|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
zakończyć to?
cześć dziewczyny, piszę do was bo już chwilę nie mogę uporać się z tym problemem. Mam problem z chłopakiem.
Ma 24 lata, jest typem zazdrośnika, cholernego zazdrośnika. Razem jesteśmy 6 miesięcy, a ja już zastanawiam się czy tego nie skończyć ![]() Zacznę od początku, mój tż był zupełnie innym mężczyzną kiedy był moim kolegą niż jest teraz. Związek go zmienił, niestety na gorsze. Jak już wspomniałam, jest typem zazdrośnika i niestety, często nerwy biorą górę i kolorowo nie jest. W sobotę byliśmy na imprezie, zapowiadało się całkiem ciekawie i mieliśmy się dobrze bawić. Kiedy tż poszedł po drinki, w klubie zaczepił mnie jego kumpel. Rozmawiałam z nim, luźna rozmowa to była, kiedy tż wrócił widziałam, że nie spodobało mu się to, że rozmawiam z jego kolegą ![]() Nie wiem co robić, obserwować? zostawić? Edytowane przez gargolowa Czas edycji: 2013-03-26 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: zakończyć to?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Nigdy żaden mój facet nie popchnął mnie, nie poszarpał więcej niż jeden raz. Raz zrobił to jeden dawno temu. Zgadnij dlaczego tylko jeden raz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem jeśli dziewczyna pisze z prośbą na forum o popatrzenie na jej związek z innej perspektywy i ocenienie go (zwłaszcza jeśli pisze same negatywy o facecie) to chce by jej go odradzono. Tak samo jest ze mną i być może z Tobą. Mój facet też mnie szturchać zaczynał i też bałam się, że przerodzi się to w przemoc. Dlatego ja na razie żyję w niepewności, bo dałam mu tą szansę, ale co będzie dalej to nie wiem
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
niestety od szarpania i popychania tylko się zaczyna...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Tak masz rację, tyle, że ja tam napisałam, że ona chce by jej go odradzono tak samo jak ja tego chciałam. Ja szukałam nie tylko wsparcia, ale właśnie przekonania mnie do zerwania, bo sama nie byłam do końca pewna czy to zrobić. No, ale nie piszmy o mnie tylko o koleżance, bo wiecie jak ze mną teraz jest i nie dałam setnej szansy, tylko pierwszą jak na razie. Facet powinien znać granicę tak jak Wy to pokazałyście.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.