|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Ślub cywilny- niebieska sukienka?
Hej,
za dwa tygodnie wychodzę za mąż. Będzie to ślub cywilny z przyjęciem kilkugodzinnym na kilkanaście osób. Kupiłam na tę okazję niebieską sukienkę, a do tego będę miała czarne buty, które w restauracji chcę zamienić na beżowe, lakierowane baleriny. Czy wypada założyć niebieską sukienkę i czarne buty? Wychodziłam dotychczas z założenia że nie muszę iść w białej, ale przeglądając dziś zdjęcia z ceremonii innych osób większość kobiet ma na sobie białą lub kremową sukienkę, typowo ślubną. Nie chcę też kupować jasnych butów, gdyż nie lubię i nie potrafię chodzić na obcasach, więc założę te jedyne jakie mam. Zaproszenia są już rozdane, na wódce nie będzie zawieszek a jedynie chcę je obwiązać srebrną lub szarą wtążką (taki kolor wstążki jest na zaproszeniach). O czym jeszcze powinnam pomyśleć, aby przybliżyć zwyczaj weselny, a nie przesadzić jednocześnie? Może macie jakieś pomysły w jaki sposób skromnie i tanim kosztem ubrać samochód? Czy Pan Młody i Świadek powinien mieć coś takiego samego w ubiorze? Jak to jest? Wypowiedzcie się proszę bo jestem coraz bardziej zdesperowana im bliżej tego dnia.
![]() ![]() ![]() ![]() od 25.12.2013 Szczęśliwa Narzeczona! ![]() Edytowane przez zieloneoliwki Czas edycji: 2015-05-18 o 09:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ślub cywilny- niebieska sukienka?
Załuż to, co serce ci podpowiada i w czym będziesz dobrze się czuła dobrze. Ja co prawda ubieram sukienkę biała, ale zawsze chciałam miec biała..co do butów też nie mam obcasów
![]()
Już jestem, Jakub, 3550, 54 cm ![]() Edytowane przez agnieszka255 Czas edycji: 2015-05-18 o 12:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
jak Ci czarne buty przeszkadzają to załóż złote, srebrne, szare, nude, delikatnie różowe. Dlaczego nie możesz iść w tych beżowych, lakierowanych?
Mężowi i świadkowi taki sam kwiatek w butonierce, taki sam kolor krawata (np. jak Twoja sukienka) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To jakie chcesz w końcu mieć te buty? Czarne czy jasne? Przecież nie wszystkie jasne buty muszą być na obcasach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Niebieska sukienka jak najbardziej okey
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
.
|
zamiast się spinać "jak powinno być" to zróbcie tak, żeby wam odpowiadało.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.