Warszawa - co robicie w weekend? - zbiorczy. - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-08-08, 10:26   #1
Friese
Zakorzenienie

Cool

Warszawa - co robicie w weekend? - zbiorczy.

Podzielcie się jak spędzacie czas w weekend?
Obecny,
w prawie każdy,

jak organizujecie sobie czas
same,
z przyjaciółmi,
z TŻem?

Jakoś nuda mnie dopadła, nie jestem ani trochę twórcza, Wasze wpisy bardzo mi pomogą i napewno nie raz zainspirują Znam stronę http://www.kulturalna.warszawa.pl/ oraz http://heyevent.com/event/bh5wjhtuh7...co-gdzie-kiedy ale chciałabym poznać Wasze upodobania

Edytowane przez Friese
Czas edycji: 2015-08-08 o 10:29
Friese jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-08, 11:00   #2
SOCKI
Zakorzenienie

Dot.: Warszawa - co robicie w weekend? - zbiorczy.

Cytat:
Napisane przez Friese Pokaż wiadomość
Podzielcie się jak spędzacie czas w weekend?
Obecny,
w prawie każdy,

jak organizujecie sobie czas
same,
z przyjaciółmi,
z TŻem?

Jakoś nuda mnie dopadła, nie jestem ani trochę twórcza, Wasze wpisy bardzo mi pomogą i napewno nie raz zainspirują Znam stronę http://www.kulturalna.warszawa.pl/ oraz http://heyevent.com/event/bh5wjhtuh7...co-gdzie-kiedy ale chciałabym poznać Wasze upodobania
Dołączę, jako świeżynka w Warszawie Jestem tu od maja i mam sporo znaomych, ale większość z nich na weekendy ucieka do domów odpocząć lub podróżują. Dlatego często muszę sobie organizować czas sama

Ostatnio byłam na wystawie Steve'a McCurry'ego (przepraszam, jeśli popełniłam błąd w odmianie) i bardzo polecam, piękne zdjęcia.

Staram się w weekend ogarnąć to na co nie mam dużo czasu w tygodniu, starając się przy tym znaleźć w tym przyjemność. Przykład: uczę się niemieckiego, ale idę z tym do parku lub nowej kawiarni. Odpisuję na zaległe e-maile przy długim śniadaniu w piżamie. Robię trening, skaczę na skakance, a że nikogo nie ma na weekend w mieszkaniu to mogę sobie poszaleć z muzyką

Ale tak najbardziej to lubię po prostu chodzić po Warszawie, zawsze znajdę coś ciekawego

Ostatnio wybrałam się na spacer z przewodnikiem audio szlakiem warszawskiej rzeźby architektonicznej:
http://www.figuryretoryczne.pl/przewodnik.html
Bardzo fajne doświadczenie, jeśli kogoś ciekawi miejska przestrzeń to na pewno będzie zadowolony.

Jutro wybieram się na Targ śniadaniowy na Mokotowie, to będzie pierwszy raz, czuję, że znajdę coś pysznego

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post44413363
SOCKI jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-08, 12:01   #3
irene adler
Raczkowanie

Z rana odwiedzam czasem Targ Śniadaniowy, najlepiej ten w sobotę na Żoliborzu super sprawa. Bardzo polecam.

A wieczorem w lato najczęściej chodzę nad Wisłę z alko, ew. do pawilonów na NŚ czy jakiegoś pubu. Zazwyczaj też w weekend wyszukuję sobie jakąś knajpkę na obiad, gdzie jeszcze nie byłam - Powiśle, Saska to dzielnice, w których można znaleźć zawsze coś fajnego.

Poza tym sport, sport, sport. Czy to rolki (w wersji relaksacyjnej jeżdżę sobie w kółko po Stadionie Narodowym, w wersji bardziej męczącej robię dłuższy przejazd parkowo-miejski ), czy joga albo siłownia.

