|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Wakacje z dzieckiem - wspomnienia
Tak sobie przeglądam ostatnie wątki wiele w nich trosk, kłopotów, zmartwień ...postanowiłam wprowadzić troszke radości
Niedawno wróciliśmy z naszych pierszych wakacji w trójke czyli ja, mój mąż i nasz 10 miesięczny Staś. Pojechaliśmy nad morze do Władysławowa mieszkalismy w przyczepie kempingowej. W czasie podróży zaliczyliśmy wszystkie McDonaldy, są tam przewijaki a i Stasio mógł nachodzić się do woli. Po takim wysiłku Stasio zwykle coś jadł i zwykle zasypiał a my mieliśmy spokój na dalsze ok 150km. Stasiowi plaża bardzo się podobała ![]() ![]() ![]() ![]() Te wakacje to był cudowny czas gdzie naprawde byliśmy razem i mieliśmy czas tylko dla siebie ... pozostały nam fotografie no i czekamy na nastepne wakacje ... zastanawiamy się nad Chorwacją A jakie były wasze wakacje z dziećmi? ... tegoroczne, zeszłe, pierwsze ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wakacje z dzieckiem - wspomnienia
Tegoroczne to zarazem pierwsze. Było nad wyraz dobrze, mimo przerażających opowieści znajomych jak to ich pierwsze wakacje zamieniły się w koszmar. Malutka (niecałe 1,5 roku) bawiła się świetnie. Na plaży biegała po piasku i zaczepiała innych plażowiczów, na terenie pensjonatu szalała w ogrodzie i roznosiła gdzie się dało licznie zgromadzone zabawki. Pensjonat był bardzo dobrze przygotowany na przyjęcie małych dzieci. Po przyjeździe czekały na nas dziecięce łóżeczko i wanienka, a gdy zaczeliśmy jeździć na rowerze właściciel pensjonatu kupił dla Małej kask. W ogrodzie były huśtawki, dziecięce namioty i dużo innych zabawek.
Jedyny ból - wyjechaliśmy ze złagodzonymi objawami alergii, wróciliśmy z alergią w pełnym rozkwicie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.