|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Uszkodzenie skóry butów - jak naprawić?
Dziewczyny,
może macie jakieś rady, może same miałyście ten problem. Dosłownie z 1,5 miesiąca temu kupiłam kozaki ze skóry i na samym czubku jednego zadarła mi się ta skóra - nawet nie wiem gdzie, widocznie musiałam w coś uderzyć ![]() No ogólnie kiepsko, nowe buty, a teraz wygląda to jak wygląda. Zastanawiam się jak się zabrać do naprawy - czy może mi to naprawić szewc, czy jest coś, czego nie powinnam robić, czy po prostu mam pogodzić się z fragmentem naderwanej skóry na licowanych butach (nie chcę się godzić :P). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Uszkodzenie skóry butów - jak naprawić?
Podbijam, bo mam ten sam problem.
Moje uszkodzenie nie jest zbyt duże, ale mimo wszystko boli biorąc pod uwagę ile dałam za buty ![]() Kolega podpowiedział mi, że jedyny sposób to zapastować czarną pastą [buty są czarne]. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Uszkodzenie skóry butów - jak naprawić?
Ja udalabym sie do szewca. Profesjonalnie moze cos zaradzi. Ewentualnie jesli skora wisi, przykleilabym ja klejem i zapastowala, a jesli jest to zadrapanie to mozna je jedynie chyba zamalowac/zapastowac na kolor butow. Taka pierwsza mysl.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:20.