A i w piątki są co jakiś czas maratony filmowe w Multikinie, zdarza mi się na coś takiego wybrać.
Stary 2015-08-08, 16:08   #4
withi_as
Zakorzenienie

Ciekawy temat, aż szkoda że za miesiąc wyprowadzam się z tego miasta.
Ale coś od siebie dodam

* sama: jeżdżę na rowerze, biegam, chodzę na basen, idę na zakupy, idę do parku poczytać książkę, zajmuję się wszystkim tym, na co nie miałam wcześniej czasu
* z facetem: kino, jakieś wyjścia na kolacje, jeździmy oglądać samoloty na Okęcie na pkt widokowy, wymyślamy jakieś spontaniczne wypady, zresztą z nim się nigdy nie nudzę.
* ze znajomymi: idziemy nad Wisłę, albo Pawilony; spotykamy się na jakieś gry planszowe, na jakieś kolacje u kogoś

W sumie nic nadzwyczajnego. Niby w Warszawie jest multum ciekawych miejsc, niby nie ma się na to wszystko czasu, a jak już czas jest to bardzo często chce się go spędzić z najbliższymi w taki 'normalny' sposób, aniżeli iść gdzieś, do jakiegoś muzeum czy somewhere else
withi_as jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-08, 19:38   #5
Friese
Zakorzenienie

Dzięki za podzielenie się imformacjami SOCKI, irene adler i withi_as

ja dziś okdryłam to wydarzenie na pl. defilad:
"Wszystko przez Wi-Fi" to najnowszy Stand-up Comedy Rafała Rutkowskiego.
(https://www.facebook.com/events/1476488359328161/)

@SOCKI spacer z przewodnikiem audio szlakiem warszawskiej rzeźby architektonicznej - coś ciekawego, nie mialam pojecia ze cos takiego jest organizowane super

@SOCKI & irene adler: o co chodzi z tymi targami sniadaniowymi?
najbardziej interesuja mnie te na zoliborzu, bo tu mieszkam jaka jest oplata i co jest na tych targach? idea jest taka by poprobowac sobie roznych kuchni i poznac ludzi?

@withi_as - ten pkt widokowy na okęciu - to trzeba robic rezerwacje, placi sie za to zeby tam wejsc, duzo osob jest?

Friese jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-08, 20:05   #6
_vixen_
Zakorzenienie

Lubie targ śniadaniowy na Żoliborzu. I Park Skaryszewski. Połazić po Saskiej Kepie.
_vixen_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-08, 20:12   #7
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Maraton filmowy brzmi super Nie wiedziałam żę takie sa organizowane

innocencee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-08-08, 20:19   #8
Emilia 25
404 Not Found

Targ śniadaniowy na Żoliborzu to fajna sprawa.
Stary 2015-08-08, 20:22   #9
6610e975c85461a73511d7b83bf3e01cd5d91d24_6487a38504e0b
Konto usunięte

http://oceanarium3d.pl Ktoś był?
6610e975c85461a73511d7b83bf3e01cd5d91d24_6487a38504e0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-08, 21:47   #10
kaja2301
Zakorzenienie

w sumie to mamy dosc oklepane rozrywki kino, obiadki, kolacyjki, spacery, z mama czesto chodze na mokotowska na zakupy tez, w sb klub zazwyczaj sketch nite, ale jutro np jedziemy na wake park wilanów, a nigdy tam nie byłam.
Stary 2015-08-08, 21:55   #11
CherrryCat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaja2301 Pokaż wiadomość
w sumie to mamy dosc oklepane rozrywki kino, obiadki, kolacyjki, spacery, z mama czesto chodze na mokotowska na zakupy tez, w sb klub zazwyczaj sketch nite, ale jutro np jedziemy na wake park wilanów, a nigdy tam nie byłam.
Jak wrocisz to daj znac jak tam ci sie podobalo bo ja tez mysle o tym zeby sie tam wybrac - niestety mam daleko

Wysłane z mojego GT-I8190

Wymiana

CherrryCat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-08, 22:54   #12
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _vixen_ Pokaż wiadomość
Lubie targ śniadaniowy na Żoliborzu. I Park Skaryszewski. Połazić po Saskiej Kepie.
Ja tak samo

Polecam Niewidzialną Wystawę - więcej informacji można wygooglac, bardzo kształcące doznanie.

