|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Fotograf i Filmowiec na ślub - Toruń
Dziewczyny mam już mętlik w głowie, od oglądania zdjęć i teledysków.
Marzy mi się plener w górach, wiem że to daleko ale raz się żyje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Fotograf i Filmowiec na ślub - Toruń
weź na ślub i wesele foto i wideo ze swojej okolicy bez pleneru, a na plener wynajmij fotografa z gór, sami tam dojedziecie i nie zapłacicie za transport.
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Niby proste rozwiązanie, ale jak chcesz mieć album, prezentacje i wszystkie zdjęcia razem to nie jest opcja dla mnie brać dwóch fotografów osobno na plener i osobno na ślub.
Na pewno znajdzie się ktoś kto pojedzie ze mną w góry. Myślałam że ktoś mi coś tu poleci. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Przed rozmowa z fot zapytaj się jak wygląda sprawa z plenerem wyjazdowym. Mój fot mowi ze dla niego to dodatkowa inspiracja i zbieranie doświadczenia i nieodpłatnie z nami jedzie tylko my mamy go przetransportowac w to miejsce. Myślę że to rozsądne i uczciwe . A o fot ze swoich okolic najlepiej pytaj znajomych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
A co myślicie o takich rankingach? http://www.zankyou.pl/p/10-najlepszy...-zdjecia-44196
W sumie to jedne zdjęcia mi się podobają ale to ze względu na góry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Mnie się prawie wszystkie zdjęcia podobają miałabym problem z wybraniem teraz!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
My jesteśmy w trakcie negocjacji z nimi:
http://joliefotos.pl/ Zależało mi na dwóch fotografach, dość bogatej ofercie i przystępnej cenie (cennik mi nie wchodzi ale widziałam, że na 2014/2015 rok mieli od 1000zł do 1700zł i to za dość obszerny pakiet jak widać). Na profesjonalnych zdjęciach też ale z racji tego, że nas zdjęcia jakoś nie rajcują to po prostu chcemy by uchwycili to co trzeba ![]() No i oni jeżdżą po Polsce ![]() Spróbuj może ich jeśli podobają Ci się zdjęcia. Jak mówię - my dopiero z nimi piszemy ale z tego co sobie przejrzałam to oni wpadli mi w oko ![]() Edytowane przez Sophie24 Czas edycji: 2015-03-22 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Sophie24 nie chce mieć grafiki tylko zdjęcia, ładne naturalne, i pomysłowy plener a nie sztywniaki. To co pokazujesz jest kiepskie i nie w moim guście. Do tego ta muzyka na stronie, masakra. jak ktoś ma tak nieprofesjonalną stronę to i zdjęcia takie robi. No nic, szukam dalej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Www.fotomoments.pl
---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Co prawda ten fotograf jest z podkarpackiego ale zdj robi w calej Polsce. W maja ma sesje w Paryżu takze nie problem dojechać. Polecam. Trzeba tylko pytac o wolne terminy bo zajete ma wiekszosc do 2017.
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Polecam Studio Morfeusz (xxx). Zajmują się zarówno videofilmowaniem jak również fotografią. Ich portfolio dostępne jest na stroni. Koleżanka bardzo ich chwaliła. Mają fajne pomysły i miło się z nimi współprauje.
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-01-10 o 20:27 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-01-10 o 20:27 Powód: Link w cytacie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
osobiscie zdjęcia slubne robiłam w fotobódce swietna zabawa z męzem mielismy swietna radochę tu mozesz zobaczyc i sie zastanowic http://fottobox.pl/ bo kazdy pomysł jest fajny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:30.