|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Tłuste lica - kremy
Dziewczyny o tłustych cerach - jak to jest u was z kremami? Czy używacie na noc i na dzień matujących czy raczej na noc normalizujący a na dzień matujący? Czy pozwalacie sobie np. na rozświetlając lub regenerujące po seansie peeling/maseczka oczyszczajaca??
Piszcie tutaj jakich kremów, na jakie okazje używacie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tłuste lica - kremy
Ja mam tłustą cerę, ze skłonnością do trądziku.
![]() Na dzień rano smaruję się Aknemycinem Plus, na to żel-krem (normalizujący, ale twarz mi się i tak świeci po ok. 3 godz.) na dzień Iwostinu z serii Purritin (ale już mi się kończy i chcę wypróbować coś innego; znacie jakiś lekki kremik? ![]() ![]() Po południu myję twarz i smaruję Isotrexinem. Jeśli wychodzę z domu, nakładam znowu filtr. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
![]()
ja staram się nie używać żadnych kremów na dzień, bo po nich się jeszcze bardziej świecę :/ Pewnie to błąd, ale przynajmniej nie wyglądam jak latarnia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Tłuste lica - kremy
Myślę, że nie tylko krem jest istotny. Równie ważny jest sposób oczyszczania twarzy.Pewnie gdyby przeczytała nasze sposoby na tłustą cerę wykwalifikowana kosmetyszka, to trupem by padła!
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.