Hangar 646 - świetny Park trampolin otwarty całkiem niedawno. W sam raz na odrobinę szaleństwa i aktywności.

Co weekend na Plażowej są koncerty darmowe - akcja Miejskie Granie. Ogólnie teraz dużo rzeczy dzieje się nad Wisłą, na fb jest jakaś strona, na której można wszystko znaleźć. Z telefonu nie przekleje linka.

Kino Letnie także teraz działa. W tym przypadku szczegóły też na Facebooku.

Food Port koło Poniatowskiego- można zjeść z food trucka, to też może być atrakcją

Edytowane przez visionAM
Czas edycji: 2015-08-08 o 22:56
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-08, 23:17   #13
kaja2301
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CherrryCat Pokaż wiadomość
Jak wrocisz to daj znac jak tam ci sie podobalo bo ja tez mysle o tym zeby sie tam wybrac - niestety mam daleko

Wysłane z mojego GT-I8190
dam

ja w Skaryszewskim nigdy nie bylam
spacerowac po Saskiej tez lubie, fajne tam maja knajpy, wielbicielom sushi polecam Handrolla jak ktos lubi kluby to tez warto przejsc sie na te nowo otwarte rooftopy
Stary 2015-08-08, 23:49   #14
sheryl
szeryfcio

Ale na tych targach śniadaniowych to jakaś prezentacja produktów, że można czegoś spróbować (za free)? Czy to po prostu wystawcy sprzedają swoje towary?
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-09, 01:41   #15
chouette_
Wtajemniczenie

Pewnie nie dodam nic nowego, ale ja uwielbiam chodzić nad Wisłę, spacerować po parkach lub starym mieście, lubimy z TŻtem pójść do jakiejś fajnej knajpy (często z groupona), do teatru... Warto zobaczyć Niewidzialną Wystawę jak wspomniała visionAM, ciekawe doświadczenie. Może wyjście na grę typu Escape room? Koncert, kino plenerowe? Trochę tego jest
chouette_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-09, 06:45   #16
withi_as
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Friese Pokaż wiadomość
@withi_as - ten pkt widokowy na okęciu - to trzeba robic rezerwacje, placi sie za to zeby tam wejsc, duzo osob jest?
Punkt widokowy masz zaraz na przeciwko Castoramy jak jedziesz alejami w stronę Janek. Ludzi jest coraz więcej, bo coraz więcej osób dowiaduje się o tym miejscu. Pamiętam jak kilka lat temu zabrał mnie tam tata, to praktycznie nikogo tam nie było, teraz zdarza się że jest kilka osób. To jest po prostu górka, z której bardzo dobrze widać lądujące albo startujące samoloty, w zależności jaki pas jest otwarty. Polecam najlepiej w godzinach porannych, wtedy jest najwięcej przylotów i odlotów, praktycznie jeden po drugim ; ))))

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Polecam Niewidzialną Wystawę - więcej informacji można wygooglac, bardzo kształcące doznanie.

Hangar 646 - świetny Park trampolin otwarty całkiem niedawno. W sam raz na odrobinę szaleństwa i aktywności.
O, Niewidzialna Wystawa daje solidnego kopa do myślenia, potwierdzam. Słyszałam o Hangarze, planuję w końcu się tam wybrać. Dużo ludzi? Kiedy najlepiej tam pójść?

---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ----------

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Ale na tych targach śniadaniowych to jakaś prezentacja produktów, że można czegoś spróbować (za free)? Czy to po prostu wystawcy sprzedają swoje towary?
Na targach śniadaniowych różni ludzie wystawiają swoje produkty, masz przekrój przez różne kuchnie, możesz zarówno coś zjeść jak i kupić konkretne produkty. Ja byłam tylko kilka razy na takim targu w Parku Moczydło, nie wiem jak jest na Żoliborzu czy PM. Raczej kupujesz aniżeli próbujesz za free

---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ----------

[1=6610e975c85461a73511d7b 83bf3e01cd5d91d24_6487a38 504e0b;52350578]http://oceanarium3d.pl Ktoś był?[/QUOTE]

