|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Doradźcie proszę w sprawie pracy
Cześć wszystkim,
Dobrych parę miesięcy szukam pracy. W końcu trafiło się coś, co naprawdę chciałabym robić. Napisałam, czy oferta aktualna, Pani odp że tak i prosi i CV. Wysłałam, po czym dostałam smsa żeby się zgłosić na rozmowę. No banan na twarzy jak nic 🙂 następnego dnia pojechałam tam. Wyglądało to tak, że kierowniczka o nic nie pytała tylko opisywała stanowisko, ALE, że przyszły już dwie dziewczyny na okres próbny i nie wie. Okres próbny trwa 2 tygodnie, mówiła, że czasami po jednym dniu ktoś rezygnuje. W każdym bądź razie, powiedziałam, że jestem zainteresowana. Zapisała moje nazwisko na kartce wraz z numerem telefonu i kazała czekać. Sytuacja miała miejsce w piątek. No i chcę się Was doradzić.. Wypada pisać?? 🤔 Dopominać się?? 🤔 Przypominać się?? 🤔Kurczę, tak mi zależy.. Co byście poradzili? Czekać? Z góry dziękuję |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Doradźcie proszę w sprawie pracy
Ja bym napisała wiadomość, że dostałaś inną ofertę pracy i z uwagi na to, że ich oferta bardziej Ci podpasowała to prosiłabyś o informację czy będą w stanie zaoferować Ci pracę czy nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:21.