|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie sa godne polecenia Second Handy - Ciuchlandy we Wrocławiu
Hey
![]() Tak jak w tytule Niedlugo przeprowadzam sie do Wro i slyszalam ze naprawde fajne mozna ciuszki znalesc w SH. Ostatni raz zdarzylo mi sie w takim przybytku byc pare lat temu , a tak to czasami zagladam po koce dla pieskow jak juz swoje potargaja do konca. Znajome co mieszkaly we Wro nosily fajne czasami markowe, niecodzienne i wyrozniajace sie ciuszki i mowily ze wlasnie poluja na okazje w SH. Czy sa tu takie wizazanki ktore tez tam kupuja ciuchy? Moze polecicie mi jakies adres, pochwalicie sie zdobyczami i za jakie kwoty?
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gdzie sa godne polecenia Second Handy - Ciuchlandy we Wrocławiu
Cytat:
Polecam wyszukiwarkę. ![]() Były już takie wątki,nie ma sensu ich mnożyć. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=153069 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post19428504 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gdzie sa godne polecenia Second Handy - Ciuchlandy we Wrocławiu
Oki dzieki w takim razie ten do skasowania :P
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:27.

Niedlugo przeprowadzam sie do Wro i slyszalam ze naprawde fajne mozna ciuszki znalesc w SH. Ostatni raz zdarzylo mi sie w takim przybytku byc pare lat temu , a tak to czasami zagladam po koce dla pieskow jak juz swoje potargaja do konca. Znajome co mieszkaly we Wro nosily fajne czasami markowe, niecodzienne i wyrozniajace sie ciuszki i mowily ze wlasnie poluja na okazje w SH. Czy sa tu takie wizazanki ktore tez tam kupuja ciuchy?