|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Brak pomysłu na ozdobę sciany cytatem...
Witam drogie Wizażanki
![]() Ostatnio dopadła mnie chandra związana szaroburą pogodą za oknem, chodzę jakaś taka przybita... Wzięłam się za porządki i odkopałam... wiersz, który napisał dla mnie kiedyś znajomy. Czytając ten wiersz humor od razu mi się poprawił, wróciły stare wspomnienia. Wiersz wcale nie jest głupi i tak pomyślałam, że chętnie napisałabym go na bristolu, powiesiła na ścianie i czytała sobie, w celu poprawieniu humoru ![]() I tu pojawia się problem- ot tak napisać na bristolu i powiesić? Chciałabym, by ten bristol z wierszem był ozdobą... Ściany mojego pokoju są bardzo wysokie (ok. 3.5 metra) i puste, dlatego myślę, że bristol nie będzie bardzo rzucał się w oczy, a ja troszkę zasłoniłabym te wielkie, puste ściany ![]() Z góry dziękuję za wszystkie rady!!! Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Brak pomysłu na ozdobę sciany cytatem...
Opalanie papieru jest proste
![]() Pytasz jeszcze o inny sposób niż bristol? Humm zawsze możesz (jeśli nie szkoda Ci ścian) wycinać z kartki szablony i napisać na ścianie sprayem. Możesz też po prostu kupić płótno oprawione już w ramkę i na nim coś napisać, czy to farbą, czy sprayem czy każdą inną techniką. Na 100% będzie ładniej wyglądało niż zwykły bristol ![]() Pozdrawiam!! miłej pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
O, to płótno jest ciekawe!! Dziękuję!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
...albo zwyczajnie namalować pędzlem
a im bardziej krzywe i różnej wielkości litery będą, tym fajniejszy efekt
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:45.