![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Odkryłam wstydliwą tajemnicę partnera. Co mam zrobić ?!
Witam dziewczyny. Gdy dziś odkryłam wstydliwą tajemnicę mojego partnera, postanowiłam założyć konto i napisać tutaj o tym i czekać na wasze porady i odpowiedzi. Najlepiej będzie jak zacznę od samiutkiego początku. Mianowicie : jestem w związku z moim partnerem ponad 4 lata, nigdy nie mieliśmy jakiś większych problemów w łóżku, lecz tak jak każdej z nas czasem nie udawało mi się osiągnąć orgazmu. Nigdy nie robiłam z tego problemu ani afery. Ważna była bliskość, lecz 6 na 10 stosunków zakończonych było orgazmem więc myślę, że nieźle. Nie poznaliśmy jeszcze całej Kamasutry, jestem pewna, że kiedyś dotrzemy się w 100% i 10 na 10 stosunków będzie się kończyło orgazmem, mój partner jest okropnie przewrażliwiony na tym punkcie. Nie potrafi zrozumieć, że to wszystko zależy od atmosfery, humoru. Czasem jestem na prawdę przemęczona i myślę, że to też ma wpływ. Lecz powracając do tematu, dziś odkryłam, że mój partner wyposażył się w tabletki i krem powiększające penisa !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odkryłam wstydliwą tajemnicę partnera. Co mam zrobić ?!
ja bym mu pozwolila smarowac i zobaczylabym co z tego wyniknie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Po pierwsze - w jaki sposób odkryłaś fakt, że kupił te tabletki oraz krem? Jeśli je po prostu znalazłaś to partner nie powinien robić ci w tym względzie wyrzutów.
Jeśli jednak, dla przykładu, weszłaś na jego maila i tam znalazłaś wiadomość od sprzedawcy powyższych specyfików to twój mężczyzna może się wkurzyć i nie zdziwi mnie to. Ale zdrowie ponad wszystko, dlatego myślę, że powinnaś z nim porozmawiać na temat takich rewelacji do powiększania penisów. Bo to może skończyć się dla niego naprawdę źle. Twój partner chyba faktycznie ma duży problem z tym, że nie osiągasz w orgazmu w 10/10 przypadków. Może warto byłoby wybrać się do seksuologa? Może fachowiec przekonałby go do tego, że orgazm jest złożoną sprawą, zarówno u kobiet jak i u mężczyzn i zależy od wielu czynników. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
wańka wstańka
|
Cytat:
![]() A jednak skrzętnie te orgazmy liczysz ![]() Ewidentnie komunikacja gdzieś szwankuje. Albo ferie dalej są..
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Może odkryłam to w niezbyt dobry sposób, ale internet jest kopalnią wiedzy, nie wchodziłam na żadne konta wymagające haseł i loginów. Dla pewności osobiście zobaczę czy tego używa, wtedy może z nim pogadam. Strasznie mnie to zdziwiło bo nie ma się czego wstydzić. Nie wiem jak miała bym to zrobić. Wiem z góry, że strasznie się wścieknie. Na samą myśl o tej rozmowie jestem zmieszana.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Facet ma kompleksy. Niech sobie poużywa cud-kremów, skoro naiwnie wierzy w ich działania, niech połyka trochę suplementów, które raczej nie wpłyną na stan jego penisa. I sam się przekona ile w tym prawdy a ile grania na marzeniach, kompleksach mężczyzn. Jeśli to wszystko trochę kosztuje, to szybko znudzi mu się inwestycja, która nie przynosi rezultatów.
Z kompleksami nie wygrasz z dnia na dzień. To się dzieje w jego głowie. Może seksuolog? No ale, przecież nikt nie wysyła do lekarza dziewczyn, które używają kremów na "powiększenie piersi" czy push-upów do ... Edytowane przez new woman in town Czas edycji: 2013-02-11 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Jak widać facet nie wierzy w zapewnienia, że jesteś zadowolona z seksu, więc bym mu dobitnie wyłożyła, że jakbym chciała sobie tam pchać łopatę albo wiadro to bym pchała, a skoro tego nie robię, to powinien zrozumieć, że za duży penis nie jest niczym fajnym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Tylko jak to zrobić w delikatny sposób ? Nie wiem w ogóle jak miałabym zacząć temat o tym, że wiem o on wyrabia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Nie robiłabym z tego tragedii, ani nie nazwała ''wstydliwą tajemnicą''
![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
A może to nie dla ciebie te kremy i pigułki ?
