|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania zwi±zane z ¿yciem seksualnym lub szukasz porady? Do³±cz do nas. Podziel siê do¶wiadczeniem, dodaj opiniê. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
niedo¶wiadczony ch³opak
Hej. Mam 21-letniego ch³opaka(twierdzi, ¿e do¶wiadczony, ale wszyscy to przecie¿ zawodowi ruchacze), od jakiego¶ czasu próbujemy zaczac wspó³¿ycie. Wszystko fajnie gdy siê ca³ujemy i pie¶cimy ale jak juz ma doj¶æ do za³o¿enia prezerwatywy to jemu flaczeje. wtedy próbujê go na nowo rozpaliæ, ale wtedy dochodzi. Nie wiem zupe³nie jak mogê mu pomóc, bo dla niego to straszny wstyd. Jak uzyskaæ ponowny wzwód po za³o¿eniu gumek? co zrobiæ ¿eby w przerwie miêdzy pieszczotami a penetracj± by³ nadal rozpalony?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 20 500
|
Dot.: niedo¶wiadczony ch³opak
Mo¿e napisaæ na w±tku zbiorczym?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 18
|
znam ten przypadek przynajmniej reakcje mój T¯ te¿ tak mia³ przy naszym pierwszym zbli¿eniu ¿e nie podo³a³ poniewa¿ tak siê tym przejmowa³ aby stan±æ na wysoko¶ci zadania ¿e poleg³
![]() moja rada choæ nie gwarantuje ¿e pomo¿e spróbuj doprowadziæ go do wytrysku za pomoc± pieszczot potem trochê siê poprzytulajcie aby zregenerowa³ si³y a potem do dzie³a a do drugiego wytrysku nie powinno tak szybko doj¶æ. i bez stresu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 5
|
ja tez znam taki przypadek ale niestety to nie bylo tylko przy pierwszym zblizeniu.. moj byly w ogole nie mogl z prezerwatywa bo niestety nic z tego dalej by nie bylo. nie ktorzy po prostu tak maja. niektorzy moga niektorzy nie. moze lepiej zastanowic sie nad inna metoda antykoncepcyjna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 30
|
Czyta³am o tym w jakim¶ w±tku o prezerwatywach, ale nie mogê znale¼æ, wiêc napiszê z pamiêci: która¶ z dziewczyn ogl±da³a rozmowê z seksuologiem na jakim¶ babskim programie typu Polsat Cafe i lekarka twierdzi³a, ¿e jest to bardzo czêste zjawisko u mê¿czyzn, którzy prezerwatyw jeszcze nigdy nie u¿ywali. Powiedzia³a, ¿e powinni oni æwiczyæ - zak³adaæ prezerwatywê i zdejmowaæ j± po opadniêciu do czasu kiedy wzwód zacznie siê utrzymywaæ nieco d³u¿ej. Wtedy nale¿y siê masturbowaæ tak d³ugo, jak to mo¿liwe; i jak w koñcu uda siê doprowadziæ do finiszu, mo¿na próbowaæ z partnerk±. Mam nadziejê, ¿e zd±¿y³am. Powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 967
|
Normalne: nerwy, niedo¶wiadczenie itp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 401
|
nie ma sie czego wstydzic to czeste i zupelnie normalne.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 705
|
Uspokoi go, ze przeciez nic sie nie dzieje, ze seks to nie wszystko, widac, ze chlopak sie stresuje i temu sie tak dzieje. Dajcie sobie czas a wszystko sie ulozy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.