|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
notesy
dziewczyny czy macie jakies takie slodkie male notesiki w swoich torebkach na codzien??? ja mam bzika na pukcie takich drobiazgow. na ten rok akademicki do wpisywania terminow egzaminow nabylam taki jak zdjeice ponizej ( w empiku)
teraz chce kupic mojej siostrze na urodziny jakis ladny futrzak notesik ale nie moge znalezc. moze ktoras cos podpowie albo moze macie jakis inny pomysl na prezent dla 11 latki. jakich kosmetykow uzywaja wogole dziewczyny w takim wieku?? moze pozniej podrzuce to zdjecie bo cos mi net slabo chodzi :/ Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2005-08-24 o 16:41 Powód: brak zalacznika |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: notesy
a gdzie fotka?
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
juz obrazeczek leci
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam za niskromne pytanie Aniu ale na jakiej ulicy mieszkasz lub chociaz dzielnicy gliwic?? blizej zwyciestwa i centrum czy w sośnicy moze?? znajome mi miasto te gliwice
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
W Nici mają fajne futrzaste notesy i zeszyty, ale niestety strasznie drogie :/ Niemniej jednak śliczne
![]() Ja sama mam obsesję na punkcie ładnych notesików, zeszytów,itp. Zbieram wszystkie fajne i później nie mam co z tym robić :P |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
no za piekny futzrany notes nie dalabym 51 zl. ehhhhhhhh szkoda bo piekne
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam taki wlasnie notatnik (prezent)
Edytowane przez czarna.noc Czas edycji: 2005-08-28 o 00:39 |
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
ja mam mnóstwo tych wszystkich notesików notatników itp
od dziecka mam już taką manię
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie ze znam ale to nie moje rejony. kiedys mieszkalam na zubrzyckiego ;-) |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
A ja niedawno mialam zamiar taki sobie kupic ale kiedy ogladalam je w sklepie moja siostra (mlodsza!!!) popatrzyla na mnie takim dziwnym wzrokiem, ze poczulam sie za stara na takie slodkie notesiki
ale skoro Wy tez tak macie to jutro ide do sklepu ![]() ![]() wogole mam cos takiego ze kupuje zeszyt lub teczke bo podoba mi sie okladka, a nie mam obecnie takiej potrzeby... Lubie miec takie tez troche wieksze notesy, w ktorych zapisuje ulubione sentencje,fragmenty z ksiazek, wklejam rozne rzeczy i wogole jest tam wszystko czego nie chce zapomniec zeszyt peka w szwach ale jest super
|
|
#13 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Ja miałam (skonczyl sie juz:P) notesik NICI w krowe:P Z zakladka- sznureczkiem i wystajacytm krowim ogonkiem :P Taki pluszak....Dostałam go od siostry na Mikołajki jak byłam trochę młodsza i się wtedy bardzo cieszyłam....
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
ech notesiki...kiedyś lubiłam je kupować tyle tylko że mnie na nic sie nie przydają,adresy mam w jednym a reszta mi nie potrzebna,mam na tyle dobrą pamięć że nie muszę nic zapisywać
|
|
|
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
ja zamiast notesu nosze notatnik- na rok 2005, mam miejsce na adres notatki, wazne rzeczy itp + mape itd
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
ja mam taki słodki z empiku Jordi Labanda z panienką opartą o faceta. Ona trzyma miśka a on opiera się o autko . bardzo mi się podoba aż szkoda pisać w nim
tyle że trochę duży format.tutaj nowa kolekcja http://www.jordilabanda.com/ |
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Oblukaj sobie rzeczy na stronie Nici, Lillibi, Roxy, My Patch Bear, My Sweet Giraffe, Bang on the door, Friends i Diddl. Niektóre nie są takie strasznie drogie. ponieważ zbliża się rok szkolny, proponuje tez kalendarz. Niektóre są śliczne!!! Nie pamiętam adresów, ale znajdziesz na goglach. Ja mam pełno różnych notesików mniejszych i większych. Co do kosmetyków, to błyszczyk, pomadka ochronna, perfumiki. Ja w tym wieku miałam cały arsenał, no ale ja to ja
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. w papierniczym moge siedziec od rana do wieczora 7 dni w tygodniu 24 godziny na dobe. uwielbiam zapach nowosci na zeszytach czy ksiazkach. to tez jakis rodzaj zboczenia
|
|
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Zubrzyckiego nie jest az tak daleko
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.

od dziecka mam już taką manię
justine
ale skoro Wy tez tak macie to jutro ide do sklepu