|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które s± na diecie. Rozmawiamy o zdrowym od¿ywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczno¶æ dobowa diet - musz± one mieæ ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 954
|
Kie³ki rzodkiewki-biedronka
Wcze¶niej we wszystkie kie³ki zaopatrywa³am siê w sklepach ogrodniczych i po wyro¶niêciu by³y one nieporównywalnie s³absze,cieñsze od tych,które ostatnio posia³am z biedronki.I tu rodzi siê moje pytanie czy kie³ki z marketu s± napakowane chemi±?czy da siê to jednak w inny sposób wyt³umaczyæ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 685
|
Dot.: Kie³ki rzodkiewki-biedronka
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 954
|
Idealnie to ujê³a¶!ciekawe czy kto¶ odpowie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 726
|
Mam nadzieje, ze to nie kwestia chemii a po prostu hodowli bo kielki s± fantastyczne !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 906
|
no to mnie zaintrygowa³y¶cie.. kocham biedronkowe kie³ki!
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 855
|
dziewczyny ja te¿ uwielbiam kie³ki w biedronce najczê¶ciej kupujê kie³ki broku³a, choæ od czasu do czasu w ró¿nych sklepach te¿ inne dla urozmaicenia i którego¶ razu jak zobaczy³am w sklepie nasionka to stwierdzi³am ¿e sama sobiê wychoduje, bêdzie taniej i zdrowiej ....ALE po pierwsze taniej nie wychodzi po paczka nasionek kosztowa³a chyba 3,5 czyli tyle co paczka kie³ków i wysz³o ich sporo mniej, poza tym dochodzi zabawa z tym...w smaku by³y bardzo dobre, no ale teraz was czytam i te¿ siê nad tym zastanowi³am czy to mo¿liwie ¿e w kie³kach jest chemia, ale zwróci³am uwagê np. na datê wa¿no¶ci i s± one zawsze do¶æ krótkie, a to dobrze ¶wiadczy
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.