|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Wizażowe mężatki dokańczajcie zdanie: Gdybym mogła cofnąć czas na pewno bym nie..
Mam nadzieję, że takiego wątku jeszcze nie było
Jako przyszła Panna Młoda, bardzo chętnie poczytałabym czego dziewczyny, które są już mężatkami na pewno nie zrobiłyby, gdyby tylko mogły cofnąć czas. Mam tu na myśli np. " Gdybym mogła cofnąć czas na pewno nie wybrałabym takiej skromej sukni" etc... Chodzi tu dokładnie o kwestie związane ze ślubem i weselem ![]() No to zaczynamy, serdecznie zapraszam do dokańczania zdania przez wizażowe mężatki! ![]() Gdybym mogła cofnąć czas...
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wizażowe mężatki dokańczajcie zdanie: Gdybym mogła cofnąć czas na pewno bym nie
Był już kiedyś taki temat o radach mężatek dla przyszłych panien młodych.
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wizażowe mężatki dokańczajcie zdanie: Gdybym mogła cofnąć czas na pewno bym nie
było coś podobnego: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=454555
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
szkoda że ten temat nie potrafi się rozwinąć
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.

Jako przyszła Panna Młoda, bardzo chętnie poczytałabym czego dziewczyny, które są już mężatkami na pewno nie zrobiłyby, gdyby tylko mogły cofnąć czas. Mam tu na myśli np. " Gdybym mogła cofnąć czas na pewno nie wybrałabym takiej skromej sukni" etc... Chodzi tu dokładnie o kwestie związane ze ślubem i weselem 

16.06.2012