Widziałam wczoraj reklamę przy Stadionie Narodowym. Też jestem ciekawa opinii ; ))
Stary 2015-08-09, 07:26   #17
visionAM
Zakorzenienie

Hangar 646 działa tak, że na stronie robisz rezerwację i widzisz jak bardzo zapewniona jest godzina, którą wybrałaś. Byliśmy w niedzielę o 13 i wg ich systemu było 80% zapełnienia, znośnie. Dzieci i dorosłych pół na pół, więc spokojnie można było się wyskakać i sprawdzić każdą atrakcję. Godzina w tym miejscu to max, bo trampoliny bardzo męczą
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-09, 07:36   #18
90agnieszka90
Zakorzenienie

GG do 90agnieszka90

Cytat:
Napisane przez withi_as Pokaż wiadomość
Punkt widokowy masz zaraz na przeciwko Castoramy jak jedziesz alejami w stronę Janek. Ludzi jest coraz więcej, bo coraz więcej osób dowiaduje się o tym miejscu. Pamiętam jak kilka lat temu zabrał mnie tam tata, to praktycznie nikogo tam nie było, teraz zdarza się że jest kilka osób. To jest po prostu górka, z której bardzo dobrze widać lądujące albo startujące samoloty, w zależności jaki pas jest otwarty. Polecam najlepiej w godzinach porannych, wtedy jest najwięcej przylotów i odlotów, praktycznie jeden po drugim ; ))))
To bardziej taki punkt spotterski,ale na samym lotnisku też jest taras widokowy,czynny 6-22, wejście bezpłatne, nic nie trzeba rezerwować. Też tam bywam czasami z TŻtem (chociaż akurat nie jesteśmy z Warszawy,ale robimy sobie wycieczki) bo obydwoje się lotnictwem interesujemy. Ale byliśmy też na Alei Krakowskiej koło Obi i jeszcze kilka punktów spotterskich mamy w planach

Wysyłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 2

90agnieszka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-09, 08:30   #19
charlotte89
Zakorzenienie

Dobry pomysł na wątek

Sama większość wolnego czasu spędzam w dosyć standardowy sposób: lubię chodzić szczególnie po starym Śródmieściu, od czasu do czasu wybiorę się na wycieczkę do Łazienek Królewskich albo Wilanowa, spotykam się ze znajomymi - tu w okresie letnim królują wszelkiego rodzaju sezonowe atrakcje typu targ śniadaniowy, piwo nad Wisłą itd. Ostatnio ciągnie mnie jednak do odkrywania nowych miejsc i poznawania ich historii, dlatego wpadłam na pomysł, żeby zaopatrzyć się w spacerowniki i trochę pozwiedzać

Z takich typowych, chociaż nie przez wszystkich znanych miejsc, to uważam, że na pewno warto wybrać się do Muzeum Powstania Warszawskiego i Muzeum Polin, wjechać na taras widokowy w Pałacu Kultury (sama tam jeszcze nie dotarłam ), przejść się na przegląd filmowy do kina Muranów, odwiedzić ogrody na dachu BUW czy wybrać się na mecz na Legię
charlotte89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-09, 08:36   #20
201803120851
Konto usunięte

Ja polecam Dom Spotkań z Historią - za darmo ciekawe wystawy fotograficzne i inne można połączyć ze spacerem po Starówce bo to na Karowej, przy Hotelu Bristol

http://www.dsh.waw.pl/pl/wystawy/3

Wystawy zmieniają się cyklicznie.

