|
|||||||
| Notka |
|
| Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Elektrokoagulacja na naczynka - czy zabieg jest refundowany?
Witam wszystkich. Mam straszny problem z popękanymi naczynkami na całym ciele - dosłownie
...geny. Od dzieciństwa miałam naczynka na policzkach, a z wiekiem robiło się ich coraz więcej. Mam już tego dosyć. Kilka razy miałam robioną elektrokoagulację na twarzy i owszem pomogło ...na jakiś czas. Później pojawiły się nowe. Chciałabym się dowiedzieć, czy któraś z was może orientuje się czy taki zabieg jest refundowany przez NFZ? Słyszałam, że kilka lat temu był? Może też macie jakieś doświadczenia z walką z tym okropieństwem? Proszę o odpowiedzi
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Elektrokoagulacja na naczynka - czy zabieg jest refundowany?
Nie jestem pewna na 100%, ale wydaje mi się, że nie... Najlepiej jednak zapytać się lekarza dermatologa...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dermatologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:07.

...geny. Od dzieciństwa miałam naczynka na policzkach, a z wiekiem robiło się ich coraz więcej. Mam już tego dosyć. Kilka razy miałam robioną elektrokoagulację na twarzy i owszem pomogło ...na jakiś czas. Później pojawiły się nowe. Chciałabym się dowiedzieć, czy któraś z was może orientuje się czy taki zabieg jest refundowany przez NFZ? Słyszałam, że kilka lat temu był? Może też macie jakieś doświadczenia z walką z tym okropieństwem? Proszę o odpowiedzi