|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Które LO w Poznaniu najlepsze waszym zdaniem?
Rozważam trzy opcje przy wyborze profilu humanistycznego. Zastanawiam się nad LO IV , V bądź VI. Nie wiem jednak gdzie byłoby najlepiej uczęszczać. Będę musiała dojeżdżać. Chciałabym się dowiedzieć co nieco o ludziach, atmosferze, nauczycielach. Ogólnie o poziomie nauczania. Pomożecie
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Które LO w Poznaniu najlepsze waszym zdaniem?
Do IV bym nie radziła bo tam podobno chodzą same bogate dzieciaki
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem absolwentką VI LO, więc jeśli masz jakieś pytania chętnie pomogę
Szkołę wspominam całkiem dobrze, ale wiele zależy od tego na jakich nauczycieli trafisz )
Edytowane przez Sweet :) Czas edycji: 2013-02-02 o 18:01 |
|
|
|
|
#4 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
A jak z nauką? Ciężko jest? Atmosfera przyjemna? ![]() Oczywiście mam zamiar przyjechać na drzwi otwarte i przekonać się ale jeżeli byś mogła to napisz mi. Najbardziej obawiam się tego że mnie nie przyjmą |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
A jak z nauką? Trudno? :C
Najbardziej obawiam się że mnie nie przyjmą. No ale cóż. Więcej rzeczy zapewne dowiem się na drzwiach otwartych. No a jak z atmosferą? ![]() Czyli bywają dni gdy siedzi się w szkole naprawdę długo tak? |
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Najbardziej obawiam się że mnie nie przyjmą. No ale cóż. Więcej rzeczy zapewne dowiem się na drzwiach otwartych. No a jak z atmosferą? ![]() Czyli bywają dni gdy siedzi się w szkole naprawdę długo tak? |
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#8 | |
|
zuy mod
|
Cytat:
Dwuzmianowość była zależna od klasy - w pierwszej klasie faktycznie kończyłam czasem o 18, ale za to najwcześniej zaczynałam o 8:55 a zwykle o 9:50. Dopiero w drugiej klasie były lekcje na rano. Polecam VI, z tych trzech najlepsza. Plus ma naprawdę dobrą kadrę, gdybyś trafiła na mojego polonistę... to mogę tylko gratulować ![]() przypomniało mi się że muszę się do niego odezwać o obiecane piwo ![]()
|
|
|
|
#9 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sa tam rozni ludzie, a tych ktorzy maja faktycznie duzo kasy mysle ze jest nie wiecej niz w takim np. marcinku. No i co zlego w sumie jest w byciu bogatym? ![]() Co do beznadziejnego dojazdu to zalezy skad sie dojezdza Ja np. do V bym musiala jechac przez calutkie miasto i zapewne trwaloby to w godzinach szczytu nieskonczonosc ![]() IV zapamietalam jako szkole z super atmosfera, z integracja pomiedzy klasami, z duza doza zabawy i imprez Nie ma zbyt wielu subkultur ze tak powiem, ale mysle ze kazdy znajdzie sobie tam przyjaciol w swoim klimacie. Nie wiem jak teraz wyglada z poziomem ani jak IV plasuje się w rankingu szkol srednich. Wiem natomiast, ze nie zamienilabym tego LO na inne
|
|
|
|
#10 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A dojazd? Zależy gdzie kto mieszka
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście tylko w pierwszej klasie.Co do polonisty- czyżby G.?
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
zuy mod
|
Cytat:
I tak tak, pan M.G.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.

13.03.2008
)