Bardzo polecam Muzem Historii Żydów Polskich http://www.polin.pl/ - trzeba sobie jednak zarezerwować ok. 2 godzin.
201803120851 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-09, 10:37   #21
angela_6
Rozeznanie

A mam pytanie, niedługo przeprowadzam się do Warszawy i jestem ciekawa czy macie klub w pewnym stylu jak u nas w Białym. Może ktoś kojarzy metro u nas jak nie jest to klub do którego chodzą wszyscy, są i wypięknione lasie, chociaż to mniejszość, starzy, młodzi, w garniturach, w ubraniach na codzień, w dresach, raz spotkałam dziewczynę w piżamie , jest też popularny wśród środowiskach homoseksualnych (są nawet specjalne homo czwartki). Macie może coś podobnego? Bo za zwykłymi klubami nie przepadam.
angela_6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-09, 12:21   #22
201608160903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez angela_6 Pokaż wiadomość
A mam pytanie, niedługo przeprowadzam się do Warszawy i jestem ciekawa czy macie klub w pewnym stylu jak u nas w Białym. Może ktoś kojarzy metro u nas jak nie jest to klub do którego chodzą wszyscy, są i wypięknione lasie, chociaż to mniejszość, starzy, młodzi, w garniturach, w ubraniach na codzień, w dresach, raz spotkałam dziewczynę w piżamie , jest też popularny wśród środowiskach homoseksualnych (są nawet specjalne homo czwartki). Macie może coś podobnego? Bo za zwykłymi klubami nie przepadam.
WTF co to za opis? Wypięknione lasie? Może najpierw naucz się pisać po polsku...

---

Polecam wam aplikację na Androida, można sobie przeglądać co się dzieje na mapie: https://play.google.com/store/apps/d...partymap&hl=pl nazywa się to imprezy Warszawa - PartyMap
201608160903 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-09, 12:29   #23
spodkoldry
Zadomowienie

W Centrum Nauki Kopernik są w weekend jakieś fajne pokazy/wystawy - znajomi byli wczoraj w Planetarium i są zachwyceni, za tydzień w piątek idziemy na pokaz laserowy do płyty Dark Side of the Moon Pink Floydów. Ponadto wspomniany już Targ Śniadaniowy - wyda się na nim trochę gotówki, ale przepysznie jest - może wypad nad Zegrze, polecam też odwiedziny na Gocławiu nad jeziorkiem Balaton, urokliwe miejsce choć w sercu blokowisk, można pojechać nieco dalej do Otwocka obejrzeć piękne świdermajery pochowane w lasach, zobaczyć świeżo otwarte Bulwary nad Wisłą, plaża pod Poniatowskim czy w Wilanowie... sporo opcji jest, trzeba tylko chcieć się ruszyć z domu w ten upał
spodkoldry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-09, 13:10   #24
dorota_128
Zadomowienie

Ostatnio zostałam sama w Warszawie, wybrałam się na wycieczkę rowerową. Wypożyczyłam veturilo, zrobiłam 20 km po starówce, nad Wisłą, tam gdzie prowadzą ścieżki rowerowe. Super sprawa.

Dzisiaj wybieram się na warsztaty I love rolki pod Stadionem Narodowym https://www.facebook.com/ILoveRolki?fref=ts

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Hangar 646 działa tak, że na stronie robisz rezerwację i widzisz jak bardzo zapewniona jest godzina, którą wybrałaś. Byliśmy w niedzielę o 13 i wg ich systemu było 80% zapełnienia, znośnie. Dzieci i dorosłych pół na pół, więc spokojnie można było się wyskakać i sprawdzić każdą atrakcję. Godzina w tym miejscu to max, bo trampoliny bardzo męczą
Nigdy o tym nie słyszałam, dzięki za opis może się wybiorę
Cytat:
Napisane przez charlotte89 Pokaż wiadomość
Dobry pomysł na wątek

Sama większość wolnego czasu spędzam w dosyć standardowy sposób: lubię chodzić szczególnie po starym Śródmieściu, od czasu do czasu wybiorę się na wycieczkę do Łazienek Królewskich albo Wilanowa, spotykam się ze znajomymi - tu w okresie letnim królują wszelkiego rodzaju sezonowe atrakcje typu targ śniadaniowy, piwo nad Wisłą itd. Ostatnio ciągnie mnie jednak do odkrywania nowych miejsc i poznawania ich historii, dlatego wpadłam na pomysł, żeby zaopatrzyć się w spacerowniki i trochę pozwiedzać

