|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
♥ styczeń 2013 ♥ swetry, sukienki, koszule i wiele innych ♥ XS-XL ♥NIEAKTUALNE WITAJCIE ![]() ♥ PO WYMIANIE ADRESÓW NIE UZNAJĘ WYCOFYWANIA ♥ nie odmieniam się. ♥ wszelkie plamki to wina aparatu, jeśli ciuch posiada wadę, informuję o tym. ♥ podaje zawsze rozmiar z metki, jeśli faktyczny rozmiar wydaje mi się być inny, podaje taką informację, jeśli masz wątpliwości - zapytaj!! ![]() ♥ ciuszków przed wysyłką nie prasuję, również ich nie piorę jeśli ich stan tego nie wymaga. Nie wymagam tego od was bo i tak po otrzymaniu paczki, przed założeniem zawsze wrzucam ciuch do prania. ♥ Wysyłka równoczesna, chyba, że jesteś początkująca (mniej niż 15 przekupek) lub masz negatyw ♥ Ciuchy przed wysyłką zawsze dokładnie oglądam, może się jednak zdarzyć, że jakiejś minimalnej wady nie zauważę wtedy prosze piszcie do mnie, nie wystawiajcie pochopnie negatywnych przekupek, jestem tylko człowiekiem, aczkolwiek mam nadzieje, ze taka sytuacja nigdy nie bedzie miala miejsca. ♥ czarny - dostępny ♥ purpurowy - dokładka ♥ nude - nie ma ! odpowiadam na każdą propozycję i każdego posta (w Waszych wątkach), jeśli kogoś pominę to tylko z gapiostwa, upominajcie się proszę, czasami mogę coś przeoczyć !♥ szukam ♥ ♥ białych koszul z kołnierzykiem, rękaw długi lub 3/4 ♥ ♥ porządnych treginsów jansowych albo czarnych, rozm L/XL ♥ ♥ koszul, bluzek, mgiełek z zipami ♥ ♥ ciepłych sweterków, najlepiej nierozpinanych, w różnych kolorach ♥ ♥ ciuchów (swetry, legginsy, skarpety, czapki, rękawiczki itp.) ze skandynawskimi wzorami ♥ ♥ bluzki typu baseball ♥ ♥ kuferek marynarski MOHITO! ♥ ♥ pasiaków oversize ♥ ♥ ogólnie bluzek oversize w róznych kolorach, mile widziane zipy i łaty itp ♥ ♥ dłuższych bluzek, gładkich i z nadrukami, dżetami, sercem, napisami itp.♥ ♥ marynarki czarne, beżowe, koralowe ♥ ♥ popatrze na kazdy ciuszek z mohito, mango, cubus, kappAhl ♥Edytowane przez emcia233 Czas edycji: 2013-02-24 o 19:45 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ♥ styczeń 2013 ♥ swetry, sukienki, koszule i wiele innych ♥ XS-XL ♥
♥ ASOS sukienka/sweter świetny nietoperz asosa, długi i ciepły, może być sukienką lub tuniką, długość: 90cm z metki rozmiar 16, jednak dzięki ściągaczowi na dole dopasuje się fajne do mniejszych rozmiarów. Ja nosiłam z paskiem w talii (mam rozm M/L) i prezentuje się naprawde fajne ![]() stan bardzo dobry. wymienię najchętniej za jakiś inny ciepły sweterek ![]() ♥ VERO MODA szary golf cienszy sweterek z lużniejszym golfem, firmy vero moda. Rozmiar z metki L, ale bedzie ok też na M. Na golfie ozdobne guziczki. ♥ ciepły, kawowy long gruby sweterek, rozmiar M/L, zapinany na jeden guziczek. Jest idealny na zime ale przyda mu sie golenie poniewaz jest zmechacony. Edytowane przez emcia233 Czas edycji: 2013-01-16 o 14:58 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
♥ ciepły sweterek mokka trudno określić ten kolor. sweterek ma rozmiar uniwersalny, jest mega rozciągliwy, ale ma świetny skład: 30% kaszmir, 25% wełna, 20% jedwab, 15% bawełna i 10% elastanu. Bardzo prosty i uniwersalny krój, mam drugi w innym kolorze więc ten wymieniam. Posiada drobne zmechacenia, maszynka się z tym upora ♥ DOROTHY PERKINS sweterek nude kolor jasny beż/cieplejszy nude. Sweterek z dekoltem w serek, rozmiar z metki 38, mysle, ze bedzie ok tez na 36. w kilku miejscach drobniutkie zmechacenia, ledwie zauważalne, poza tym bez wad. ♥ ATMOSPHERE dziergany long bardzo ciepły, długi sweterek, firma Atmosphere. długość: 85cm Rozmiar 12 ale myślę, że fajnie będzie wyglądał na mniejszych jako over, a do większych rozmiarów się dopasuje. Świetne się nosi ale już mi się znudził, więc podaję dalej ![]() delikatne zmechacenia, jak to przy swetrach. ♥ NEW LOOK cieplutki sweterek krótki rękaw, dwie kieszonki, fason long, sięga za pupę, rozmiar 38 (bedzie ok tez na 40/42). długość: 85cm jest rozciagliwy i przyjemny w dotyku. przyda mu się golenie. Edytowane przez emcia233 Czas edycji: 2013-01-09 o 09:09 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
