|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Przyjaciel?
Cześć wizażanki, jestem tu nowa i to mój pierwszy post, także witam serdecznie
![]() Ale przejdźmy do rzeczy. Chodzi o to, że na studiach mam kolegę, którego bardzo lubię. Nie czuję do niego żadnego pociągu seksualnego, ani nic z tych rzeczy. Nie chcę go poderwać, ja mam chłopaka, a on ma dziewczynę i wszystko jest OK. Po prostu niezwykle miło mi się z nim rozmawia, jest taki ciepły, taki miły. Nie gadamy zbyt często, ale chyba chętnie ze mną rozmawia (a może po prostu jako wychowany człowiek, nie chce sprawić mi przykrości... nie wiem). Postawiłam sobie za cel, że rozwinę jakoś tą znajomość, że może nawet się z nim zaprzyjaźnię... Facet naprawdę jest niezwykle towarzyski, cudownie byłoby mieć kogoś takiego u boku. Proszę tylko, nie mówcie, że to się kłóci z tym, że mam chłopaka. Chciałabym, żeby nasze relacje były czysto przyjacielskie, to wszystko. Nie wiem tylko jak zacząć... I tu proszę o waszą radę. Staram się być miła, uśmiechać się, próbuję znaleźć wspólne zainteresowania, jak najczęściej wracać tym samym autobusem... ![]() ![]() ![]() Moim dużym problemem jest również to, że jestem bardzo nieśmiała. Próbuję to pokonać, ale mi to nie wychodzi ![]() Czekam na wasze rady i pozdrawiam! Edytowane przez madalenka_94 Czas edycji: 2013-02-26 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyjaciel?
No przestań! To, że masz chłopaka nie zamyka Ci bram do zawierania nowych znajomości.
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Oczywiście, że to że masz chłopaka nie zamyka Ci drogi do tego byś mogła się przyjaźnić z innym facetem, ale ja również uważam , że nic na siłę... Bądź sobą po prostu - nic nie udawaj, a przede wszystkim nie narzucaj się mu za bardzo bo faktycznie może to odebrać zupełnie inaczej....
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez never_ Czas edycji: 2023-12-21 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Miałam podobną sytuację. Zaprzyjaźniliśmy się po 2 latach znajomości. Do tego potrzeba czasu.
Nie próbuj na siłę się z nim zaprzyjaźnić. Po prostu nadal spędzaj z nim czas na uczelni, rozmawiaj, nie tylko o jego zainteresowaniach ale także o swoich. Starajcie się lepiej poznać. Może porusz temat przyjaźni. Co o tym myśli? Czy ma przyjaciela / przyjaciółkę? Możesz też (niby w żartach) zapytać czy uważa, że byłabyś dobrą przyjaciółką ![]() Powodzenia
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
tak, tak, wiem, że nic na siłę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.