|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Masturbacja czy może oznaczać pierwszy raz?
Nie sprawdzałam czy był taki wątek, ale chciałabym się dowiedzieć, czy nawet jeśli nie uprawiało się sexu z mężczyzną już można nie być dziewicą? Chodzi mi o masturbację różnymi przedmiotami.
"Nie od razu piękne ciało zbudowano." Cel I - 86 -85 - 84 - 83 - 82 kg ![]() Cel II - 81 - 80 - 79 - 78 - 77 - 76 - 75 kg ![]() Cel III - 74 - 73 - 72 - 71 -70 - 69 - 68 kg ![]() Cel IV - 67 - 65 - 64 - 63 -62 kg ![]() Cel V - 61 - 60 - 59 kg ![]() Obecnie: 85.8 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Masturbacja czy może oznaczać pierwszy raz?
Fizycznie - jak przerwiesz błonę jakimś przedmiotem to przestajesz być dziewicą.
Ale zostaje jeszcze stan umysłu - nie uprawiałaś seksu z mężczyzną więc niekoniecznie zerwanie błony musi oznaczać "rozdziewiczenie". Kawałek błony nie określa tego kim jesteś. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
tak, można.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Nie można. Przynajmniej ja swojego dziewictwa nie definiowałam jako błonę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Fizycznie jak najbardziej. Błona dziewicza zostanie przebita. Psychicznie, społecznie, obyczajowo dalej jednak będziesz dziewicą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Kawaii strona mocy
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
A ja uważam że dziewczyna,która się masturbuje ,co jest zupełnie normalne , bo jakoś trzeba rozładowac napięcia,nadal tą dziewicą jest.
![]() Dziewczyna może nawet urodzic się bez błony, stracic ją przy intensywnym sporcie, albo przez tampony. Więc raczej to, czy ta błona została przebita czy nie,znaczenia nie ma żadnego . Bardziej liczy się aspekt psychiczny. ..dla mnie kobieta niedoświadczona ,to taka która nie miała☠ za sobą żadnej aktywnosc seksualnej z mężczyzną. A jeżeli ma już za sobą.. anal ,oral i kilkunastu partnerów pettingowych ... to niestety,ale fakt że błone ma całą,dziewicy z niej nie czyni. ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Jeżeli nie uprawiałaś seksu z facetem to czy poleje się krew czy nie to tak
czy siak jesteś dziewicą. Z tego co słyszałam że nie raz te błony pękają w różnych okolicznościach i nie koniecznie przez masturbacje, po prostu tak się dzieje. Edytowane przez Eldo_rado Czas edycji: 2013-02-10 o 14:16 Powód: nieopłacona reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
![]()
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Ktoś dobrze napisał, to zależy od tego, co kryje się pod słowem "dziewica".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:27.