|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Co zrobić, żeby on nie stracił zainteresowania
Witam,
Pisze, bo wiem jak pomocne mogą być opinię ludzi, ktorzy będą patrzeć na sprawę bardziej obiektywnie ![]() No więc, zaczęłam sie spotkac z panem K. trwa to juz około miesiąca, ale znamy się ponad 3 lata, rozmawialiśmy przez te kilka lat bardzo często, w wakacje 2 lata temu nawet bardziej niz zazwyczaj, lecz urwał nam się kontakt tak po prostu, a ja zaczęłam chodzić z chłopakiem z którym byłam w długim związku, podczas tego utrzymywaliśmy kontakt ale tylko koleżeński. Jednak gdy mój związek wisiał na włosku byłam na dyskotece na 18stce koleżanki i przypadkowo pan K. tez na niej był, mój związek rozpadł się po kilku tyg. Gadaliśmy potem trochę, ale bylam załamana po moim ex, lecz kiedy juz na szczeście mi przeszło, zaczęłam gadać z panem K. nasze rozmowy ciągnęły się po kilkanaście godzin dziennie, nawet bardzo pozna nocą, jakoś wyszło że pierwsze nasze konkretne spotkanie odbyło sie u mnie w domu, jeszcze chyba z nikim nie spędziłam tak super czasu, poniewaz rozumiemy się świetnie i tak trwa to już miesiąc, ost były moje urodziny, które wypadały akurat w niedziele, troche sie po przegadywalismy bo chciał wpaść dopiero w tyg, a umawialismy sie że spędzi je ze mną, no ale potrafilismy wytworzyć kompromis. Ja jestem osoba bardzo zazdrosną a on uwielbiam wręcz robić mi na złość i jest typem bardzo pewnego siebie faceta na co ja juz przymykam oko, lecz wczoraj zdenerwowałam się gdy zażartował iż 'rozmowa z ewą na pewno poprawi mu samopoczucie;d' (ponieważ aktualnie jest chory) no i napisałam że okej i nie przeszkadzam, wieczorem napisał smsa 'i co tam?;d' lecz odpisałam po kilku godzinach 'i co ewcia poprawiła humor? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co zrobić, żeby on nie stracił zainteresowania
Nie na wszystko możesz mieć wpływ, a już na pewno nie na chłopaczka, który wychodzi z założenia, że każda może być jego.
Nie wiem, czemu chcesz coś grać, udawać, knuć, wprowadzać jakieś intrygi, wypróbowywać 1000 sposobów na to, żeby został, przecież to jest męczące nawet dla Ciebie. Nie poniżaj się. Nic na siłę. Gadacie ze sobą dopiero miesiąc, wszystko się może zdarzyć, więc nie napalaj się za bardzo, wrzuć na luz. Może się chłopak zaledwie rozgląda za właściwą dziewczyną - na to mi wygląda ten wasz kontakt. Równie dobrze, może rozmawiać jeszcze z 5 innymi. Aha, i zacznij stosować znaki interpunkcyjne ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Gadacie ze soba miesiac, nawet nie jestescie ze soba a Ty juz sie martwisz, aby go zatrzymac przy sobie. Chlopak to jakis palant, ktory sadzi, ze jest tak boski, ze moze miec kazda kiedy chce, wie, ze przyjecisz na kazde jego zawolanie. Troche go od siebie odsun, niech widzi, ze jest Ci obojetne to co robi, a nie juz po miesiacu robisz akcje zazdrosci.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
po ile macie lat?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Chłopak Cię olewa i jak sama zauważyłaś traci Tobą zainteresowanie więc co chcesz zrobić ?Biegać za nim? Wystawać pod blokiem?
Daj sobie spokój i tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Chłopców najbardziej interesują dziwki. Zrób z siebie dziwkę, to go zatrzymasz przy sobie, przy najmniej na jakiś czas.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
ReklaMO(D)żerca.
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- przy każdym kolejnym Twoim poście mocniej klepię się po czole. Ty tak serio, czy jesteś średnio ogarniętym trollem ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
BAN stały
|
Cytat:
Tak już jest, to są naturalne zainteresowania i ja nikogo nie potępiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
nie ma już normalnych mężczyzn wiec kasia971 napisała prawdę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
ReklaMO(D)żerca.
|
Cytat:
Pomiędzy dziwką, a zakonnicą jest jeszcze pewien rodzaj kobiet. Nie popadajmy ze skrajności w skrajność. Edytowane przez kisielova Czas edycji: 2013-02-14 o 11:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
A Ty do której grupy się zaliczasz?
![]() |
#13 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:25.