|
Notka |
|
Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Zarejestrowany: 2013-02
Wiadomości: 2
|
Strusina
Witam wszystkich na forum
![]() Mam do Was pytanie, przywiozłam z wyjazdu udko młodego strusia, czy macie pomysł jak można je przyrządzic? Wszystkie przepisy, które znalazłam dotyczą strusiny w formie steków, a to moje udko jest za małe, żeby pokroić je na steki i nie zmarnować kawałków. Czy mogę upiec je w całości w piekarniku? Wyczytałam, że trzeba strusinę najpierw obsmażyć, ale to nie wchodzi w grę - na patelnię się nie zmieści ![]() Aha, moje strusie udko jest zamrożone. Będę wdzięczna za odpowiedzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Strusina
http://answers.yahoo.com/question/in...=1005122100514
np tutaj ale i tak to mięso jest pokrojone
__________________
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
Zarejestrowany: 2013-04
Wiadomości: 900
|
Dot.: Strusina
To chyba z małego strusia, szkoda mi go
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|



Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:13.