|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak to rozegrać? Jestem bardzo nieśmiała
A więc, zaczyna się jak zawsze-podoba mi się pewien chłopak ze szkoły, nie znamy się. Zauroczyłam się w nim i skrywam to w sobie. Na przerwach w ogóle się na niego nie patrze, także on nie ma o tym żadnego pojęcia. Wydawało mi sie,że też nie zwraca na mnie uwagii, ale koleżanki kilkakrotnie mówiły mi, że się na mnie patrzy jak tylko się odwracam.
Miałam już takie sytuacje i nic z tym nie robiąc traciłam takich chłopaków, bo oni znaleźli sobie dziewczyny. Boję się, że będzie tak i z tym, a chciałabym jakoś zadziałać. PROBLEM jest taki, że jestem BARDZO nieśmiała i kompletnie nie wiem co robić, a on wychodzi z mojej szkoły za pół roku ![]() Jakieś rady? Bardzo się przydadzą! Dzięki z góry : ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Jak to rozegrać? Jestem bardzo nieśmiała
Cytat:
Napisz jeszcze ile masz lat. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Zaproś go na spontaniczną imprezę z okazji Halloween
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Zakładam, że chodzisz do gimnazjum. Mam rację?
![]() Skoro jesteś nieśmiała to łatwiej będzie Ci nawiązać z nim kontakt przez fb. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hmm skoro jesteś nieśmiała, to może kolejnym razem nie odwracaj głowy, nie uciekaj wzrokiem jak na ciebie patrzy. Popatrz również i się uśmiechnij ;p
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Skoro jesteś nie śmiała to chyba kontaktem wzrokowym możesz zrobić pierwszy krok ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Nie jestem z gimnazjum, uczę się w 2 klasie technikum
![]() Patrząc się na niego nic nie wskuram, bo on tez unika ze mna kontaktu wzrokowego :/ ale w sumie mogę spróbować choć coś czuję, że sie spesze :p nie napisze tez do niego na fb dlatego, że nawet nie mam go w znajomych. Wstydzę sie nawet wysłać to głupie zaproszenie.. PS. Bardzo dziękuję za zainteresowanie moim wątkiem : ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Aaaaaa, to duża już jesteś. ![]() No to może macie jakichś wspólnych znajomych, przez których mogłabyś do niego dotrzeć, iść na wspólne piwo czy imprezę? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Tak jak jajajamajka pisała - może jakaś impreza lub wspólni znajomi, albo jakbyś wiedziała, że często chodzi do jakiegoś pubu czy biblioteki.
Rozumiem, ze jesteś bardzo nieśmiała, ale czasami warto jest zaryzykować bo może Ciebie ominąć coś bardzo fajnego i później będziesz żałować. Ja sama żałuje pełno rzeczy bo czegoś nie zrobiłam właśnie przez to, że jestem nieśmiała (kiedyś byłam bardziej, teraz już mniej). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.