|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Tygodniowy wylot z Warszawy na jesień 2015
Chcielibyśmy zorganizować jakąś wycieczkę na własną rękę z Warszawy do jakiegoś bardziej egzotycznego kraju. Oczywiście nie chcemy całej podróży spędzić w samolocie, więc raczej Azja płd wsch odpada. Jakieś bliższe kierunku. Mielibyśmy 1 tydzień w listopadzie. Gdzie w tym czasie warto polecieć?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Tygodniowy wylot z Warszawy na jesień 2015
Oj Dubaj tak. Tylko jest tam pewnie piekielnie drogo. A przynajmniej tak mi się wydaje.
Ja bym poleciła tutaj coś bardziej egzotycznego. Na przykład Chiny. Jesień to bardzo dobry okres na zwiedzanie bo w Pekinie nie jest juz tak drogo. Przyjemnie jest również w Indiach. Byłam w Indiach w Bombaju rok temu i bardzo fajnie wspominam podroż. Jedna z najlepszych wycieczek jak do tej pory. Nie jest również wbrew pozorom tak drogo. Na miejscu jest niesamowicie tani. Za kilka zł dziennie można sie spokojnie tam utrzymać. Loty róweniż da sie znaleźć tańsze jeśli dobrze poszukasz. Możesz sie rozejrzeć jakie promocje ma obecnie KLM. Jest to linia lotnicza, która oferuje tanie loty z Warszawy to takich egzotycznych miejsc. Na pewno znajdziesz coś za ok 2000 zł. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Tygodniowy wylot z Warszawy na jesień 2015
Cytat:
No niestety, chce się egzotyki, to albo Azja, albo Ameryka Poł. albo afryka. Wszędzie daleko, a jeśli blisko (północna Afryka), to niebezpiecznie. Chociaż ja bym tam zaryzykowała Maroko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.