pocz±tku praktycznie widzieli¶my siê co 2 tygodnie, teraz chyba zobaczymy siê dopiero pod koniec marca! T¯ mówi, ¿e szybko zleci, styczeñ ju¿ na koñcówce, luty krótki , a w marcu to ju¿ chwila moment... razem jeste¶my od 3 lat, wspólnie mieszkamy, dobrze, ¿e pracujê i mam inne ró¿ne zajêcia, nie mam czasu, siedzieæ i smêciæ, ci±gle ze sob± rozmawiamy, piszemy, jako¶ to bêdzie, ale nie mogê doczekaæ siê kiedy bêdziemy ju¿ na top, top razem

powiem wam, ¿e jest ma³y plus, w tym chwilowym byciu na odleg³o¶æ, po tych 3 latach, widzimy, jak bardzo nam na sobie zale¿y

klatar - a jak z Tob±?
Stary 2013-01-25, 21:56   #5
nafisa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 58

By³am w takim zwi±zku 2 lata. Tzn. zwi±zek rozpocz±³ siê w kwietniu, a on w pa¼dzierniku musia³ wyjechaæ na studia. Przyje¿d¿a³ co 2 tyg, przez prawie rok by³o fajnie, chocia¿ ciê¿ko Godziny rozmów przez telefon, skype, no i te powroty... Ale potem zaczê³o byæ coraz trudniej, a¿ w koñcu mnie zdradzi³. Wybaczy³am mu, a¿ po roku powiedzia³ mi, ¿e to nie ma sensu. ¯e nie ma pieniêdzy do mnie "tak czêsto" przyje¿d¿aæ. Innymi s³owy - wybra³ pe³nowymiarowe uroki ¿ycia w stolicy.

Zwi±zki na odleg³o¶æ maj± szansê, pod warunkiem, ¿e jest okre¶lony czas tej roz³±ki. I je¶li jest to naprawdê wielka, wielka mi³o¶æ
nafisa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-01-25, 21:57   #6
klatar
Raczkowanie

GG do klatar

Ja z moim jestem od prawie 3lat i to niestety wci±¿ na odleg³o¶æ. Widzê sie z nim co dwa tygodnie. Mialam z nim 5miesiêczna przerwê. Ale potem jakos nie wytrzymali¶my i znów jestesmy razem. Nie wyobrazam sobie zycia bez niego. Kontakt to mam ró¿ny, bo to uzale¿nione jest od jego pracy itd. W maju sie do niego nareszcie przeprowadzam . Nie moge sie doczekac

26.04.2013 koniec szko³y
Stary 2013-01-25, 22:05   #7
alekziz
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 37 553

Ja ¿yjê w takim zwi±zku od kilku miesiêcy. Ja za granic±, on w Polsce.
Rozmawiamy ze sob± codziennie, wiêc têsknota jest mniejsza, ale wiadomo, ca³y czas siê têskni. Ostatnio mia³am chwilê s³abo¶ci, bo chcia³abym byæ przy nim, ale nie mogê, pozostajê mi tylko na tê chwilê pisanie na klawiaturze, bo najczê¶ciej na fb rozmawiamy. Jest to mêcz±ce, ale nie poddajê siê. Kochamy siê, wspieramy i to najwa¿niejsze. Ostatni raz widzia³am siê z nim na pocz±tku stycznia i znowu siê zobaczymy ju¿ za 19 dni! Wiêc nie jest ¼le, bo s± ludzie którzy rzadziej siê widuj±, jednak ja mam teraz tak± mo¿liwo¶æ pojechania do niego w lutym, bo ogólnie to rzadziej siê widujemy. Gdy wrócê w lutym do siebie, to czeka nas d³u¿sza roz³±ka - 4 miesi±ce i dopiero na wakacje siê zobaczymy... jednak ile mo¿na? T¯ planuje przyjechaæ do mnie i chcemy razem zamieszkaæ a jak narazie nie poddajemy siê!
alekziz jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2013-01-25, 22:12   #8
klatar
Raczkowanie

GG do klatar

No i dobrze nie mozna sie poddawaæ!

26.04.2013 koniec szko³y
Stary 2013-01-26, 08:54   #9
Semele
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 497

ja te¿ jestem w zwi±zku na odleg³o¶æ, wcze¶niej my¶la³am ¿e to nie wypali, ale kocham go najmocniej na ¶wiecie i nie wyobra¿am sobie ¿ycia bez niego! Cudowny facet, moj idea³! Jestesmy ze sob± ponad 2 lata, niedawano siê zareczylismy a za niecaly rok bierzemy ¶lub ! Sala ju¿ zamowiona i orkiestra te¿ Po ¶lubie wyprowadzam siê do niego i zaczynamy wspolne zycie ju¿ codziennie razem !

Daletego denerwuje mnie gadanie ¿e zwi±zki na odleglo¶c nie maj± szans! Je¶li obie strony chc± tego samego i s± sobie wierne i oddane to przetrwaj± wszystko, nawet odleg³o¶æ! Pozdrawiam Was kochane
Stary 2013-01-26, 10:33   #10
klatar
Raczkowanie

GG do klatar

Cytat:
Napisane przez Semele Poka¿ wiadomo¶æ
ja te¿ jestem w zwi±zku na odleg³o¶æ, wcze¶niej my¶la³am ¿e to nie wypali, ale kocham go najmocniej na ¶wiecie i nie wyobra¿am sobie ¿ycia bez niego! Cudowny facet, moj idea³! Jestesmy ze sob± ponad 2 lata, niedawano siê zareczylismy a za niecaly rok bierzemy ¶lub ! Sala ju¿ zamowiona i orkiestra te¿ Po ¶lubie wyprowadzam siê do niego i zaczynamy wspolne zycie ju¿ codziennie razem !

Daletego denerwuje mnie gadanie ¿e zwi±zki na odleglo¶c nie maj± szans! Je¶li obie strony chc± tego samego i s± sobie wierne i oddane to przetrwaj± wszystko, nawet odleg³o¶æ! Pozdrawiam Was kochane
Ale suuuuuuuuper Ja siê do mojego wyprowadzê dopiero na studia (w maju ju¿ ) I marzê o pier¶cionku tyle, ¿e mój chyba siê do tego nie ¶pieszy a przecie¿ mo¿na siê zarêczyæ i ¿yæ jeszcze parê lat bez ¶lubu

26.04.2013 koniec szko³y
Stary 2013-01-26, 10:40   #11
ciasteczko0
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 266

Cytat:
Napisane przez klatar Poka¿ wiadomo¶æ
Ale suuuuuuuuper Ja siê do mojego wyprowadzê dopiero na studia (w maju ju¿ ) I marzê o pier¶cionku tyle, ¿e mój chyba siê do tego nie ¶pieszy a przecie¿ mo¿na siê zarêczyæ i ¿yæ jeszcze parê lat bez ¶lubu
To po co siê zarêczaæ skoro chcesz ¿yæ jeszcze pare lat bez ¶lubu? Je¿eli kto¶ siê ze sob± zarêcza to znaczy, ¿e zaczynaj± planowaæ slub a nie dlatego, bo to "takie fajne".

Ja w zwi±zkach na odleg³o¶æ z moimi dwoma ex wytrzyma³am pó³ roku, (widywali¶my siê co 2 tyg) to nie dla mnie.
ciasteczko0 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-01-26, 10:49   #12
klatar
Raczkowanie

GG do klatar

Cytat:
Napisane przez ciasteczko0 Poka¿ wiadomo¶æ

Ja w zwi±zkach na odleg³o¶æ z moimi dwoma ex wytrzyma³am pó³ roku, (widywali¶my siê co 2 tyg) to nie dla mnie.
Jedni potrafi± tak ¿yæ, innym to przez my¶l, nie przejdzie, ¿e tak mo¿na,.

26.04.2013 koniec szko³y
Stary 2013-01-26, 10:50   #13
mary_poppins
sissy that walk

Wiadomo¶ci: 10 668

Cytat:
Napisane przez ciasteczko0 Poka¿ wiadomo¶æ
To po co siê zarêczaæ skoro chcesz ¿yæ jeszcze pare lat bez ¶lubu? Je¿eli kto¶ siê ze sob± zarêcza to znaczy, ¿e zaczynaj± planowaæ slub a nie dlatego, bo to "takie fajne".
Oj ale nie ka¿dy tak uwa¿a. Ju¿ dawno zdech³a tradycja organizowania ¶lubu w rok po zarêczynach, poza tym ka¿dy ma inne potrzeby i dla niektórych zarêczyny s± wa¿niejsze od ¶lubu i nie musz± koniecznie nastêpowaæ po sobie natychmiast. I wcale nie znaczy to, ¿e zarêczyny by³y z powodu "to takie fajne".
mary_poppins jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-01-26, 10:57   #14
klatar
Raczkowanie

GG do klatar

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Poka¿ wiadomo¶æ
Oj ale nie ka¿dy tak uwa¿a. Ju¿ dawno zdech³a tradycja organizowania ¶lubu w rok po zarêczynach, poza tym ka¿dy ma inne potrzeby i dla niektórych zarêczyny s± wa¿niejsze od ¶lubu i nie musz± koniecznie nastêpowaæ po sobie natychmiast. I wcale nie znaczy to, ¿e zarêczyny by³y z powodu "to takie fajne".

