|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Makijaż
Witam bardzo serdecznie w ten styczniowy, zimny wieczór. Trafiłam na tą stronę dzięki koleżance, której jestem za to bardzo wdzięczna
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Makijaż
Monikina napisał(a):
> PS. Przesyłam zdjęcie z moim narzeczonym, ponieważ, niestety, nie mam innego ![]() zdjęcia a nie narzeczonego - rzecz jasna? ![]() wiesz co? niezbyt dobrze widać kształt Twoich oczu. może byś je trochę opisała ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Jasne, że chodziło o zdjęcie, a nie narzeczonego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
warto przejrzeć wątki, które już były [na temat opadającej powieki].
http://www.wizaz.pl/w-agora/download...ead=1042720040 http://www.wizaz.pl/w-agora/download...ead=1059902533 sugerowałabym zapisać zdjęcie w formacie *.jpg [wtedy nawet "większe" zdjęcie da się załączyć - gdyż zajmie mniej KB] i lepiej będziemy widzieć Twoją buzię ![]() może przykład nie najlepszy, ale "smutne oczy" ma Britney Spears ![]() dołączam jeszcze zdjęcie z wymodelowanym kształtem oczu ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dziękuję, bardzo za rady co do makijażu i formatu zdjęć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Monikina napisał(a):
> Dziękuję, bardzo za rady co do makijażu i formatu zdjęć ![]() ![]() Bardziej chodzi mi o tricki makijazowe jakie można zaobserwować na oku tej pani ![]() ![]() ![]() np. spójrz na poniższe zdjęcie -> cień nałożony jest tak, że oko się prostuje ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
tu też cień prostuje oko
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dziękuję bardzo za podpowiedzi i faktycznie, muszę przyznać, że w makijażu Britney Spears mogę znaleźć dużo szczegółów będących mi przydatnymi. Na pewno skorzystam z Twoich podpowiedzi, Sarenko, dziękuję. Pozdrowionka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Halo, dziewczyny!! pomóżcie, dostałam rady od Sarenki dotyczące makijażu oczu, ale błagam pomóżcie jeszcze. Chciałabym uzyskać informację dotyczącą podkładu nadającego się najlepiej do cery, która jest szara, mam zaczerwienienia w postaci małych punkcików. Ostatnio próbowałam podkładu w sztyfcie i jak dotąd najbardziej mi odpowiadał, ale proszę o poradę jaki byłby najlepszy-jaka firma itp. Pozdrowionka.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Poza tym, czy któraś z Was byłaby tak miła i poradziła mi jak mogłabym zmienić wygląd moich włosów?? Chodzi mi o kolor i ścięcie, ale generalnie bez radykalnego skracania.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:01.