♥ HOUSE sukienka/tunika sweterek cieplutka Dłuugi i cieplutki sweterek firmy HOUSE, możliwość przewiązania, obszerny, ciepły golf. Rozmiar z metki to M, będzie ok raczej na S. Może służyć jako sukienka lub tunika, albo jako sweterek do spodni. KOLOR JASNO SZARY (aparat w telefonie przekłamał troszkę kolor na 2 i 3 zdjęciu). minimalnie zmechacony ale taki urok materiału. ♥ F&F long sweterek w norweskie wzory Śliczny i zadbany sweterek firmy F&F w bardzo modne norweskie wzory, na całej długości malutkie serduszka, przy dekolcie większe wzory. długość 83cm, szerokość paszek 38cm (minimalnie się rozciąga). Rękaw 3/4. Rozmiar 38/40. Będzie ok też na 36, ale kobitki z romiarem większym niż 40 juz raczej się w niego nie wcisną ![]() wymieniony ♥ H&M szary long, splot cieplutki sweterek z h&m, splot, delikatnie zmechacony ale taki urok materiału. Rękaw 3/4, będzie dobry na S/M/L jest rozciągliwy. Fason delikatny nietoperz. Długi - sięga za pupę, delikatny i lekki materiał ale za to super ciepły. ♥ RESERVED long sweterek granatowy długi sweterek firmy RESERVED, cieplutki. Kolor granatowy z czerwonymi/różowymi paseczkami, dwie małe kieszonki przy których są kokardki. Rękaw 3/4, sweterek rozciągliwy. rozmiar S, będzie ok też na M. Długość 76cm. Edytowane przez emcia233 Czas edycji: 2013-02-10 o 21:27 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
♥ H&M czarny sweterek bufki czarny sweterek z bufkami, rozpinany, myślę, że wszystkim dobrze znany ![]() firma h&m. Rozmiar M. sweterek używany ale bez dziur czy plam. ♥ ATMOSPHERE kamizelka warkocze kamizelka/bolerko w kolorze kremowym/jasny beż, z kapturem, zapinana na dwa guziczki. rozmiar 36/38 (wejdzie też na 40 z przeciętnym biustem). Kamizelka jest używana ale w bardzo dobrym stanie ♥ ATMOSPHERE waterfall fiolet + gratis Fioletowy waterfall bez rekawkow, u góry dwa ozdobne guziczki, kupiony w OUTLECIE bez metek. ROZMIAR UNIWERSALNY (S/M/L). Gratis dorzucam dwie pary nowych kolczykow widoczne na zdjeciu. ♥ GEORGE koralowa/malinowa narzutka LONG Firma George, rozmiar 42. Długa narzutka, zapinana na guziki, z dwoma kieszeniami i ściągaczami przy rękawach. ♥ granatowy waterfall ciemnogranatowy waterfall, cieniutki materiał, sznurek przeciągnięty w pasie, można podkreślić talię ![]() z metki rozmiar L, będzie ok też na M czy XL. Edytowane przez emcia233 Czas edycji: 2013-01-09 o 09:30 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
♥ VERO MODA tulipan romy lace mini skirt Spódniczka Vero Moda, romy lace mini skirt. Używana w stanie bdb, rozmiar XS. Jest bardzo rozciagliwa, fason tulipan, dwie kieszonki. długość około 35cm, szerokosc w pasie (guma): 34 cm x2 (rozciągnie się do 50cm x2). Zdjęcia z internetu, na życzenie real foto (moja jest identyczna) wymieniona ♥ ATMOSPHERE z zipami rozmiar 38. spódniczka na gumce, po bokach zipy, fason bombka. wszelkie plamki to aparat, spódniczka bez wad. ♥ tulipan z kokardą NOWY nowa z metką spódniczka tulipan, piękna kokarda, spodnica jest na gumce, z metki rozmiar L/XL ale bedzie dobra tez na M. ♥ H&M bandage skirt NOWA Nowa spodniczka, tylko przymierzona, bez papierowej metki. Bandażowa, mega rozciagliwa, gładka, bez żadnych wzorków. można nosic zarowno w talii jak i w pasie. rozmiar 40, mysle, ze bedzie ok na S/M/L. moja jest identyczna jak ta na zdjeciu ![]() wymieniona Edytowane przez emcia233 Czas edycji: 2013-02-08 o 13:27 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