Polaæ Ci

26.04.2013 koniec szko³y
Stary 2013-01-26, 12:03   #15
Semele
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 497

klatar to ¶wietnie ¿e wyprowadzasz siê do Niego ju¿ przed studiami i spedzicie razem ten okres Ja niestety nie mia³am takiej mo¿liwo¶ci, bo kiedy siê poznali¶my ja ju¿ studiowa³am w swoim mie¶cie, a on studiowa³ u siebie, zreszt± z powodów finansowych nie mia³am mo¿liwo¶ci ¿eby siê do Niego przenie¶æ, a z kolei jego kierunku studiów nie by³o u mnie niestety...;/ Dlatego zazdroszczê ¿e przenosisz siê do niego przed studiami - mi niestety nie by³o to pisane Teraz obydwoje konczymy studia, dlatego ¶lub nied³ugo

Co do zarêczyn to uwa¿am, ¿e to jest ka¿dego indywidualna sprawa, aczkolwiek ja cieszê siê ¿e o¶wiadczy³ mi siê rok przed ¶lubem, a nie du¿o wczesniej Przyjdzie odpowiedni moment to i Ty dostaniesz pier¶cionek ;*
Stary 2013-01-26, 13:27   #16
klatar
Raczkowanie

GG do klatar

Cytat:
Napisane przez Semele Poka¿ wiadomo¶æ
klatar to ¶wietnie ¿e wyprowadzasz siê do Niego ju¿ przed studiami i spedzicie razem ten okres Ja niestety nie mia³am takiej mo¿liwo¶ci, bo kiedy siê poznali¶my ja ju¿ studiowa³am w swoim mie¶cie, a on studiowa³ u siebie, zreszt± z powodów finansowych nie mia³am mo¿liwo¶ci ¿eby siê do Niego przenie¶æ, a z kolei jego kierunku studiów nie by³o u mnie niestety...;/ Dlatego zazdroszczê ¿e przenosisz siê do niego przed studiami - mi niestety nie by³o to pisane Teraz obydwoje konczymy studia, dlatego ¶lub nied³ugo

Co do zarêczyn to uwa¿am, ¿e to jest ka¿dego indywidualna sprawa, aczkolwiek ja cieszê siê ¿e o¶wiadczy³ mi siê rok przed ¶lubem, a nie du¿o wczesniej Przyjdzie odpowiedni moment to i Ty dostaniesz pier¶cionek ;*
Dziêki za te s³owa No i ju¿ wgl nie mogê siê doczekaæ maja... co prawda matura.. ale po maturze. Spakujê siê i wyjadê do Niego Mój T¿ pracuje czêsto nawet ponad 110-2h, ale najwa¿niejsze bêdzie to, ¿e bêdê mia³a go na codzieñ ( chocia¿ tymi wieczorami ) , bo tak najd³u¿ej z nim spêdzi³am tylko 5dni

26.04.2013 koniec szko³y

Edytowane przez klatar
Czas edycji: 2013-01-26 o 13:34
Stary 2013-01-26, 13:41   #17
mazena111
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 989

By³am w zwi±zku na odleg³o¶æ 2lata, dzieli³o nas 400 km, widywali¶my siê co 2 tygodnie. Tak przez pierwszy rok by³o super, ale potem to ju¿ by³ prawdziwy czas próby dla tego zwi±zku, bardzo truuudny czas i powiem szczerze, ¿e gdyby wtedy nie przysz³a mo¿liwo¶æ wspólnego zamieszkania, to mo¿liwe, ¿e wszystko by siê rozpad³o, nie dawa³am ju¿ rady tak ¿yæ.

tkwi w ka¿dym z nas...

"Nie sztuka mi siê oprzeæ,
sztuka zaakceptowaæ"
mazena111 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-01-26, 15:21   #18
klatar
Raczkowanie

GG do klatar

Ja dlatego odliczam juz dni do maja. Bo jest bardzo ciezko mi czasami :-(

26.04.2013 koniec szko³y
Stary 2013-01-27, 15:43   #19
mazena111
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 989

Cytat:
Napisane przez klatar Poka¿ wiadomo¶æ
Ja dlatego odliczam juz dni do maja. Bo jest bardzo ciezko mi czasami :-(
Rozumiem ciê doskonale. Najwa¿niejsze, ¿e ju¿ nied³ugo zamieszkacie razem. Taka ¶wiadomo¶æ dodaje si³.

tkwi w ka¿dym z nas...

"Nie sztuka mi siê oprzeæ,
sztuka zaakceptowaæ"
mazena111 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-27, 15:47   #20
mary_poppins
sissy that walk

Wiadomo¶ci: 10 668

Dziewczyny, nie ³atwiej by³oby Wam do³±czyæ do w±tku roz³±kowego który by³ tu ju¿ podlinkowany?
mary_poppins jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.