Z takich typowych, chociaż nie przez wszystkich znanych miejsc, to uważam, że na pewno warto wybrać się do Muzeum Powstania Warszawskiego i Muzeum Polin, wjechać na taras widokowy w Pałacu Kultury (sama tam jeszcze nie dotarłam ), przejść się na przegląd filmowy do kina Muranów, odwiedzić ogrody na dachu BUW czy wybrać się na mecz na Legię
Oj dla mnie to strata kasy, bilety drogie, sam wjazd zajmuje jakieś 2 minuty, a widoki nie są jakieś szczególne.

dorota_128 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-09, 13:31   #25
angela_6
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rise_against Pokaż wiadomość
WTF co to za opis? Wypięknione lasie? Może najpierw naucz się pisać po polsku...

[/B]
Może słowo bardzo potoczne, ale uznałam, że lepsze od "od☠☠☠ane", wybacz nie wiedziałam jak je poprawnie nazwać, a po za tym nie rozumiem co złego jest w tym opisie?
angela_6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-09, 13:35   #26
charlotte89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorota_128 Pokaż wiadomość
Oj dla mnie to strata kasy, bilety drogie, sam wjazd zajmuje jakieś 2 minuty, a widoki nie są jakieś szczególne.
Ja tam lubię popatrzeć na Warszawę z góry W ogóle bardzo żałuję, że nie odważyłam się na lot balonem, kiedy jeszcze działała Stacja Balon
charlotte89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-09, 15:26   #27
withi_as
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez spodkoldry Pokaż wiadomość
W Centrum Nauki Kopernik są w weekend jakieś fajne pokazy/wystawy - znajomi byli wczoraj w Planetarium i są zachwyceni.
Hmm, ja również byłam i zarówna ja jak i mój facet wyszliśmy bardzo rozczarowani. Pokaz składa się z dwóch części i o ile ta pierwsza jest jeszcze ciekawa i rzeczywiście siedzisz z głową w kosmosie i możesz się czegoś dowiedzieć, tak druga to projekcja filmu (podobno jest kilka, my trafiliśmy na jakiś o początkach latania) który jest bajeczką dla dzieci. Przyznam się że pod koniec zasnęłam i dodam, że pozycja i siedzenia, oraz ten nudny film, bardzo sprzyjają
Stary 2015-08-10, 10:07   #28
kaja2301
Zakorzenienie

Warszawa - co robicie w weekend? - zbiorczy.

Lake park Wilanow wczoraj zaliczony bardzo nam sie podobało 🏻 sam obiekt bardzo ładny i zadbany, towarzystwo kulturalne napewno inne niz nad zegrzem itp ceny napojów i jedzenia w normie, piwo 8zl, corona 12, drinki Ok 20, jedzenia nie jedliśmy ale znajomi tak i mówili ze dobre. Z atrakcji można sie kapać, zjeżdżać z takiej dużej zjeżdżalni (od 18 lat, polecam super sprawa ja byłam zachwycona) siatkówka, no i wake ale nie próbowaliśmy bo tor zarezerwowany aż do środy. Za wstęp płaci sie 10zl, dojazd najlepiej autem lub rowerem bo jest to dość daleko w polu no i ludzi dość sporo zeby zając łóżko trzeba mieć rezerwacje i wydać 300zl na barze, leżaki na piasku zajęte sa juz wcześnie rano, reszta moze sie rozłożyć z kocami na trawie lub zając stoliki.
Stary 2015-10-07, 14:14   #29
dorota_128
Zadomowienie

Wątek zamiera?
Polecam akcję planszówki na Narodowym. Co prawda to było w tamtym tygodniu, ale polecam na przyszłość
Bardzo fajnie zorganizowane, pomocni wolontariusze, dużo gier do wyboru-zarówno dla dzieci jak i dla starszych, można siedzieć cały dzień No i nasz błąd- lepiej przyjść większą ekipą niż 3 osoby

dorota_128 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-07, 16:09   #30
_vixen_
Zakorzenienie

Ja sie chyba w niedziele przejdę na śniadanie do Jewish Community Center.
_vixen_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości