|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dla Emigrantek
W zwiazku z ujawniajaca sie coraz wieksza iloscia Wizazanekz poza granic Polski, moze daloby sie stworzyc, specjalne forum dla Emigrantek???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Killing me softly
|
Dot.: Dla Emigrantek
To może od razu podzielimy na województwa Polski? Nie gniewaj się, ale to nienajlepszy pomysł. W końcu mamy "Porozumienie bez barier"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Pytanie jest kierowane do Dziewczyn mieszkajacych poza granicami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Killing me softly
|
A ja myślę, że jednak do Redakcji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
调解人
|
No wlasnie, nie tworzmy dodatkowych podziałów i barier. Mysle, ze nie ma takich tematów, które musialyby byc poruszane na specjalnym forum dla emigrantek a nie moglyby byc omawiane na juz istniejacych forach.
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
![]()
Nie chodzi o tworzenie barier czy podzialow. Tak jak Mamy maja swoje tematy, jak Panie po 30 maja swoje forum, tak dziewczyny z zza granicy mialy by ulatwienie szukajac informacji jaki kosmetyk kupic, gdzie isc na kawe, a gdzie do fryzjera czy kosmetyczki, jaki film zobaczyc. Czy dzial "Mama z klasa" albo "30+" nie jest stwarzaniem podzialow??? Wydaje mi sie, ze jest to jedynie pomoc z wyszukaniem odpowiednich informacji z posrod setek innych watkow.
Od razu jestem atakowana i naprawde, przechodzi jakakolwiek ochota odzywania sie na forum. Zalozenie nowego tematu, zwiazane jest chyba z publicznym ukamienowaniem. Dziekuje. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Kazdy z nas ma prawo wyrazic swoje zdanie, w tym rowniez ty, niestety nasze roznia sie troche od twojego i tego nie potrafisz zaakceptowac, tylko posadzasz nas od razu o jakies ![]() ![]() ![]() Ja prosilam cie o wytlumaczenie, jakie zadanie mialoby to forum spelniac ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
No i wytlumaczylam. Coz mam dodac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
调解人
|
LeeLoo, nikt Cie nie atakowal! Masz prawo zakladac watki i wyrazac swoje zdanie!
Ja wyrazilam swoje. Piszesz: "dziewczyny z zza granicy mialy by ulatwienie szukajac informacji jaki kosmetyk kupic, gdzie isc na kawe, a gdzie do fryzjera czy kosmetyczki, jaki film zobaczyc" ale na wizazu są kobiety z calego swiata- Niemcy, Belgia, USA itp.
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do nowego forum, to wydaje mi sie ze jest nas troche za malo na to forum. Na wizazu, z tego co ja wiem jest 5 wizazenk z USA i dwie niedlugo tam sie wyprowada. W niemczech jest góra 10, we Francji 2. Kobiet powyzej 30 jest troche, tak samo z kobietami w ciazy. Wiec maja swoje forum ![]() Jak by nas bylo ze 50 albo wiecej, to by bylo lepiej. Pomys nawet fajny. Dziewczyny mogly by sie pytac, jakie kosmetyki kupic w Niemczech bo akurat tato jedzie i takie tam ![]() Mozna by bylo sie skarzyc i pytac o rózne kosmetyki. Oczywiscie byloby otwarte dla wszystkich, tak jak kazda 17 latka moze pisac we forum 30+ tak tez kazda nie ciezarna moze pisac w mamie z klasa ![]() Liluu tu chodzilo o otwarte forum, oczywiscie! Ja to dobrze zrozumialam. Ja tez strasznie tesknie za Polska, dlatego bym uczestniczyla we wszystkich watkach, a pytania np o moja wize bym zadawala na forum dla emigrantek. NIKT tu nie chcie zamknietego grona. Zadna kobieta w ciazy nie zadaje pytan na plotach, tylko idze na mame z klasa, i ja nie jestem obrazona, bo dla mnie ten podzial jest dobry, wiem na którym forum co szukac ![]() Tym postem nikogo nie atakuje, ani nie napisalam tego chamsko ![]() ![]() Wiec, wydaje mi sie ze nas niestety troche za malo Buzki dla wszystkich ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Killing me softly
|
Nie chciałam być niemiła, to moja złośliwość się odezwała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cmokasy dla wszystkich ![]() Tinker
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
nawet nie chodzi o to, ze jest nas za malo, bo jak widac po watku o emigracji to calkiem sporo. ale po prostu wydaje mi sie, ze jak na razie mamy swietne pole do popisu na plotkowym - w koncu czesto sa tam omawiane sprawy bardziej "regionalne". poza tym sporo dziewczyn z polski lubi sobie poczytac o zyciu na obczyznie czy o kosmeykach dostepnych w danym kraju. wiec po co im utrudniac zagladanie w nasze watki? mysle, ze na plotkowym jest dobrze, nie ma potrzeby, zeby sie przenosic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Abstrahujac od tematu Lee Loo, zapraszamy do watku "emigrancki los" ! Cos cie tam nie widac..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:07.