![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
jaki mam typ figury ?
niewiem czy to gruszka czy cos innego.wymiary 80 60 92.
Edytowane przez plum1986 Czas edycji: 2014-04-13 o 23:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: jaki mam typ figury ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Myślę że gruszka i popieram przedmówczynie wybieraj jednolite spodnie bez jaśniejszych przetarć.
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Popieram. Dół jednolity i najlepiej ciemny. Z górą możesz poszaleć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
cóż krzywe to one nie sa bo zaden lekarz mi tego nie stwierdzil.sa zbyt umiesnione tylko
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
BAN stały
|
Cytat:
To są zgrabne, proste nogi i porównaj sobie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Coraz częściej mam wrażenie, że to forum zamienia się w jedno wielkie docinanie sobie wzajemnie. Dziewczyna pyta o figurę, a Wy od razu blee ale masz krzywe nogi. Jak ktoś będzie bardziej puszysty to niedługo napiszecie weź schudnij ale gruba jesteś.
Rozumiem, jakaś rada. Unikaj tego czy tamtego, ale zaraz"ale masz krzywe nogi!!!" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() a jak ktoś ma nadwagę to też mu powiem, że powinien schudnąć bo ma za dużo kilogramów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Szczupła gruszka.
Odnośnie spodni i nóg - ja w przeciwieństwie do dziewczyn powiem - "Noś co chcesz", to twoja sprawa, ale zauważ, że jeśli osoby na forum to widzą (te nogi), to również osoby w realu widzą to samo . Ale znajomi Ci tego nie powiedzą, więc autorko nie obrażaj się. Ja też mam krzywe nogi i NIGDY nie wybrałabym przetarć, ale jak mówię "Noś co chcesz". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na umięśnione też nie wyglądają, niby masz spodnie i mało co widać ale umięśnione nogi w spodniach też inaczej wyglądają niż nie umieśnione - ot szczupłe a spodnie są po prostu fatalne dla twojej sylwetki i tyle, gładkie wyglądałaby milion razy lepiej zresztą nawet ktoś o prostych nogach by w takich spodniach źle wyglądał bo one zwyczajnie deformują sylwetkę Cytat:
![]() ja tam bym wolałaby żeby mi ktoś powiedział, że źle wyglądam niż sobie całe życie wkręcać, że moje krzywe nogi to są umieśnione i podkreślanie rzekomego umieśnienia to wspaniały pomysł ![]() nikt do niej przecież nie pojedzie i jej tych spodni nie spali, chce to niech nosi - jej sprawa
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2014-03-29 o 15:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Pytasz o zdanie na temat figury - zupełnie szczerze i NIE złośliwie odpowiadam: masz za długi tułów względem nóg (lub za krótkie nogi względem tułowia, na jedno wychodzi). Niestety, zgadzam się, że nogi są krzywe i taki dopasowany krój spodni a'la rurki tylko to podkreśla. Lepiej byś wyglądała w trochę szerszych spodniach i dłuższych koszulach lub tunikach, które zatuszują tę dysproporcję: tułów/nogi.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
BAN stały
|
Cytat:
ja noszę spodnie z wysokim stanem i bluzki dość krótkie, często je wciągam w spodnie i to mi wydłuża nogi, a do tego koturny/obcasy i wyglądam zgrabnie a nie jak stodoła bo choć jestem szczupła to krótkie nogi i tunika robią ze mnie wizualnie beczułkę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A talia w tunice wcale nie musi zginąć - można ją pięknie podkreślić paskiem - a "cel" jest osiągnięty - tyłek jest zakryty przez tunikę/długą koszulę - więc nie rzuca się w oczy, że nogi są zbyt krótkie. Edytowane przez Cat Lover Czas edycji: 2014-03-29 o 20:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
heh ok niech wam bedzie mam te krzywe nogi ale nie sadze bym w luzniejszych spodniach wygladala lepiej bo mialan takie i jeszcze bardziej podkreslaly szerokie biodra a krzywe nogi dalej bylo widac.a w kazdym sklepie rureczki same.a proste nogi jak kolki ktore sie lacza w kazdym miejscu to rzadkosc .aha i jeszce mam przerwe miedzy udami straszne nie ?haha.i nie martwcie sie moje kolezanki tez mi mowia ze mam krzywe nogi ale same doskonale nie sa bo polacy tak maja ze kazdemu cos wytkna haha
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
a w tym wygladam lepiej ?
Edytowane przez plum1986 Czas edycji: 2014-04-13 o 23:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
aha i mam kolezanke ktora ma bardzo krzywe nogi i jej lekarz potwierdzil wade budowy wiec jednak to mozliwe a ona nosi rurki i to co chce i ma gdzies co ludzie mysla.smutne ale mi zaden facet nie powiedzial nigdy ze mam krzywe nogi tylko same kobiety.to mnie zastanawia.najlepsza rada to nos spodnice do ziemi lub nie wychodz z domu .a ostatanio sie dowiedzialam ze gruszka w zadnych spodniach dobrze nie wyglada a spodniczki sa pewnie zakazane przy krzywych nogach xd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Poza tym jak już jest stwierdzona wada to jest to jakaś wada a nie trzeba jej mieć żeby mieć krzywe nogi, zrozum. Wiadomo, że nikt nie jest doskonały i całe w tym piękno bo gdybyśmy wszyscy byli idealni i jednakowi to by to nie miało sensu. I nie, tak zgrabne, proste nogi to nie jest rzadkość, wręcz przeciwnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
to musze ochrzanic facetow ktorzy mi mowili ze mam zgrabne nogi i jestem zgrabna haha a pochwalic was i tych co krytycznie mnie oceniaja.coz w kazdych spodniach tak wygladam wiec co mam z domu mie wychodzic ?i tak barzdo rzadko widuje dziewczyny z prostymi nogami .moze tam skad pochodzisz sa same idealy xd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
czyli sukienek tez nie moge bo nozki tak krzywe xd ?
Edytowane przez plum1986 Czas edycji: 2014-04-13 o 23:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
losie, wyluzj ![]() tak na poważnie - to po co pytałaś jaką mas figurę? ludzie z reguły pytają żeby w konsekwencji ocenić jakie stroje im bardziej pasują a jakie mniej nie ma figur, które we wszystkim wyglądają dobrze - tobie akurat nie pasują przecierane nogawki (jak zresztą 99,99% społeczeństwa), no nic zostaje tylko strzelić focha ![]() ja mam nogi proste (ale spokojnie mam inne wady) i idiotycznie wyglądam w takich spodniach bo jak pisała - deformują każdą sylwetkę i kto ci każe jakieś wory poktune nosić - niekorzystnie wyglądasz w tych jednych nieszczęsnych spodniach a tragedie robisz jakby ci ktoś na honor wjechał i ród kilka pokoleń wstecz obraził noś sobie co chcesz, nikt ci nie zabroni - w spódniczkach akurat lepiej wyglądasz niż w tych nieszczęsnych bazarkowych gaciach - ale naprawdę zakładam, że nie pytałaś o rodzaj figury dla checy a właśnie zeby sobie dobre ciuchy dobierać więc wiedz - te spodnie nie pasują do twojej, ot cała filozofia ps sorry ale Twoje nogi się nie zrobią prostsze od tego, że będziesz sobie wmawiać, że wszyscy na ulicy mają krzywe - ja nie wiem gdzie Ty te tabuny krzywonogich widzisz bo ja akurat widuję większość dziewczyn z prostymi nogami (które dla odmiany a to mają nieciekawy nos albo cienkie włosy albo nie mają wcięcia w talii albo bóg wie co jeszcze bo każdy z nas jest inny i ma inne wady/zalety i co ciekawe jakaś tam pojedyńcza wada z nikogo nie robi potwora, ot wada jak wada i nikt z jej powodu się nie robi automatycznie nieatakacyjny)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() daj już spokój. ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- swoją drogą jak facet nie ma co lubi to lubi co ma i nie powie dziewczynie, że ma krzywe nogi bo może od razu ją skreślić z listy potencjalnych partnerek, nawet tych na jedną noc. nie wiesz, że facet zawsze słodzi? oni tak mają bo myślą dołem a nie górą swojego ciała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
bo mi wkrecala kolezanka ze jestem kolumna bo uwaza ze tylko kolumny maja niedowage.mi nie chodzi o to ze kazda ma krzywe ale ze ze nie widze czesto tego idealu nog ze lacza sie w kazdym miejscu.
---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- smutne to bo jedyne co slyszalalm od facetow to ze jestem za chuda mam za maly biust za waska w pasie a o nogach zapomnieli ze krzywe ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- heh wiem ze slodza ale skoro 90 procent jest taka zgrabna to na co im krzywonogi potwor xd sory ale takie bazarkowe rurki widuje nawet w firmowych sklepach a jak czlowiek chce kupic inny kroj to nie ma . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
BAN stały
|
Cytat:
nie widzisz ideału nóg bo nie ustawiają się przed Tobą dziewczyny na baczność ![]() taka Twoja uroda i już, a to, że Ci słodzą to wiesz...nie chcę być brutalna ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma, mogą ich nie chcieć te prostonogi, a każdy ma inny gust tak poza tym. już wyluzuj z tym doszukiwaniem się niedoskonałych kobiet wokół Ciebie i dlaczego faceci Ci słodzą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
BTW - faktem jest, że inne spodnie niż rurki baardzo trudno jest znaleźć, wszędzie rurki obcisłe na całej długości, legginsy (teraz modne wzorzyste) i jegginsy. Proste trudno spotkać, choć np. w H&M albo C&A da się. Ja bym wybierała ciemne i bez przetarć, sporo takich w sklepach. No a jeśli podobają Ci się takie spodnie i dobrze Ci w nich, to spoko. Edytowane przez lalalabamba Czas edycji: 2014-03-30 o 14:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
czyli wedlug was faceci jak maja krywonoga dziewczyne to sa z nia bo ta z prosrymi ich nie chce.a to dobre.nic tylko wyglad sie liczy tych czasach heh
---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- mi malo facetow slodzi a i tak w to nie wierze bo doskonale wiem ze zgrabna nie jestem wiec nie mysl czasem ze jestem zakochana w sobie bron boze xd a co do nog to moja siostra ma figure wazy i dlugie proste nogi bardzo zgrabne a tez od dziewczyn slyszy ze ma krzywe wiec ja tu czegos nie rozumiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ty też nie masz krótkich nóg ale niezgrabne i Twoja siostra też może mieć dłuuugie a wcale nie muszą być ani zgrabne ani proste. co w sumie nie musi iść w parze. widzę, że Ty najpierw musisz sobie uświadomić jak wyglądają zgrabne nogi, jak proste a dopiero później oceniać bo chyba nie odróżniasz jednego od drugiego ![]() dla mnie to Ty możesz kochać się w sobie, jaką miałoby mi to robić różnicę? Twoja sprawa, że nosisz takie spodnie jak Ci wszyscy od góry do dołu piszą, ze źle w nich wyglądasz. Nikt Ci ich na siłę nie zmieni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
ciekawe ze w tak polecanych prostych spodniach wygladam jeszcze gorzej i nie tuszuja wcale krzywych nog.a co do zgrabnych nog to dostalam zdjecie na forum jak one wygladaja i moja siostra ma identyczne a jej mowia ze krzywe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nikt nie powiedział, że ciemne, bez przetarć spodnie wyprostują Ci nogi, w spódniczce też nie wyglądają ciekawie ale zawsze lepiej niż w tych przecieranych spodniach, które dodają jeszcze efektu krzywych nóg. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.