♥ koszula mgiełka camel OVERSIZE prześwitująca mgiełka, koszula, kolor camel/ciemny beż, fason oversize (najlepiej na S/M/L). na zdjęciu wygląda jakby miała jakieś plamki, ale NIE MA WAD, jest w stanie idealnym! w rzeczywistości kolor ciut ciemniejszy. wymieniona ♥ PIECES bluzka/tunika floral http://pieces.com/ bluzka/tunika z bufkami deseń floral. rozmiar S, będzie ok też na M. ♥ pudrowa/nude tunika tunika w kolorze nude, wpadajaca delikatnie w pudrowy roz, dekolt woda, rękawki nietoperz. Kupiona pod wplywem chwili, potem w domu wielokrotnie przymierzana na sekunde i wrzucana do szafy. niestety nie moj fason na dole po bokach małe sciagacze. rozmiar M/L. ♥ koszula/tunika zip nowa! UWAGA!! wymienię na taką samą lub podobną w innym kolorze!!! ![]() nie proponuj wymiany jeśli nie masz nic takiego, koszula nie jest mi zbędna i uwielbiam ten fason, a do koloru moze sie przekonam ![]() podpinane rękawy, na piersi ozdobna kieszonka, z tyłu zip. Modna mgiełka, rozmiar uniwersalny, jest nowa bez metki, ani razu nie noszona. Edytowane przez emcia233 Czas edycji: 2013-01-23 o 11:30 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
♥ VILA bokserka long nowa! rozm. M/L długa, idealna do legginsów kolor khaki. WYMIENIONA ♥ VERO MODA zielona neonka Zielony neonowy top z głębokim dekoltem na zakładkę firmy VERO MODA. rozciągliwy, ślicznie się układa, dzięki marszczeniom w talii podkreśla kształty. Rozmiar S, będzie ok też na M. ♥ WITCHERY bluzka paseczki pin-up Bluzeczka ekskluzywnej marki WITCHERY, przywieziona z Australii. W stylu pin-up, w delikatne i cieniutkie koralowo-białe paseczki. Śliczny dekolt, podkreślający biust, Rozmiar S, będzie ok też na M. ♥ pudrowa bokserka z cekinami Pudrowo różowa bokserka z cekinami i innymi zdobieniami przy dekolcie. Rozciągliwa, rozmiar UNIWERSALNY, najlepiej na S/M/L. ♥ Tunika motyl z nadrukiem Długa bluzeczka/tunika, rękawki typu motyl. kupiona na all w outlecie, nie ma metek. Mysle, ze będzie fajnie wyglądać na S/M/L. Szerokość pach: 42cm (rozciągnie się) Długość: 76cm WYMIENIONA Edytowane przez emcia233 Czas edycji: 2013-01-12 o 22:24 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
♥ DENIM Co (Primark) koszula long Długa koszula z kieszeniami i pagonami, może służyć jako sukienka. W delikatne paseczki, świetny krój, rozmiar 12 (40). ♥ DENIM Co (Primark) bokserka long NY Dłuższa bokserka w kolorze khaki, z nadrukiem Nowego Jorku. Rozmiar z metki M/L, na mniejsze jako oversize. Niestety posiada wadę, pod jedną paszką małe dziurki, ale przy noszeniu totalnie niewidoczne, są oczywiscie do zszycia ale ja z czystego lenistwa tego nie zrobiłam ![]() wymieniona ♥ OUTSIDEWEAR respect for hip hop NOWY z metką Nowy z metką t-shirt znanej marki outsidewear, dla prawdziwych fanek hh ROZMIAR M. kolor napisu różowo - czarny "With respect for hip-hop culture" ♥ NEW LOOK wasted youth t-shirt Koszulka z napisami wasted youth, rozm. na metce 14, mysle ze najlepiej bedzie wygladal na S, małe M, na mniejsze jako over. Ja nosze M/L i jest przyciasna uzywana lecz bez zadnych wyraznych wad. ♥ PAN TU NIE STAŁ - koszulka CZEŚĆ Raz założona, niepowtarzalna koszulka z napisem CZEŚĆ, znanej frmy Pan tu nie stał z Łodzi. Rozmiar XL (długosc 62cm, szerokosc 48cm) moze byc jako oversize ![]() można kusić ale nie wiem czy oddam ![]() wymieniona Edytowane przez emcia233 Czas edycji: 2013-02-08 o 13:27 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
♥ ORSAY bandage sukienka/tunika Tunika/sukienka firmy ORSAY, kolor głęboki granat, wzdłuż calego ciuszka umieszczone niby małe falbanki co daje dosyć fajny efekt. Stan idealny, raz miałam na sobie. rozmiar M (ale na inne tez powinna byc ok) długość: 81cm szerokość pach: 36cm naciaga sie odrobine. ♥ Tulipan EVIE rozm. 40-42-44, dosyć duży, ślicznie się układa, ma dwie kieszonki, wiązany w talii. od paszki do paszki:49cm (rozciągliwy) długość: 86cm ♥ H&M garden sukienka h&m cudowna, kolorowa, wzorzysta, rozm, 38, 170/88A (wg metki) bufki, pięknie się układa. na życzenie real foto. ♥ RIVER ISLAND little black dress Czarna sukienka firmy river island, uszyta z delikatnego, zwiewnego materialu, z zakładkami jak tulipan i z cyrkoniowym zdobieniem na dekolcie. odcinana pod biustem. rozmiar 10(36), Idealna na S i inne rozmiary z małym obwodem i miseczką pierwsze zdjecie tylko przykladowe (dol uklada sie podobnie, troche bardziej na zasadzie zakladki). wymieniona Edytowane przez emcia233 Czas edycji: 2013-02-10 o 21:28 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
♥ ATMPOSPHERE floral ivory rozm. 12 (40). niestety pod paszka zafarbowala się delikatnie od jednego kwiatka i odrobine zmechaciła, pewnie jest to do usunięcia (ja nie próbowałam bo to nie mój styl) przy noszeniu nie rzuca się w oczy. ♥ DOROTHY PERKINS szara floral szara floralka dorothy perkins w piękne róże rozm. 42, ale na 40 też będzie dobra. ♥ B. Medrey bluza hip hop NOWA, bez metki. Rozmiar M, myślę, że najlepiej będzie na XS/S/MAŁE M. Kupiona na all, jednak na mnie za mała. ♥ WAREHOUSE kamizelka military Świetna kamizelka firmy WAREHOUSE, rozmiar 38 (mysle, ze bedzie ok też na 36), duże guziki, można nosić zapiętą i rozpięta. Fajne wygląda do gładkiej bluzki z długim rękawem. Możliwość delikatnego ściągnięcia w talii. Bardzo porządna i świetny skład (wełna, jedwab, bawełna itp). ♥ PHILIP RUSSEL kurtka pilotka Kurteczka na jesień/wiosnę, kolor jasny khaki, kupiona w JEANS CLUBIE. Na dole ściągacz (delikatnie zmechacony), zapinana na zamek. Rozmiar L. 100% bawełny, jakość I gatunek. bez wad. Edytowane przez emcia233 Czas edycji: 2013-01-09 o 10:11 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
♥ long nietoperz/motyl z dżetami meeega długi w pasy, można nosić jako sukienkę, rozmiar raczej uniwersalny, pas na dole ma 43cm rozciągnie sie nawet do 65cm. długość 80cm. doopiero teraz na zdjęciu zauważyłam, że brakuje jednego dżeta z przodu, przy noszeniu w ogole nie rzuca się w oczy. Bez dżetów to tył, z dżetami przód. (postaram sie dodac lepsze zdjecia przodu) ♥ pasiasty sweterek/tunika tunika, dzianinowy sweterek, nietoperz/kimono w szare pasy. na dole szeroki ściągacz, rozmiar z metki S/M (bedzie ok tez na L). WYMIENIONY ♥ ATMOSPHERE cukierkowy kardigan oversize Cienki sweterek typu oversize kolor cukierkowy róż. Rękawy nietoperz. Rozmiar z metki 36 (S) ale z racji tego ze to over, bedzie ok nawet na L. Stan dobry ponieważ posiada kilka zaciągnięć i mini-dziurek, nie udało mi się ująć ich aparatem, przy noszeniu nie rzucają się w oczy. ♥ ATMOSPHERE niebieski kardigan Niebieski kardigan Atmosphere, rozmiar 42, moze byc na mniejsze rozmiary jako oversize. Stan dobry ze wzgledu na małe zaciagniecia, przy noszeniu nie rzucaja sie w oczy. Edytowane przez emcia233 Czas edycji: 2013-01-12 o 22:23 |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
♥ BON PRIX basic line bielizna nocna KOMPLET Seksowny komplet zakupiony z katalogu BON PRIX. Koszulka nocna i szlafroczek, wszystko wykończone koronką, bardzo delikatny i zwiewny materiał. Miałam na sobie raz. Na koszulce delikatne rozcięcie na udzie, także wykończone koroną. Seria BASIC LINE. Rozmiar 38/40. Edytowane przez emcia233 Czas edycji: 2013-01-09 o 10:26 |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez emcia233 Czas edycji: 2013-01-09 o 10:28 |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
