|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wieeeelki siniak...
Witam, z góry przepraszam, bo pewnie mój temat nie jest odpowiedni do końca na tym forum, ale do żadnego idealnie nie pasuje...
A więc... kilka dni temu nabilam sobie ogromnego siniaka na udzie (spadłam ze schodów).... Ten siniak zamiast znikać zrobił się jeszcze gorszy niż na poczatku... Ma średnicę ok.15 cm... Jest prawie że czarny, a w środku wczoraj zauważyłam, że zbiera się w nim krew. To bardziej już przypomina jakiegoś krwiaka... I moje pytanie... Czy może z niego powstać coś groźniejszego? Należy udać się z nim do lekarza, czy po prostu trzeba czekać az sam zniknie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wieeeelki siniak...
ja bym udala sie do lekarza, moja mama kiedy spadla ze schodow i miala podobnie, tylko potem zrobila jej sie jakas gula w srodku i lekarz na nia krzyczal, ze tak pozno przyszla i czy chce zeby jej noge amputowali?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Albo poszukać jakiejś maści na siniaki, popytaj w aptekach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Miałam podobne coś, pod skórą był wyczuwalny guzek, wchłonęło sie samo ale trwało to dośc długi. Konsultacja nie zaszkodzi szczegolnie, że to dośc spore jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.