|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
jak pisac prace lic?moje pytania:)
To znaczy czy cała praca może być oparta na przypisach?czy mogę cos pisać więcej?i czy mogę korzystać ze zwykłych stron internetowych?prosze o pomoc osoby co pisza i napisaly
![]() pozdrawiam
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jak pisac prace lic?moje pytania:)
To są pytania do promotora, nie do Wizażanek. Do tego powinnaś mieć na uczelni dokument/skrypt, w którym przedstawione są wytyczne dotyczące pracy pod względem merytorycznym i technicznym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Jeśli chodzi i wymogi tech mam e -book z uczelni ale jeśli chodzi o przypisy to jest tylko jak to stosować technicznie.Na pewno ktoś pisal prace z promotorem spotkam się za kilka di dopiero a amm trochę czasu wolnego i chce to wykorzystać na pisanie pracy
także pisal ktoś tu prace lic????
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Korzystanie ze stron internetowych zależy w sumie od tematu, ogólnie można - u mnie mogło to być maksymalnie 30% bibliografii. Co do przypisów - jeśli posklejasz całą pracę z przypisów, nie będzie ona miała zbyt dużej wartości badawczej - ja stosowałam cytaty i parafrazy wtedy, gdy potrzebowałam potwierdzenia/obalenia swoich tez lub dla wykazania dyskursu. Tylko no... wszystko zależy jaki kierunek studiujesz i o czym ma być praca...
![]() |
#5 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.