♥ Mades Stackable Body Milk LILY Mades Stackable Body Milk (Lily) - Holenderska Marka zużycie max 10-15% całkowita pojemność 300ml. Kupione w Douglasie, posmarowałam się max dwa razy i zapach mi się znudził więc wymieniam Treat your skin to soothing flower power with Stackable Lily Body Milk. This skin-nourishing body moisturiser melts into your skin for instant hydration. Natural emollients and all-day moisture leave your skin soft and glowing with a heavenly flower fragrance. Gently formulated, vibrant and fragrant, our Stackable Body Milks give feed your skin and look fab in your bathroom too. ♥ VERSACE EDP klasyka Oryginalne perfumy versace, flakon o pojemności 30ml (200zł), została połowa, może troszkę więcej. Nuty głowy: guawa, czarna porzeczka, wisteria, bez Nuty serca: kwiat lotosu, biała lilia, orchidea, jaśmin, azalia Nuty bazy: piżmo, cedr z gór Atlas, wetiwer, drzewo kaszmirowe wymienione ♥ nauszniki identyczne jak na foto, kolor mają bardzo jasnoszary, nieudany prezent ![]() są nowe bez metki. ♥ portfel czerwony NOWY nowy portfel, kilka przegrodek, jedna na zamek, kilka miejsc na karty. wymieniony Edytowane przez emcia233 Czas edycji: 2013-02-08 o 13:26 |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
♥ dokładka 16.01.13 ♥ ♥ śnieżnobiały rybacki sweterek OVERSIZE klasyczny oversize, myślę, że będzie ok na S/M/L/XL. (foto na sobie, noszę rozmiar M i tak leży). ♥ H&M ciepły pudrowy long OVERSIZE cieplutki sweterek h&m, z wielkim golfem. Kolekcja "Get Warm". Jest dłuugaśny, może służyć jako sukienka, nie gryzie (akryl z domieszką moheru i wełny), rozmiar z metki to M/L i na taki będzie ok, spokojnie wejdzie na większe rozmiary. S-ki i mniejsze rozmiary raczej w nim utoną. rękawki przylegające, całość luźna. ♥ kremowy pleciony sweterek, warkocze oversize stan dobry bo miejscami delikatnie zmechacony, czy lekko zaciągnięty, ale na takim fasonie nie rzuca się to absolutnie w oczy. Poza tym jest MEGA ciepły, posiada modne warkocze na całej długości + na rękawach, na dole po bokach rozcięcia, długość około 78cm, szerokość około 55cm (oversize). Zdjęcia na mnie (noszę M-kę), nie oddają jego uroku, w rzeczywistości wygląda dużo lepiej. Jest rozciągliwy. Edytowane przez emcia233 Czas edycji: 2013-01-16 o 19:21 |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
dokładka
Edytowane przez emcia233 Czas edycji: 2013-01-09 o 10:34 |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
dokładka
Edytowane przez emcia233 Czas edycji: 2013-01-09 o 10:33 |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
dokładka
Edytowane przez emcia233 Czas edycji: 2013-01-09 o 10:32 |
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
dokładka
Edytowane przez emcia233 Czas edycji: 2013-01-09 o 10:32 |
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
można pisać, zapraszam
Edytowane przez emcia233 Czas edycji: 2013-01-09 o 10:34 |
|
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś za tulipana Vero Moda i bokserke pudrowa z cekinami?
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: styczeń 2013 swetry, sukienki, koszule i wiele innych XS-XL
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: styczeń 2013 swetry, sukienki, koszule i wiele innych XS-XL
hej, czy znadziesz coś u mnie na wymianę?
podoba mi sie kilka rzeczy: najbardziej https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1357720056 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1357721810 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1357720930 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1357719303 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1357720930 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1357719720 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1357721372 |
|
|
|
|
#28 |
|
Wtajemniczenie
|
witaj
znajdziesz cos u mnie w obu watkach za versace?
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że poprzedni wątek nadal aktualny, bo tam do Ciebie napisałam
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za te rzeczy?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1357718527 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1357719720
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.