|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
POszukuje Książki!!
Witam Wszystkich
Mam ogromy problem, poszukuje ksiąki K.Ciałowicza "początki cywilizacji egipskiej''. NIgdzie nie moge jej dostać Może jest tu ktoś na tym forum kto ma tą książkę???? Bardzo mi na niej zalezy...
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: POszukuje Książki!!
moze w bibliotece? skad jestes? np. w bibliotece jagiellońskiej jest, ale pewno w wielu innych tez (ale sprawdzac mi sie nie chcialo
)
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisz skąd jesteś
|
|
|
#4 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzisiaj schodziłam za tą ksiżką chbya caly kraków, wszystkie księgarnie i antykwariaty z marnym skutkiem wliczając a to naciągniecie ściegna Chyba będe musiała się wybrać to biblioteki jagielońskiej...choć wolałabym mieć swój osobisty egzemplarz ![]() Cytat:
ja niestety amoże stety trafilam na Kulturoznastwo na UJ... i przydałoby sie mieć tą książkę jak ma się wykłady z jej autorem (bardzo miły choć strasznie wyglący pan prof. )
Edytowane przez ofca102 Czas edycji: 2005-10-28 o 23:14 Powód: ach ta pamięc ;) |
||
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
aha i widze ze na jagiellonskiej ktos ma termin oddania dopiero 9-go, bo ktos inny zdazyl zarezerowac ta ktora zostala, wiec lepiej rezerwuj juz teraz ta ktora ktos odda
(ale to zagmatwane )
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
dzieki za wyczerpującą informacje
o stanie książek bibliotece jagiellońskiej![]() ale może jednak znajdzie sie jescze ktoś kto chciałby sie "pozbyc" tej książeczki??
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Książkę się czyta źle-jak większość lektur na studiach
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.

Mam ogromy problem, poszukuje ksiąki K.Ciałowicza "początki cywilizacji egipskiej''. NIgdzie nie moge jej dostać
Może jest tu ktoś na tym forum kto ma tą książkę???? Bardzo mi na niej zalezy...

Napisz skąd jesteś