|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Syndrom rycerza i rozpustnika w praktyce?
.
Edytowane przez ilovethebeatles Czas edycji: 2013-02-02 o 12:38 |
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Syndrom rycerza i rozpustnika w praktyce?
Nie mieszaj się, źle na tym wyjdziesz.
PS Nie rozumiem jak tytuł ma się do postu... ale może to przez grypę. |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
też bym się nie wtrącała. nie znasz jej chłopaka. nawet jak ją oczernisz wjego oczach, on jej to powie, i będzie niefajnie w mieszkaniu z nią, bo ona cie pozna jako "kabla", a koleś będzie miał złamane serce może/albo będzie zaślepiony, w każdym razie szybko zapomni o tobie i będzie miał to gdzieś. więc, po co?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Tytuł z kosmosu. Co do reszty - jak Ci nie pasuje współlokatorka, to się wyprowadź, ale nie mieszaj się w jej życie. Będziesz latała za nią i tłumaczyła każdemu facetowi, że to łajza? Daj sobie spokój, nic nie ugrasz, a będziesz miała kwas w domu.
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Skąd tytuł?
Zespół rycerza i rozpustnika – jedno z rzadziej spotykanych zaburzeń seksualnych. Polega na ambiwalentnej postawie kobiety wobec mężczyzn. W mentalności kobiety współistnieją dwa przeciwstawne modele męskości. "Rycerz" to mężczyzna dający poczucie bezpieczeństwa, budzący zaufanie, honorowy, romantyczny, czysty. "Rozpustnik" to mężczyzna zmysłowy, rozpustny, żywiołowy, orgiastyczny w seksie, kuszący i wyrafinowany w sztuce kochania. Pierwszy jest ideałem męża, drugi – kochanka.źródło: wikipedia.pl W opisanym przykładzie jej chłopak jest rycerzem, a jak widać ona wciąż szuka rozpustnika, niegrzecznego faceta, który zapewni jej rozrywkę, przełamie rutynę... Jej chłopak był u nas kilka razy, zdążyłam go trochę poznać. Jest bardzo spokojnym facetem, ciągnie dwa kierunki, bardzo dużo się uczy, nie chodzi na imprezy no i przede wszystkim ma dużo pieniędzy. Bardzo kocha pannę X i planuje z nią przyszłość.Honorowy, uczciwy, a ona odwala mu takie numery.Jest mi go szkoda, mógłby mieć swoją, fajną, grzeczną dziewczynę, a nie taką. |
|
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
myślę, że jesteś po prostu zazdrosna, że koleżanka ma takiego świetnego faceta i jeszcze robi mu koło pióra i tyle.
Jak widzisz pani ma tupet; Tobie dosrywa, a sama jakoś nie widzi problemu w tym, że spotyka się z różnymi facetami i to mając swojego chłopaka i co Ty o niej myślisz. Zmień współlokatorkę. A facet, no cóż, skoro tak sie pozwala okłamywać to chyba nie jest Twoja sprawa tak naprawdę, i nie wiem, co się nim tak bardzo przejmujesz, no chyba, że oczywiście sama chętnie wskoczylabyś na jej miejsce u jego boku.
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem jak jej facet ma trochę oleju w głowie to prędzej czy później zauważy że dziewczyna to faktycznie idiotka. Możliwe jest w ogóle że już to widzi i po prostu mają jakiś układ, ludzie są rożni, uwierz.
A po co Ty masz się do tego mieszać? Nie Twój związek nie Twoje zabawki. Ani ona nie jest Twoją przyjaciółką, ani jej chłopak Twoim przyjacielem, nie kumam wtrącania się w takich sytuacjach, kumam tylko wtedy gdy strony są z nami w jakiś sposób blisko. Bo np. gdybym ja od obcej osoby usłyszała że mój facet mnie zdradza to bym nie uwierzyła, bo bardziej wierzę własnemu chłopakowi i tak być powinno. Zastanowiłabym się nad takimi słowami gdyby wyszły od osoby w jakimkolwiek sensie mi bliskiej. Podejrzewam że on Ci po prostu nie uwierzy. Więc daj sobie na wstrzymanie i bardziej zainteresuj się swoim biznesem, czyli tym żeby nie było kwasu w domu. A przy najbliższej okazji postaraj się wyprowadzić skoro ona Cię tak denerwuje. |
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Okej, dzięki za rady. Jestem impulsywna i aby nie działać od razu chciałam tylko dowiedzieć się jak wygląda to z boku, poznać opinie innych
![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Tytuł wątku oznacza coś zupełnie innego niż problem opisany w poście
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
eee,dlaczego nikt nie cytuje pierwszej wypowiedzi?
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dzięki.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
hahah też na to liczyłam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

Jak widzisz pani ma tupet; Tobie dosrywa, a sama jakoś nie widzi problemu w tym, że spotyka się z różnymi facetami i to mając swojego chłopaka i co Ty o niej myślisz. 

Dzięki.