|
|||||||
| Notka |
|
| Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Książki o Jamesie Bondzie
Wzięło mnie na czytanie książek o Bondzie.
Za taki stan rzeczy odpowiada głównie mój TŻet, który jest fanem serii zarówno książek jak i filmów Posiada całą kolekcję i jednego i drugiego. Normalnie pewnie pobuszowałabym mu na półkach i zgarnęła kilka, ale w chwili obecnej nie bardzo mam dostęp do takiego rozwiązania. Stąd moje pytanie:Czy któraś z Was posiada ebooka [epub, pdf, doc] książki "Żyj i pozwól umrzeć"? Nie mam szczęścia póki co i znajduję na razie jedynie pierwszy rozdział - pełnej wersji nie mogę wyczaić. Męczy mnie to trochę, bo jak złapię na coś tzw. fazę to dopóki nie nasycę się danym tematem, nie mogę zaznać spokoju i nijak nic innego mi nie podchodzi
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Książki o Jamesie Bondzie
Hej ja mam na chomiku, nazwa uzytkownika taka sama, jestem przekonana ze to cala ksiazka, ale niestety jeszcze jej nie czytalam, wiec nie jestem w stanie powiedziec na 100%
![]() nie wiem czemu moj chomik nie pokazuje sie w wyszukiwaniu google np tak samo mam nowa czesc z trylogii Greya i tez ludzie szukaja i nie widza, a u mnie jest jakbys jeszcze czegos potrzebowala to daj znac pozdrawiam |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
prosze bardzo
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Ja polecam "Bond o Bondzie" Rogera Moora, pięknie wydany album i masa ciekawostek
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukam, obejrzę i może sprezentuję TŻetowi
![]() Tapnięte z mojego HTC ONE V |
|
|
|
|
#7 | |
|
beach please
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() czytalam wlasnie w newsweeeku ze mozna sie dzielic tylko wlasnymi rzeczami czyli nie zachomikowanymi i tylko z rodzina i przyjaciolmi (ciekawe jak oni definiuja przyjaciol dla niektorych to moga byc wszyscy)poza tym to kupiona wersja-czyli posiadam oryginalna wiec tak naprawde nie powinni mnie blokowac dla przyjaciol ![]() rzadko uzywam chomika, ale ten arykul wydal mi sie ciekawy
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:09.

Posiada całą kolekcję i jednego i drugiego. Normalnie pewnie pobuszowałabym mu na półkach i zgarnęła kilka, ale w chwili obecnej nie bardzo mam dostęp do takiego rozwiązania. Stąd moje pytanie:

dla niektorych to moga byc wszyscy)![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)