Zauroczenie!? - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-10-26, 12:47   #1
hiphopowyduet
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 8
Exclamation

Zauroczenie!?

Witam wszystkich,

Jestem w tak g³upiej sytuacji, ¿e po 1: sama nie wiem jak to siê sta³o, po 2: nie wiem co siê ze mn± dzieje...
Od pocz±tku miesi±ca studiujê na UWr. Pozna³am pewnego osobnika- £ukasza(te¿ 20 lat). Od razu rozmawiali¶my jakby¶my siê znali od lat. Mamy takie same hobby, takie same podej¶cie do wielu spraw. Przez parê dni witali¶my siê tak jak ³±czy siê to z naszym hobby- Rapem, hip- hopem, ale w ¶rodê to siê zmieni³o. Jechali¶my tramwajem a ¿e by³y godziny szczytu i t³ok to on do mnie: "T³ok jak cholera, z³ap siê mnie, ¿eby¶ siê nie przewróci³a jak ruszy"( to by³o takie nasze pierwsze fizyczne zetkniêcie). Potem jak siê ¿egnali¶my to ju¿ nie by³o jak zawsze tylko mnie przytuli³. W sumie to by³am zaskoczona. Na nastêpny dzieñ po zajêciach poszli¶my na piwo. Wypili¶my po 2 piwa, ¶miali¶my siê, rozmawiali¶my. Potem pozna³ mnie ze swoim kumplem(ja mia³am ko³o 19 autobus do domu dopiero a on siê mia³ z nim spotkaæ ko³o 17:00). Wiêc zaproponowa³ ¿ebym z nimi posz³a. Stwierdzi³am, ¿e czemu nie i tak nie mam co robiæ. Rozmawiali¶my wszystko fajnie. I ja powiedzia³am "£ukasz a Ty mia³e¶ mnie odprowadziæ na autobus" - od pocz±tku siê przekomarzali¶my. A on na to przy kumplu "Wiem kotku". Odprowadzi³ mnie, przytuli³ na po¿egnanie i tyle. On jest taki, ¿e praktycznie imprezuje. Tylko nie na zasadzie klub, panienki ale domówka, kumple, czasami jointy. Mówi³ mi na piwie, ¿e nie potrzebuje na razie dziewczyny. ¯e nigdy by nie wykorzysta³ jakiej¶ jakby ona by³a pijana. Parê dni temu siê przyzna³ jak rozmawiali¶my na Facebook'u, ¿e przestanie imprezowaæ jak mu bêdzie zale¿eæ na jakiej¶ dziewczynie.
Z drugiej strony mam ch³opaka od ponad 3 lat.... Ostatnio co raz trudniej nam siê dogaduje. Mo¿e to przyzwyczajenie ju¿? Co¶ siê psuje.Wczoraj jak z ch³opakiem by³am to przy³apa³am siê na tym, ¿e my¶lê o £ukaszu. Mo¿liwe ¿e siê w nim zauroczy³am? Tak po nieca³ym miesi±cu? Owszem mamy takie same hobby, podej¶cie do wielu spraw, jest s³odki- ale nie zachowuje siê tak, jak macho. Z dziewczyn z roku od nas to rozmawia tylko ze mn±- chocia¿ parê innych zna). £ukasz nie wie, ¿e mam ch³opaka... Jako¶ tak wysz³o. Nie mogê siê z nim nie spotykaæ bo jeste¶my razem na roku(w grupach jeste¶my zawsze razem)- wiêc to jest niemo¿liwe.
hiphopowyduet jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-10-26, 13:10   #2
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 289
Dot.: Zauroczenie!?

Cytat:
Napisane przez hiphopowyduet Poka¿ wiadomo¶æ
Witam wszystkich,

Jestem w tak g³upiej sytuacji, ¿e po 1: sama nie wiem jak to siê sta³o, po 2: nie wiem co siê ze mn± dzieje...
Od pocz±tku miesi±ca studiujê na UWr. Pozna³am pewnego osobnika- £ukasza(te¿ 20 lat). Od razu rozmawiali¶my jakby¶my siê znali od lat. Mamy takie same hobby, takie same podej¶cie do wielu spraw. Przez parê dni witali¶my siê tak jak ³±czy siê to z naszym hobby- Rapem, hip- hopem, ale w ¶rodê to siê zmieni³o. Jechali¶my tramwajem a ¿e by³y godziny szczytu i t³ok to on do mnie: "T³ok jak cholera, z³ap siê mnie, ¿eby¶ siê nie przewróci³a jak ruszy"( to by³o takie nasze pierwsze fizyczne zetkniêcie). Potem jak siê ¿egnali¶my to ju¿ nie by³o jak zawsze tylko mnie przytuli³. W sumie to by³am zaskoczona. Na nastêpny dzieñ po zajêciach poszli¶my na piwo. Wypili¶my po 2 piwa, ¶miali¶my siê, rozmawiali¶my. Potem pozna³ mnie ze swoim kumplem(ja mia³am ko³o 19 autobus do domu dopiero a on siê mia³ z nim spotkaæ ko³o 17:00). Wiêc zaproponowa³ ¿ebym z nimi posz³a. Stwierdzi³am, ¿e czemu nie i tak nie mam co robiæ. Rozmawiali¶my wszystko fajnie. I ja powiedzia³am "£ukasz a Ty mia³e¶ mnie odprowadziæ na autobus" - od pocz±tku siê przekomarzali¶my. A on na to przy kumplu "Wiem kotku". Odprowadzi³ mnie, przytuli³ na po¿egnanie i tyle. On jest taki, ¿e praktycznie imprezuje. Tylko nie na zasadzie klub, panienki ale domówka, kumple, czasami jointy. Mówi³ mi na piwie, ¿e nie potrzebuje na razie dziewczyny. ¯e nigdy by nie wykorzysta³ jakiej¶ jakby ona by³a pijana. Parê dni temu siê przyzna³ jak rozmawiali¶my na Facebook'u, ¿e przestanie imprezowaæ jak mu bêdzie zale¿eæ na jakiej¶ dziewczynie.
Z drugiej strony mam ch³opaka od ponad 3 lat.... Ostatnio co raz trudniej nam siê dogaduje. Mo¿e to przyzwyczajenie ju¿? Co¶ siê psuje.Wczoraj jak z ch³opakiem by³am to przy³apa³am siê na tym, ¿e my¶lê o £ukaszu. Mo¿liwe ¿e siê w nim zauroczy³am? Tak po nieca³ym miesi±cu? Owszem mamy takie same hobby, podej¶cie do wielu spraw, jest s³odki- ale nie zachowuje siê tak, jak macho. Z dziewczyn z roku od nas to rozmawia tylko ze mn±- chocia¿ parê innych zna). £ukasz nie wie, ¿e mam ch³opaka... Jako¶ tak wysz³o. Nie mogê siê z nim nie spotykaæ bo jeste¶my razem na roku(w grupach jeste¶my zawsze razem)- wiêc to jest niemo¿liwe.
Jasne Rozmawiacie o waszych zainteresowaniach, pasjach, na piwie jak dobrzy kumple, piszesz ¿e rozmawiacie jakby¶cie siê znali od dawna, ale nie by³o okazji wpl±taæ w jakikolwiek tekst tego, ¿e jeste¶ w zwi±zku...

Byæ mo¿e siê zauroczy³a¶, zw³aszcza ¿e w zwi±zku jest gorzej. Jak to mówi±, u s±siada trawa jest zawsze bardziej zielona
Podró¿e 2014: Wiedeñ, Bratys³awa, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Pary¿
K&K
niebieskie_oczko jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-10-26, 13:28   #3
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 3 667
Dot.: Zauroczenie!?

Cytat:
Napisane przez hiphopowyduet Poka¿ wiadomo¶æ
Witam wszystkich,

Zauroczenie mija po krótkim czasie, a ch³opak je¶li spêdzacie tyle czasu razem siê skapnie i go stracisz. A facet który ci±gle imprezuje i æpa to kiepska alternatywa.
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:38.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.