Dla Emigrantek - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Wirtualna Redakcja > Techniczne forum

Notka

Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne…

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-07-01, 17:14   #1
Liluu
Raczkowanie

GG do Liluu

Dla Emigrantek

W zwiazku z ujawniajaca sie coraz wieksza iloscia Wizazanekz poza granic Polski, moze daloby sie stworzyc, specjalne forum dla Emigrantek???
Liluu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-01, 17:30   #2
Lukrecja_Borgia
Killing me softly

Dot.: Dla Emigrantek

To może od razu podzielimy na województwa Polski? Nie gniewaj się, ale to nienajlepszy pomysł. W końcu mamy "Porozumienie bez barier"
Lukrecja_Borgia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-01, 17:37   #3
Liluu
Raczkowanie

GG do Liluu

Pytanie jest kierowane do Dziewczyn mieszkajacych poza granicami.
Stary 2005-07-01, 17:44   #4
Lukrecja_Borgia
Killing me softly

A ja myślę, że jednak do Redakcji Emigrantki mogą porozmawiać o włosach na forum fryzjerskim, a o trudnościach pobytu za granicą na plotkowym( nawet jest taki wątek). Po co się rozdrabniać na nowe forum?
Stary 2005-07-01, 19:46   #5
Meariel
调解人

No wlasnie, nie tworzmy dodatkowych podziałów i barier. Mysle, ze nie ma takich tematów, które musialyby byc poruszane na specjalnym forum dla emigrantek a nie moglyby byc omawiane na juz istniejacych forach.
Stary 2005-07-01, 20:15   #6
BeataWi
Wtajemniczenie

GG do BeataWi

Cytat:
Napisane przez Liluu
W zwiazku z ujawniajaca sie coraz wieksza iloscia Wizazanekz poza granic Polski, moze daloby sie stworzyc, specjalne forum dla Emigrantek???
Moglabys nam moze wytlumaczyc na czym mialo by polegac takie forum Wybacz ale naprawde cie nie rozumie Mieszkam juz sporo lat poza granicami kraju i powiem ci, ze bardzo sie ciesze, ze tutaj trafilam, czuje sie tak, jakbym go w ogole nie opuszczala, czuje sie tutaj rodzinna atmosfere, itd, itp.

Becia69

http://www.pajacyk.pl/
http://www.polskieserce.pl/
BeataWi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-02, 13:25   #7
Liluu
Raczkowanie

GG do Liluu
Red face Dot.: Dla Emigrantek

Nie chodzi o tworzenie barier czy podzialow. Tak jak Mamy maja swoje tematy, jak Panie po 30 maja swoje forum, tak dziewczyny z zza granicy mialy by ulatwienie szukajac informacji jaki kosmetyk kupic, gdzie isc na kawe, a gdzie do fryzjera czy kosmetyczki, jaki film zobaczyc. Czy dzial "Mama z klasa" albo "30+" nie jest stwarzaniem podzialow??? Wydaje mi sie, ze jest to jedynie pomoc z wyszukaniem odpowiednich informacji z posrod setek innych watkow.
Od razu jestem atakowana i naprawde, przechodzi jakakolwiek ochota odzywania sie na forum. Zalozenie nowego tematu, zwiazane jest chyba z publicznym ukamienowaniem. Dziekuje.
Stary 2005-07-02, 14:00   #8
BeataWi
Wtajemniczenie

GG do BeataWi

Cytat:
Napisane przez Liluu
Nie chodzi o tworzenie barier czy podzialow. Tak jak Mamy maja swoje tematy, jak Panie po 30 maja swoje forum, tak dziewczyny z zza granicy mialy by ulatwienie szukajac informacji jaki kosmetyk kupic, gdzie isc na kawe, a gdzie do fryzjera czy kosmetyczki, jaki film zobaczyc. Czy dzial "Mama z klasa" albo "30+" nie jest stwarzaniem podzialow??? Wydaje mi sie, ze jest to jedynie pomoc z wyszukaniem odpowiednich informacji z posrod setek innych watkow.
Od razu jestem atakowana i naprawde, przechodzi jakakolwiek ochota odzywania sie na forum. Zalozenie nowego tematu, zwiazane jest chyba z publicznym ukamienowaniem. Dziekuje.
Czy ktos cie tutaj zaatakowal Chyba zle nas zrozumialas
Kazdy z nas ma prawo wyrazic swoje zdanie, w tym rowniez ty, niestety nasze roznia sie troche od twojego i tego nie potrafisz zaakceptowac, tylko posadzasz nas od razu o jakies itp.
Ja prosilam cie o wytlumaczenie, jakie zadanie mialoby to forum spelniac i wyrazilam moje zdanie na ten temat, czy jest w tym cos zlego?

Becia69

http://www.pajacyk.pl/
http://www.polskieserce.pl/
BeataWi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-02, 14:07   #9
Liluu
Raczkowanie

GG do Liluu

No i wytlumaczylam. Coz mam dodac.
Stary 2005-07-02, 14:07   #10
Meariel
调解人

LeeLoo, nikt Cie nie atakowal! Masz prawo zakladac watki i wyrazac swoje zdanie!
Ja wyrazilam swoje.

Piszesz: "dziewczyny z zza granicy mialy by ulatwienie szukajac informacji jaki kosmetyk kupic, gdzie isc na kawe, a gdzie do fryzjera czy kosmetyczki, jaki film zobaczyc"
ale na wizazu są kobiety z calego swiata- Niemcy, Belgia, USA itp.
Stary 2005-07-02, 14:19   #11
bunny-pie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lukrecja_Borgia
To może od razu podzielimy na województwa Polski?
Niestety, ale ta wypowiedz jest troszke niemila, wedlug mnie, ale to moje zdanie. Jak ja bym zalozyla ten watek to tez by mnie to zdanie troche zasmucilo

Co do nowego forum, to wydaje mi sie ze jest nas troche za malo na to forum. Na wizazu, z tego co ja wiem jest 5 wizazenk z USA i dwie niedlugo tam sie wyprowada. W niemczech jest góra 10, we Francji 2. Kobiet powyzej 30 jest troche, tak samo z kobietami w ciazy. Wiec maja swoje forum
Jak by nas bylo ze 50 albo wiecej, to by bylo lepiej. Pomys nawet fajny. Dziewczyny mogly by sie pytac, jakie kosmetyki kupic w Niemczech bo akurat tato jedzie i takie tam itp
Mozna by bylo sie skarzyc i pytac o rózne kosmetyki. Oczywiscie byloby otwarte dla wszystkich, tak jak kazda 17 latka moze pisac we forum 30+ tak tez kazda nie ciezarna moze pisac w mamie z klasa
Liluu tu chodzilo o otwarte forum, oczywiscie! Ja to dobrze zrozumialam. Ja tez strasznie tesknie za Polska, dlatego bym uczestniczyla we wszystkich watkach, a pytania np o moja wize bym zadawala na forum dla emigrantek.
NIKT tu nie chcie zamknietego grona. Zadna kobieta w ciazy nie zadaje pytan na plotach, tylko idze na mame z klasa, i ja nie jestem obrazona, bo dla mnie ten podzial jest dobry, wiem na którym forum co szukac
Tym postem nikogo nie atakuje, ani nie napisalam tego chamsko

Wiec, wydaje mi sie ze nas niestety troche za malo

Buzki dla wszystkich

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-07-02, 14:44   #12
Lukrecja_Borgia
Killing me softly

Nie chciałam być niemiła, to moja złośliwość się odezwała Po prostu- jeśli Wizażanki ze Śląska chcą się spotkać- zakładają wątek na plotkach. Jeśli ktoś pyta o sklepy np. w Warszawie, też idzie na plotkowe. Bo takie jest przeznaczenie tego forum Na forum dla emigrantek powstałoby może 10 tematów- i byłoby ono wyłącznie dla kilkunastu Wizażanek.
Stary 2005-07-02, 17:42   #13
bunny-pie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lukrecja_Borgia
Nie chciałam być niemiła, to moja złośliwość się odezwała Po prostu- jeśli Wizażanki ze Śląska chcą się spotkać- zakładają wątek na plotkach. Jeśli ktoś pyta o sklepy np. w Warszawie, też idzie na plotkowe. Bo takie jest przeznaczenie tego forum Na forum dla emigrantek powstałoby może 10 tematów- i byłoby ono wyłącznie dla kilkunastu Wizażanek.
No wlasnie, za malo jest emigrantek

Cmokasy dla wszystkich

Tinker
Stary 2005-07-08, 05:42   #14
vanilla_sky
Zakorzenienie

nawet nie chodzi o to, ze jest nas za malo, bo jak widac po watku o emigracji to calkiem sporo. ale po prostu wydaje mi sie, ze jak na razie mamy swietne pole do popisu na plotkowym - w koncu czesto sa tam omawiane sprawy bardziej "regionalne". poza tym sporo dziewczyn z polski lubi sobie poczytac o zyciu na obczyznie czy o kosmeykach dostepnych w danym kraju. wiec po co im utrudniac zagladanie w nasze watki? mysle, ze na plotkowym jest dobrze, nie ma potrzeby, zeby sie przenosic
vanilla_sky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-26, 00:03   #15
jenn
Rozeznanie

GG do jenn

Abstrahujac od tematu Lee Loo, zapraszamy do watku "emigrancki los" ! Cos cie tam nie widac..
jenn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Techniczne forum

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości