|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kwiecień. Wymienię, tylko niemieckie, nowe BEBE, John Frieda, Aok
Witam
![]() Wszystkie kosmetyki były kupowane przeze mnie w Niemczech i są wyprodukowane na rynek niemiecki. W razie pytań mogę służyć za tłumacza. Mam do wymiany 3 nowe kosmetyki, niepotrzebnie kupione "na zapas" Seria BEBE dla młodej cery : Bebe Young Care quick&clean waschgel & augen make-up entferner żel do mycia twarzy i zmywania makijażu oka, co cery normalnej i mieszanej, 150 ml produkt nowy, nieotwierany, nieużywany, Bebe Young Care quick&clean peeling & waschgel peeling - żel do twarzy, do cery normalnej i zanieczyszczonej, 150 ml produkt nowy, nieotwierany, nieużywany Aok Pur balance, Mattierende Tagespflege, mit tee & ginseng-extrakt Matujący krem do twarzy polecany od lat 20 z ekstraktem z herbaty i ginseng oraz prebiotykami, wersja na dzień produkt nowy, nieotwierany, nieużywany, z folią i w kartonowym pudełeczku produkty używane: Aok Pur balance, porenverfeinernde Tagescreme mit Pfirsich-ekstrakt & Salicyl-Komplex und prebiotischem Wirkkomplex Krem zmniejszający pory, na dzień, z ekstraktem z brzoskwini i kompleksem kwasu salicylowego oraz prebiotykami. Pojemność 50 ml, zostało około 50% czas zużycia 12 miesięcy, otwierałam go w styczniu 2013 więc jeszcze 8 miesięcy można stosować. John Freida FRIZZ-EASE, perfektions Finish creme Wygładzający krem do stylizacji włosów, taka jak tutaj tylko wersja niemiecka 100 ml, zużycie 50%, otwierałam ją we wrześniu, zostały 4 miesiące na zużycie. mieszkam w Niemczech ale w czasie niektórych weekendów mogę wymienić się w Łodzi. wymienię na książki, olejki kosmetyczne, kosmetyki azjatyckie lub coś z polskiego Pharmaceris |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
:)
|
Dot.: Kwiecień. Wymienię, tylko niemieckie, nowe BEBE, John Frieda, Aok
cos za 3 pierwsze nowe kosmetyki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za 3 pierwsze produkty?
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Coś u mnie za:
Seria BEBE dla młodej cery : Bebe Young Care quick&clean waschgel & augen make-up entferner żel do mycia twarzy i zmywania makijażu oka, co cery normalnej i mieszanej, 150 ml produkt nowy, nieotwierany, nieużywany, Bebe Young Care quick&clean peeling & waschgel peeling - żel do twarzy, do cery normalnej i zanieczyszczonej, 150 ml produkt nowy, nieotwierany, nieużywany Aok Pur balance, Mattierende Tagespflege, mit tee & ginseng-extrakt Matujący krem do twarzy polecany od lat 20 z ekstraktem z herbaty i ginseng oraz prebiotykami, wersja na dzień produkt nowy, nieotwierany, nieużywany, z folią i w kartonowym pudełeczku ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.