|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.
|
w kwietniu podkład Revlon Colorstay.
Witam!
Na początek: 1. Nie masz przekupek, masz 1, negatywną bądź neutralną wysyłasz pierwsza. Poza tym wysyłamy razem bez względu na to czy masz 5 czy 500. Każdorazowo w sytuacji, gdy zgodziłam się wysłać pierwsza na swoją przesyłke czekałam kilka tygodni! Więc nie ma opcji, szanujmy siebie nawzajem. 2. Szukam konkretnej rzeczy, proszę również o konkretne propozycje, jeżeli nie masz podkładu to nie proponuj wymianki, bo ja i tak nic innego nie chce ![]() Jak w tytule wymienię podkład Revlon Colorstay odcień Buff do cery suchej i normalnej. Podkład kupiłam w osiedlowej drogerii w piątek, użyłam go 2 razy, HIGIENICZNIE, nie wkładałam pędzla ani palców. Szukam podkładu JASNEGO, najlepiej również Revlon Colorstay, ale do cery tłustej/miesznanej może być odcień 150 lub 180 bądź podkładu innej firmy o podobnym stopniu zużycia i świeżości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w kwietniu podkład Revlon Colorstay.
jeśli ktoś Cię wykiwał i kazał pierwszej wysłać, wystawiaj negatywy - odwetowe są kasowane
Takie zasady ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: w kwietniu podkład Revlon Colorstay.
Hej wszystkim!
Wiecie, ja czasem miałam spory problem, żeby w ogóle znaleźć ten podkład. Znaleźć to jedno, a nie przepłacać to drugie. Cena tego podkładu waha się od 50-60zł...dla mnie bardzo dużo. Ale dobrze, że mam kumpelę ( i to forum ![]() Poleciła mi szukanie na Allegro. Okazało się, że można go nabyć za mniej niż 30zł. Szok! Nie wierzyłam jej hahaha Ale sprawdziłam i faktycznie! Poleciła mi taki sklep, tzn aukcje użytkownika ORIGOLETTO. Nie dość, że tanio, to szybko go dostałam! Boje się trochę zakupów przez neta, ale kurczę...teraz wiem, że czasem naprawdę, warto zaryzykować. Sklep jest sprawdzony, a przede wszystkim tani. Kupuję u nich nie tylko podkład, ale czasem i kredki, perfumy...mają praktycznie wszystko. Zerknijcie, chociażby z ciekawości. Podaję linka: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=26675615 Mam nadzieję, że żadna z was już nigdy nie będzie miała kłopotów z nabyciem tego podkładu. Ps. Duży plus ORIGOLETTO to ten, że wszystko jest oryginalne. Aha, maja też sporo odcieni do wyboru, więc z pewnością każda dobierze idealny dla siebie. Ja używam 180 do cery normalnej. Mam jasną karnację, a ten odcień jest akurat. Miałam kiedyś 150, ale był za jasny. Wiecie może kiedy zrobią aplikator do tego podkładu?hahaha Pozdro! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:45.