|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
a może by się tak zakochał? ;)
cześć dziewczyny!
![]() od września chodzę do nowej szkoły i wiadomo nowi ludzie i tak dalej. od niedawna zaczęłam zwracać uwagę na pewnego chłopaka. dziwne, że na początku mi się w ogóle nie podobał dopiero niedawno gdy trochę go poznałam strasznie mi się spodobał. obawiam się, że nawet się w nim zauroczyłam. a jego stosunek do mnie? hmm biorąc wszystko pod uwagę to sama nie wiem i właśnie z tym mam problem. jest miły, żartujemy sobie często. koleżanki uważają, że ze mną najwięcej rozmawia. często szuka kontaktu ze mną na przykład byliśmy na obsłudze i byłam strasznie zmęczona po czym przykucnęłam on przyniósł mi krzesło a że za dobrego humoru nie miałam on zaczął mnie pocieszać, przy czym złapał mnie za kolano patrzył w oczy i sama ta sytuacja mnie rozbawiła. i tak właśnie sobie zdałam sprawę, że myślę o nim chyba za często niż powinnam. wydaje mi się, że on nie szuka dziewczyny i nie interesują go związki na dłuższą metę ani żadne inne bliższe znajomości. w sumie nie wiem, jak go poderwać? a ładniej mówiąc to jak się do niego zbliżyć? nie chcę być jakaś natrętna tylko, żeby on sam się jakoś do mnie zbliżył ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: a może by się tak zakochał? ;)
Po prostu wykaż mu więcej zainteresowania
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
pokokoietuj go troche, jak bedzie zainteresowany to odwzajemni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
tzn co mam robić dokładnie żeby nie wziął mnie za jakąś natrętną idiotkę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
To ja na Twoim miejscu BYM SPRAWDZIŁA co go interesuje.
Chcesz go mieć na chwilę ? pomimo iż wiesz,że wiesz iż będziesz na sekundę a potem kolejna? Pomyśl najpierw O TYM I O SOBIE zanim się za niego weźmiesz. ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- a jak pomimo to,chcesz,to zwyczajnie zapytaj go czy gdzieś nie wyjdziecie.I ło
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
niee no na chwilę to oczywiście, że nie. chciałabym by było coś poważniejszego z tego, żeby się zbliżyć do niego, żeby zobaczył we mnie kogoś więcej niż znajomą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
J nie bawilabym sie w detektywa i nie szukala nic o nim na sile, o wiele fajniej jest dowiedziec sie o kims podczas rozmowy
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.