|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
SILABA manuel mota
Hej, biore slub w lipcu tego roku, wybralam suknie silaba manuel mota. czy ktoras z Was rowniez zakupila ten model? jestescie w 100% przekonane, ze to wlasnie ta wymarzona suknia? mi sie ona bardzo spodobala i pieknie podkresla figure. jedyny minus to wedlug mnie wykonczenie, takie firrankowe.. jaki welon i jakie buty planujecie do niej dobrac?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: SILABA manuel mota
jest wow
![]() Kocham firanki-koronki ![]() Nie miej watpliwosci wcale bo suknia jest prze prze prze piekna ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
tez uwazam, ze jest sliczna. ale ostatnio znalazlam w necie suknie herms bridal double z nowej kolekcji i musialam ja przymierzyc. wiec wybralam sie do salonu (wiem, ze to glupie skoro juz nabylam suknie, ale musialam to zrobic
![]() http://slubne.pl/pl/viewitem/54744,c...l#.URUm9KWIVll w sumie to ciezko stwierdzic, ktora ladniejsza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
całkiem szczerze? TWOJA PIEKNIEJSZA ;D WIDAC ZE SZLACHETNA.nIE OBRAZAJAC NICZYJEGO GUSTU TO WIDAC ZE TA DRUGA TANSZA BO NIE BEZ POWODU;D nie ogladaj juz nic,wybralas pienka naprawde
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Jest przepiękna!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
zmagam się z tym samym problemem co Wera
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.