![]() Powiedz mu , ze wiesz i pogadajcie bo jak widac łatwiej się... niz pogadać, masakra. ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Tabletki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
To dla kogo ? Wątpię, że ma kogoś na boku jeśli to sugerujesz.
Łatwiej co ? Nie do końca wiem co miałaś na myśli ![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Nie wiem dlaczego ale moje odpowiedzi się nie pojawiają.. odpowiadałam przez cytuj i żadna się nie pojawiła ;/ a trochę się już napisałam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
Trolling pełną parą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie rozumiem tez dlaczego to ukrywal, i dlaczego traktujesz to jak jakis wielki sekret? a przede wszystkim dlaczego miałabyś o tym nie porozmawiać? popatrz który mamy już wiek ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Ja mam 21, mój partner 23. Twoje spostrzeżenie, że traktujemy sport jak seks jest błędne. Miłość = się bliskość, prawda ? Więc nie widzę w naszej relacji nic co mogłabym nazwać traktowaniem seksu jako formy dyscypliny sportowej. Kochamy się więc seks jest normalny, czyż nie ? Nie wiem dlaczego mój partner robi z tego tajemnicę ale się dowiem. Lecz nie chcę postawić go pod ścianą i zawstydzić. Uwierz mi rozmawiamy o wszystkim dlatego jestem zdziwiona, że mi o tym nie powiedział. Inaczej nie założyłabym tego wątku. W jego nazwie zawarłam słowo ' tajemnica' ponieważ on z tego zrobił tajemnicę, "wielki sekret".
Trochę uraziło mnie Twoje uszczypliwe spostrzeżenie, niezgodne z prawdą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Ja mam 21, mój partner 23. Twoje spostrzeżenie, że traktujemy sport jak seks jest błędne. Miłość = się bliskość, prawda ? Więc nie widzę w naszej relacji nic co mogłabym nazwać traktowaniem seksu jako formy dyscypliny sportowej. Kochamy się więc seks jest normalny, czyż nie ? Nie wiem dlaczego mój partner robi z tego tajemnicę ale się dowiem. Lecz nie chcę postawić go pod ścianą i zawstydzić. Uwierz mi rozmawiamy o wszystkim dlatego jestem zdziwiona, że mi o tym nie powiedział. Inaczej nie założyłabym tego wątku. W jego nazwie zawarłam słowo ' tajemnica' ponieważ on z tego zrobił tajemnicę, "wielki sekret".
Trochę uraziło mnie Twoje uszczypliwe spostrzeżenie, niezgodne z prawdą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
przepraszam jeżeli Cię tym uraziłam, tylko nie rozumiem tego, że ludzie nie potrafią mieć cos po środku, tylko zawsze najlepsze, i z tymi orgazmami wyjechałaś... Powinnas porozmawiać z partnerem o tym, i nie widze nic w tym wstydliwego, lepiej porozmawiać niż się zadręczać
![]() |
#21 |
BAN stały
|
widocznie ma kompleksy na tym punkcie... a to bardziej zlożone niż potrzeba usłyszenia Twoich zapewnień, że jest ok
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
radzę poważnie z nim porozmawiać i odradzić mu branie tych tabletek (nie wiadomo co tam za skład w nich jest, a pewnie producent jest z chin czy innego państwa niezbyt pewnego) bo nie ma czegoś takiego jak tabletki na powiększenie penisa, jakby byłyby to większość facetów miałaby 20cm albo i więcej w spodniach.
to samo maści, maści są na powiększenie piersi a czy faktycznie je powiększają? raczej nie, bo chirurdzy nie mieliby roboty przy powiększaniu ich. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Hrodebert
|
Ciekawe skąd taka myśl go naszła że jak będzie miał większego to będziesz szczytować raz za razem ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Uwierz mi, że nie mam pojęcia. On na prawdę ma się czym pochwalić, więc dlatego tym bardziej nie rozumiem tego co on robi. Chyba, że nie robi tego dla mnie jak zasugerowała jedna z dziewczyn na forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() autorka też pewnie ukrywa swoje kompleksy i stara się z nimi walczyć,więc nie rozumie tego oburzenia. skoro nie przeszkadza jej jego wielkość to niech mu o tym mówi przy każdej nadarzającej się okazji .to najlepszy sposób na walkę z kompleksami ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:19.